29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Tercila napsal(a):
Selima: ale myslím si, že ani u muža nie je bohviečo mať dieťa, ktoré výslovne nechcem...
Tercila: Když dítě nechce, neměl ho udělat.
Jasné jak facka, ne?
Selima: Pri údajne branej antikoncepcii? No, nemal s ňou asi súložiť a je možné, že po tejto nehode už ani nebude... Ale ja to nevidím takto jednoznačne, sorry.
Aprill: Vidím to jako Selima, muž věřil, že jeho partnerka je chráněná .....[/i]
Jistě - není nad to, když chlap může v tomhle směru hodit případné budoucí starosti za hlavu....![]()
Mmch: kdybych na jeho místě opravdu dítě nechtěla, ani bnenapadlo věřit pouze práškům... y mě Ale co, jeho to ani v jednom případě (porod - potrat) bolet nebude, že.
Za sebe - po "tejto nehode" (mám na mysli vztahovou, psychickou) už bych s ním především nesouložila já.
Reny, držím Ti palce ke správným rozhodnutím.Terci, myslím si, že když už elischka brala antiko, tak se asi domluvili, že další dítě NE! Nedivím se mu, že věřil, že je antikoncepce ochrání od další dítěte , protože od toho antikoncepce je. Já spíše nevěřím "nehodám" .
ani já jim nevěřím. to procento, kdy jde opravdu o selhání antiko je fakt mizivý. většinou buď selže, protože o tom rozhodne partnerka, nebo špatným užíváním.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Tercila napsal(a):
Selima: ale myslím si, že ani u muža nie je bohviečo mať dieťa, ktoré výslovne nechcem...
Jasné jak facka, ne?
Selima: Pri údajne branej antikoncepcii? No, nemal s ňou asi súložiť a je možné, že po tejto nehode už ani nebude... Ale ja to nevidím takto jednoznačne, sorry.
Aprill: Vidím to jako Selima, muž věřil, že jeho partnerka je chráněná .....[/i]
Jistě - není nad to, když chlap může v tomhle směru hodit případné budoucí starosti za hlavu....![]()
Mmch: kdybych na jeho místě opravdu dítě nechtěla, ani bnenapadlo věřit pouze práškům... y mě Ale co, jeho to ani v jednom případě (porod - potrat) bolet nebude, že.
Za sebe - po "tejto nehode" (mám na mysli vztahovou, psychickou) už bych s ním především nesouložila já.
Reny, držím Ti palce ke správným rozhodnutím.Terci, myslím si, že když už elischka brala antiko, tak se asi domluvili, že další dítě NE! Nedivím se mu, že věřil, že je antikoncepce ochrání od další dítěte , protože od toho antikoncepce je. Já spíše nevěřím "nehodám" .
ani já jim nevěřím. to procento, kdy jde opravdu o selhání antiko je fakt mizivý .většinou buď selže, protože o tom rozhodne partnerka, nebo špatným užíváním.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Tercila napsal(a):
Jasné jak facka, ne?
ani já jim nevěřím. to procento, kdy jde opravdu o selhání antiko je fakt mizivý. většinou buď selže, protože o tom rozhodne partnerka, nebo špatným užíváním.
to by mě zajímalo, jak se dá DANA špatně užívat
a já těm procentům věřím (i díky mé zkušenosti) , už jen logicky ...i kdyby tam bylo 0,1 % , pořád tam je a při počtu žen, které to používají logicky některá to být musí. tím nechci říct, že vždy je to "vina" antika.
Není tady
agewo, z čeho usuzuješ, že mluvím o DANĚ ? já myslím, že je snad jasný, že je řeč o hormonální antikoncepci. pokud tobě ne, tak teda spešl pro tebe - nemluvím o daně
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewo, z čeho usuzuješ, že mluvím o DANĚ ? já myslím, že je snad jasný, že je řeč o hormonální antikoncepci. pokud tobě ne, tak teda spešl pro tebe - nemluvím o daně
protože to je přeci taky antiko a přesto mám zní syna. a přez HA jsem byla taky jednou těhotná a určitě jsem to nechtěla.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
protože to je přeci taky antiko a přesto mám zní syna. a přez HA jsem byla taky jednou těhotná a určitě jsem to nechtěla.
tak jistě, ale u dany to neovlivníš, to je přece jasný. u HA ano. i když ne na stopro. ono stačí kolikrát vynechat, byť neúmyslně, prostě zapomeneš a už se vezeš. nebo stačí průjem, zvracení a je to. účinek se pak zeslabuje. i v letáku doporučují se v takových případech chtránit jinak. a většina an to myslím kašle a malér je na světě.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a taky je rozdíl antiko dnes a dříve
Není tady
to je pravda. pokud má už agew děti větší, tenkrát byla antiko o něčem jiným.
Není tady
Blossom napsal(a):
Tento (vytučněný) názor má určitou logiku, ale kdyby se postupovalo důsledně podle toho, tak v další generaci rázem vymřeme.Pprotože zvládnout vychovávat i uživit byť i jediné dítě sama je velmi těžké, natož samozřejmě dětí více.
A navíc - ono ten úraz, smrt a neštěstí obecně si nevybírá, takže teoreticky (nechci nic přivolávat) se třeba zabít v autě můžou OBA rodiče v jedné vteřině, prostě - stát se může, bohužel, s každým z nás cokoli.
Kdyby měl člověk postupovat důsledně podle vytučněného schématu, znamenalo by to žádné děti vůbec nemít. Protože JISTOTU, že určený počet dětí zvládnu sama ztrácím v okamžiku jakékoli těžké nemoci, úrazu apod. To pak člověk nezvládá ani sám sebe, natož nějaké děti.
Medzi nemať deti a mať TRI deti je dosť rozdiel, nemyslíš? Nakoniec, je nás na zemeguli dosť a dosť, takže by sa nič nestalo, keby ľudia mali len po jednom dieťati, maximálne dvoch... Možno by to matičke Zemi len prospelo. Jasné, že sa nedá predvídať, respektíve žiť v očakávaní katastrof, ale keď sa pozrieš na štatisitku rozvodov (a rozchodov), tak šanca, že žena zostane na dieťa/deti sama je oveľa vyššia ako šanca, že sa jej alebo ockovi/ockom detí niečo stane.
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
Terci, myslím si, že když už elischka brala antiko, tak se asi domluvili, že další dítě NE! Nedivím se mu, že věřil, že je antikoncepce ochrání od další dítěte , protože od toho antikoncepce je. Já spíše nevěřím "nehodám" .
Tak já věřím, protože se to stalo i mé máti, otěhotněla přes antikoncepci. Šla potrat, protože už byla "stará".
Každý nech verí čomu chce , ale poznám toľko detí narodených cez antikoncepciu (vrátane DAN-y a iných nehormonálnych, ktoré žena NEMOŽE ovplyvniť
), že na to mám svoj názor. Samozrjeme, že často je to aj neporiadnym braním alebo hoci tým, že pri chorobe žena nevdojak vvyráti aj liek apod...
Není tady