1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky, koukám sem co za novinky .... a Sáří
Sadí dríme palce, co to dá.
Stejně tak i dalím dlouhodobkám
Není tady
Ahoj prcinky tak co se to tady děje?
Jdu vás sem zkontrolovat, jestli nezlobíte... Romí jak je?? U je to doma lepí?
Není tady
Markét, no, řeím jen nejdůleitějí provozní věci.... vztahově na prd. ale nějak to jít musí.
Není tady
ahoj Romí!!! JSem ráda, e tě vidím! U jsem tě hledala i u Vás v chlívě
Ty to má taky pomalu za pár, já chci být na tvém místě!!!!!! Zítr a se dozvím dalí postup, ale nic příjemného to nebude
Není tady
Sadí, budu dret palce, seč to jde.... ví, e kdyby bylo moné, tak bych si s tebou ted to místo vyměnila. Ale věřím, e tentokrát to dobře dopadne i u vás
Není tady
Saďourku za ty dnení kozy ti zítra budou dret tlapky vichni mí pesani
Není tady
Sáři, take vpodstatě dobré zprávy Bude mít dalí odběr nebo čekačka na UTZ?
Není tady
Sadí domluvily jsme se jetě na jednom odběru za dva dny a podle toho se uvidí, Dr. by chtěla kontrolní utz začátkem přítího týdne, já bych to klidně nechala a na konec . Zítra dej vědět a zmačkaní nemají křeče v packách
Není tady
Sáři, jj, u jsem si nala. i já budu dret paluchy a samozřejmě i kozy tobě
Není tady
ahoj holky, tak jetě Vám sem, a to nemusíte čmuchat po vemoných chlívech. Screening v pořádku a zítra steh. Mám z toho v hlavě pěkný úl. Zítřka se ani tak moc nebojím, bojím se toho, co bude následovat. Myslete na mě, drte i palce spulucestujících a snad to zvládnu
Dneska tu moc nebudu, jdeme na oběd k tchánovcům.
Není tady
Sadí dobré zprávy, prima
Hlásím e Markétka také ok
Není tady
Sadí díky za info.... dríme palce vechny.. moc moc moc.
Saří, stejně tak ..... a informuj!
jo a jen doplním mé dnení zprávy z KO - na 99% doporučen císař, malá je sice hlavou dolů, ale důvodů jak onepostupující první porod, porod po dvou letech a hlavně 7,5 dioptrií - prý by se stejně na knci pouili kletě, aby se zkrátila doba tlačení...take to fakt raději plánovaný císař. Pokud se prtě nerozhodne samo dřív a nevezme to velkým fofrem.
Není tady
Ahoj
Tak koukám, e je tu spoustu novinek.
Sadí budu na tě myslet, a pak u opravdu noky hore a klííííd.
Markétě jsem chtěla psát, tak to jsem za ní ráda.
Romčo ne takový riziko (pro obě) asi bych taky zvolila císaře, i kdy to není nic moc.
No a já pro změnu taky dneska na kontrole a velkým ultrazvuku, tak je vechno OK. No a byl tam pindík
Není tady
Kočky drím vám vem palečky To je krása co tu máme teď těhulek
Není tady
Kotrmelí díky Eriček je nádhernej, to je straný jak to letí
Není tady
Ahojky holky
Pavko tak dalí klučík
u nás to vidět nebylo, měl noky u sebe a navíc "to" bylo přímo pod pupíkem, take se tam dr. nedostala.
Jinak jak psala Sáří, UZ dopadl dobře, nicméně si mám dojít jetě na genetiku... e na UZ se spolehnout 100% nedá, tak zítra budu volat pro doporučení a jetě pomau na genetiku.
Jo a mám placentu nízko poloenou, zasahuje do dolních cest, tak doufám, e jí děloha vytáhne nahoru, jinak taky císař...
Není tady
Saďourku dríme doma palečky i tlapky ( kočičí i psí ) a je ve OK
Pavce gratulace ke klučíkovi a Markétce ke kontrole a jsem zvědavá, jestli se prcek přítě odtajní
Romi Tobě drím palce na porod, a je taky ve v pořádku
Upravil(a) janabas (27. 7. 2010 22:49)
Není tady
Jen krátce zdravím
Marky, tak i sem - mám radost, e je to podle veho OK!!!
Sáří, moc drím paluchy, a je na UTZ vechno na výbornou a pak i na těch dalích
Sádě, Ty jsi fakt bojovnice straně moc doufám, e tentokrát u to leení a kříková výivka bude mít správný efekt a dotáhne to s prckem aspoň někam ke 30tt (samozřejmě bych Ti přála rychlý porod v termínu, ale kdy by mělo miminko opět potřebu vylézat dřív, tak a jetě těch 15-20týdnů počká
), u nás drí pěsti celá rodina
Romísku, jak válčíte doma vy? a co Esterka? je u velká mámina pomocnice a těí se na sestřičku?
Pavko, sleduju, e na Tebe doma u bude pěkná přesila
Upravil(a) lenkaB (28. 7. 2010 7:31)
Není tady
Leni, budu se ho muset zeptat, jestli celou noc trénoval vyívání
Já to, co bude nad 31tt, beru jako luxus a nadstandard. Dřív ani náhodou!!!!! Nejhorí bude přeít ty krizové okamiky, kdy jsem potratila, tzn. 18-20tt.
Není tady
Sadi, já si ani neumím představit, co musí cítit a hlavně jak přeít následujícící min: 2 měsíce... tak naloit se rovnou do makového vývaru a neprobudit se tak do začátku října
a má nařízený přísný klidový reim celou dobu doma, nebo si Tě na kritické období zavřou do nemocnice?
jinak mě jetě napadlo, e kdyby Dr nebyl zručný v kříkové výivce, nevadí ani jiný styl ale hlavně a to splní funkci
Není tady
Leni, třeba icím strojem, ne?
Zatím přísný klidový reim doma. J8 se toti obávám jednoho, e zase nepoznám, e se něco děje. Sice v nemocnici chodí denně kontrola, ale zeptají se ti jak ti je, kontrola jako taková je stejně jednou týdně. Asi to moc řeím.
Není tady
Sadí,
moc a moc ti drím palce
Není tady