29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, koukám sem co za novinky .... a Sáří
Sadí držíme palce, co to dá.
Stejně tak i dalším dlouhodobkám
Není tady
Ahoj prcinky tak co se to tady děje?
Jdu vás sem zkontrolovat, jestli nezlobíte... Romí jak je?? Už je to doma lepší?
Není tady
Markét, no, řeším jen nejdůležitější provozní věci.... vztahově na prd. ale nějak to jít musí.
Není tady
ahoj Romí!!! JSem ráda, že tě vidím! Už jsem tě hledala i u Vás v chlívě
Ty to máš taky pomalu za pár, já chci být na tvém místě!!!!!! Zítr a se dozvím další postup, ale nic příjemného to nebude
Není tady
Sadí, budu držet palce, seč to jde.... víš, že kdyby bylo možné, tak bych si s tebou ted to místo vyměnila. Ale věřím, že tentokrát to dobře dopadne i u vás
Není tady
Saďourku za ty dnešní kozy ti zítra budou držet tlapky všichni mí pesani
Není tady
Sáři, takže vpodstatě dobré zprávy Budeš mít další odběr nebo čekačka na UTZ?
Není tady
Sadí domluvily jsme se ještě na jednom odběru za dva dny a podle toho se uvidí, Dr. by chtěla kontrolní utz začátkem příštího týdne, já bych to klidně nechala až na konec . Zítra dej vědět ať zmačkaní nemají křeče v packách
Není tady
Sáři, jj, už jsem si našla. i já budu držet paluchy a samozřejmě i kozy tobě
Není tady
ahoj holky, tak ještě Vám sem, ať to nemusíte čmuchat po všemožných chlívech. Screening v pořádku a zítra steh. Mám z toho v hlavě pěkný úl. Zítřka se ani tak moc nebojím, bojím se toho, co bude následovat. Myslete na mě, držte i palce spulucestujících a snad to zvládnu
Dneska tu moc nebudu, jdeme na oběd k tchánovcům.
Není tady
Sadí dobré zprávy, prima
Hlásím že Markétka také ok
Není tady
Sadí díky za info.... držíme palce všechny.. moc moc moc.
Saří, stejně tak ..... a informuj!
jo a jen doplním mé dnešní zprávy z KO - na 99% doporučen císař, malá je sice hlavou dolů, ale důvodů jak onepostupující první porod, porod po dvou letech a hlavně 7,5 dioptrií - prý by se stejně na knci použili kleště, aby se zkrátila doba tlačení...takže to fakt raději plánovaný císař. Pokud se prtě nerozhodne samo dřív a nevezme to velkým fofrem.
Není tady
Ahoj
Tak koukám, že je tu spoustu novinek.
Sadí budu na tě myslet, a pak už opravdu nožky hore a klííííd.
Markétě jsem chtěla psát, tak to jsem za ní ráda.
Romčo než takový riziko (pro obě) asi bych taky zvolila císaře, i když to není nic moc.
No a já pro změnu taky dneska na kontrole a velkým ultrazvuku, tak je všechno OK. No a byl tam pindík
Není tady
Kočky držím vám všem palečky To je krása co tu máme teď těhulek
Není tady
Kotrmelí díky Eriček je nádhernej, to je strašný jak to letí
Není tady
Ahojky holky
Pavko tak další klučík
u nás to vidět nebylo, měl nožky u sebe a navíc "to" bylo přímo pod pupíkem, takže se tam dr. nedostala.
Jinak jak psala Sáří, UZ dopadl dobře, nicméně si mám dojít ještě na genetiku... že na UZ se spolehnout 100% nedá, tak zítra budu volat pro doporučení a ještě pomažu na genetiku.
Jo a mám placentu nízko položenou, zasahuje do dolních cest, tak doufám, že jí děloha vytáhne nahoru, jinak taky císař...
Není tady
Saďourku držíme doma palečky i tlapky ( kočičí i psí ) ať je vše OK
Pavce gratulace ke klučíkovi a Markétce ke kontrole a jsem zvědavá, jestli se prcek příště odtajní
Romi Tobě držím palce na porod, ať je taky vše v pořádku
Upravil(a) janabas (27. 7. 2010 22:49)
Není tady
Jen krátce zdravím
Marky, tak i sem - mám radost, že je to podle všeho OK!!!
Sáří, moc držím paluchy, ať je na UTZ všechno na výbornou a pak i na těch dalších
Sádě, Ty jsi fakt bojovnice strašně moc doufám, že tentokrát už to ležení a křížková výšivka bude mít správný efekt a dotáhneš to s prckem aspoň někam ke 30tt (samozřejmě bych Ti přála rychlý porod v termínu, ale když by mělo miminko opět potřebu vylézat dřív, tak ať ještě těch 15-20týdnů počká
), u nás drží pěsti celá rodina
Romísku, jak válčíte doma vy? a co Esterka? je už velká mámina pomocnice a těší se na sestřičku?
Pavko, sleduju, že na Tebe doma už bude pěkná přesila
Upravil(a) lenkaB (28. 7. 2010 7:31)
Není tady
Leni, budu se ho muset zeptat, jestli celou noc trénoval vyšívání
Já to, co bude nad 31tt, beru jako luxus a nadstandard. Dřív ani náhodou!!!!! Nejhorší bude přežít ty krizové okamžiky, kdy jsem potratila, tzn. 18-20tt.
Není tady
Sadi, já si ani neumím představit, co musíš cítit a hlavně jak přežít následujícící min: 2 měsíce... tak naložit se rovnou do makového vývaru a neprobudit se tak do začátku října
a máš nařízený přísný klidový režim celou dobu doma, nebo si Tě na kritické období zavřou do nemocnice?
jinak mě ještě napadlo, že kdyby Dr nebyl zručný v křížkové výšivce, nevadí ani jiný styl ale hlavně ať to splní funkci
Není tady
Leni, třeba šicím strojem, ne?
Zatím přísný klidový režim doma. J8 se totiž obávám jednoho, že zase nepoznám, že se něco děje. Sice v nemocnici chodí denně kontrola, ale zeptají se ti jak ti je, kontrola jako taková je stejně jednou týdně. Asi to moc řeším.
Není tady
Sadí,
moc a moc ti držím palce
Není tady