29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám problém a bohužel už nevím jak dál.Ráda bych slyšela názory nezasvěcených.....
Mám o 17 let staršího partnera.Máme spolu roční holčičku.Včera jsem se dozvěděla,že jsem opět těhotná.Je mi 27 let,takže já bych miminko moc chtěla,ale partner už má 16-ti letého syna z předchozího vztahu.Další dítě už nechce.Pokud bych si dítě nešchala,tak by nás zřejmě opustil! Chtěla bych ale sourozence pro naší holčičku,ale nechi,aby mé děti vyrůstaly bez tatínka.Moc se tím trápím a nevím,jak se rozhodnout!!!
Není tady
Prosim te, neopustil by te...
Není tady
Nevím....vyhrožuje mi tím....nechci o něj přijít,je to skvělý táta i partner!Problém je,že je prostě starší a nechce mít v 60-ti na krku dva puberťáky!
Není tady
Eliško, vy jste si nikdy nesdělili, kolik dětí byste tak jako chtěli mít?
Hele a těhotný jste "oba" - pokud nejsi panenka Maria,....tak mi hlava nebere, že si nedal bacha, když nechce další dítě...
Pokud by to ten chlap postavil tak, že buď bez dítěte spolu nebo s dítětem bez něj, zvážila bych jedině to, co bych opravdu uvnitř sebe chtěla já. Pokud mimi, zvolila bych mimi...
Doufáš, že s vámi zůstane i skrz nechtěné těhu, že?
Není tady
Prosím tě co to je za skvělého partnera, když ti vyhrožuje odchodem???
I v případě, že teď půjdeš na potrat, ti nikdo nezaručí, že ho i to jedno dítě za pár let nezačne otravovat...
On nemiluje tebe. Miluje sebe a své pohodlí, to si uvědom....
Upravil(a) Agatha (9. 7. 2010 14:21)
Není tady
Já jsem přestala před dvěma měsíci kojit,začla jsem brát prášky,ale jiné než dřív,kvůli hormonům.Stalo se i přes prášky!
Já vím,je pohodlný a líný.Nepomáhá mi moc ani s malou,takže je mi jasné,že na druhé bych také byla sama,ale zvládly to jiné,zvládnu to také.Jen jsem vždycky chtěla úplnou rodinu,nechci ty dva malé človíčky připravit o tatínka!
Ach jo,je mi to tak líto,že tohle musím řešit! :-(
Ale moc děkuji za reakce!
Není tady
Eli,
mně kdysi partner řekl,že mám jít na potrat a můžem zůstat kamarádi.Děti neměl,naopak já mám dceru 14let.Vůbec jse netušila,co budu dělat,ale dítě jsem chtěla a mám.Nádhernou chytrou dceru.S ním se žádná Big Love nekonala,ale miminko má rád a rád se s ním chlubí,protože naše dcera je rychlejší než některé mimi v jeho okolí!
Co adopce?Ptala ses ho i na tu možnost?
Není tady
ElinaH. napsal(a):
Eli,
mně kdysi partner řekl,že mám jít na potrat a můžem zůstat kamarádi.Děti neměl,naopak já mám dceru 14let.Vůbec jse netušila,co budu dělat,ale dítě jsem chtěla a mám.Nádhernou chytrou dceru.S ním se žádná Big Love nekonala,ale miminko má rád a rád se s ním chlubí,protože naše dcera je rychlejší než některé mimi v jeho okolí!
Co adopce?Ptala ses ho i na tu možnost?
A žijete spolu?
Jaká adopce?Jako že bychom malé dali k adopci?Já jsem ještě na začátku těhotenství,takže by bylo možné ho přerušit,nechci dítě odnosit a pak ho odložit,to bych si už vůbec neodpustila!!
Není tady
pokud si na něj těhotenství nenahrála, a to je podle toho co píšeš, zřejmé..tak nechápu, jak ti může milující partner takhle vyhrožovat. Pokud miminko chceš a máš rodiče, kteří ti pomohou, tak si ho nech, bohužel i za cenu, že vás táta opustí. Když to udělá, zřejmě za moc nestál
Není tady
Jestli je to partner pro život, tak Vás neopustí. Pokud není partner pro život, tak Vás opustí ať máš dítko jedno nebo dvě.
Já bych si asi nemohla vážit partnera, který by mě dohnal k potratu. Asi bych s ním ani už nemohla sexovat, bych se bála, že se to stane znovu. Tak snad se Tvůj partner uklidní a přestane vyhrožovat.
Není tady
Ellischka napsal(a):
Já jsem přestala před dvěma měsíci kojit,začla jsem brát prášky,ale jiné než dřív,kvůli hormonům.Stalo se i přes prášky!
Já vím,je pohodlný a líný.Nepomáhá mi moc ani s malou,takže je mi jasné,že na druhé bych také byla sama,ale zvládly to jiné,zvládnu to také.Jen jsem vždycky chtěla úplnou rodinu,nechci ty dva malé človíčky připravit o tatínka!
Ach jo,je mi to tak líto,že tohle musím řešit! :-(
Ale moc děkuji za reakce!
....nechci o něj přijít,je to skvělý táta i partner![b][/b]
v čem je tedy tak skvělý?
Není tady
eva4444 napsal(a):
Jestli je to partner pro život, tak Vás neopustí. Pokud není partner pro život, tak Vás opustí ať máš dítko jedno nebo dvě.
Já bych si asi nemohla vážit partnera, který by mě dohnal k potratu. Asi bych s ním ani už nemohla sexovat, bych se bála, že se to stane znovu. Tak snad se Tvůj partner uklidní a přestane vyhrožovat.
Tenhle názor se mi líbí.
Eli,já neříkám,že máš dítě odložit do útulku.Jen chci říct,že možností máš víc.Víš kolik lidí by miminko chtělo?Mají pro něj doma všechno,mají se rádi a jen to jedno jim chybí? tady je diskuse,co se jmenuje Snažilky,koukla ses třeba tam? Ty máš co oni by tolik chtěli,nevíš,co s tím a nemohla bys žít s představou...
Potrat,to bych zas nemohla já.
Ptala ses,jestli jsem s přítelem.Ještě jo,ale je to nicmoc vztah.Udělala jsem chybu,že jsem s ním na kafe šla,poslouchala jeho řeči a věřila jim a ne své intuici.Udělala jsem chybu,že do té postele jsem s ním vlezla
.Nechala jsem si jeho dítě a TO CHYBA NEBYLA.Jen za ty předchozí chyby teď přijímám zodpovědnost.Za svou vlastní hloupost.
Co Ty? Řeklas to své mámě?
Řešení téhle rovnice je na Tobě,ale radu TI dám!
Dej si čas.Třeba jen víkend,bude horko.
Ono to nějak dopadne.Věnuj se holčičce a sobě a zkus na to nemyslet.A když Ti to na mysli vytane,jen to pozoruj.I svého muže pozoruj.Jednoho dne řešení přijde.Samo.A správný,uvidíš.
Není tady
Ellischka napsal(a):
Nevím....vyhrožuje mi tím....nechci o něj přijít,je to skvělý táta i partner!Problém je,že je prostě starší a nechce mít v 60-ti na krku dva puberťáky!
vůbec se mu nedivím
Není tady
Elli byla jsem pred lety ve stejnem rozhodnuti jako ty.Otehotnela jsem znova,kdyz synovi bylo pul roku,kdyz jsem to manzelovi oznamila rovnou me navrhnul potrat a,kdyz ne tak me opusti.Ja o potratu vubec nepremyslela byla jsem rozhodnuta si mimco nechat.Chvilku u nas byla ticha domacnost,pak manzel odjel ke sve matce co mu tenkrat rekla nevim,ale,kdyz se vratil komunikoval jako driv.
Kdykoliv me nebylo dobre jeho odpoved znela,mela si dost casu si to nechat vzit.
Narodila se me moje vytouzena dcera.S dcerou me pomahal smiril se s tim,ze ji mame.Ale rozvedli jsme se stejne,kdyz bylo dceri 2.5 roku.Ale s dcerou to nemelo nic spolecneho.Ted je dceri 17 let a ja jsem moc stastna,ze ji mam.Mam cisty svedomi.,protoze jsem nikdy nezavahala,ze bych sla na potrat.Kdybych se na tvym miste mela rozhodnout dat zivot diteti a nebo zit s pohodlnym a sobeckym chlapem dala bych prednost diteti.
Není tady
misha88 napsal(a):
aprill napsal(a):
Ellischka napsal(a):
vůbec se mu nedivím
Takže být na jeho místě tak taky Elišku ženeš na potrat a hrozíš rozchodem? nebo se s ním ztotožnuješ jen u toho tebou zvýrazněného?
ale ona jí přece nikam nežene , jen píše, že chápe i jeho.
a na jeho místě by mohla být asi těžko, ne?
Není tady
Ellischko, nemuze mit partner treba podezreni, ze jsi antikoncepci schvalne vysadila? V tom pripade by byla jeho reakce do jiste miry pochopitelna, jde o selhani duvery. Jak jste se puvodne dohodli ohledne poctu deti?
Jinak myslim, ze 3 deti nejsou nijak zavratne cislo, aby je nebylo mozno zvladnout a ten vek take neni prehnane vysoky. Mela bych problem s partnerem, ktery by me nutil k potratu, nejspis by to hodne poznamenalo muj vztah k nemu. Na Tvem miste bych si dite asi nechala, ale je dost mozne, ze vztah pujde do kytek.
Není tady
anais.de napsal(a):
Ellischko, nemuze mit partner treba podezreni, ze jsi antikoncepci schvalne vysadila? V tom pripade by byla jeho reakce do jiste miry pochopitelna, jde o selhani duvery. Jak jste se puvodne dohodli ohledne poctu deti?
Jinak myslim, ze 3 deti nejsou nijak zavratne cislo, aby je nebylo mozno zvladnout a ten vek take neni prehnane vysoky. Mela bych problem s partnerem, ktery by me nutil k potratu, nejspis by to hodne poznamenalo muj vztah k nemu. Na Tvem miste bych si dite asi nechala, ale je dost mozne, ze vztah pujde do kytek.
pro některé muže jsou i dvě děti hodně
Není tady
Pripada mi docela logicky, ze ten muz uz dalsi dite nechce.....
Není tady
venuše napsal(a):
Pripada mi docela logicky, ze ten muz uz dalsi dite nechce.....
Ale to dítě už je tady. Už žije, i přesto že se ještě nenarodilo, už je tu. Taková je skutečnost.
Je teď velice důležité jak se k tomu Ellischko s partnerem postavíte. Oba dva.
Není tady
Být tebou, rozhodnu se podle sebe...bez ohledu na to, co chce nebo nechce partner...btw, on svou polovinou do lůna už přispěl a to je ted jen tvé....
řeči typu, že nechce mít v 60 dva puberťáky bych vůbec nevnímala,ani výhružky, že odejde.... kdo odejít chce, ten to udělá, ostatní jen mlátí prázdnou slámu....
sama za sebe mohu říct, že potrat bych neustála a muže, který by ho po mě chtěl bych dříve nebo později vedle sebe nesnesla...
obecně muži to vidí v jiné rovině nežli ženy.... což je dáno i tím, jakou měrou přispívají ke stvoření nového života....z časového hlediska ( nijak jinak to nemyslím, jen z pohledu času, případně problémů biologických a rizik....)
je to tvoje dítě a rozhodnout se musíš zas jen ty, takže se nech ovlivnit jen sebou.... tvé narozené i nenarozené dítě o tatínka nepřijde/dou... toho budou mít stále....
P.S. vůbec nechci nijak očerňovat tvého partnera, aby to tak nevyznělo.... jen ,že jediná podstatná jsi momentálně ty a to , co cítíš a chceš....muže si neudržíš tím, že mu vyhovíš v tom, mít či nemít děti....
Není tady
Další dítě už nechce.
Tohle jste si vyříkali už před tím, než jsi otěhotněla, nebo je to jeho reakce na druhé mimi? Myslím, jestli další dítě nechce programově, nebo je jenom zaskočenej novou situací?
Pokud bych si dítě nechala,tak by nás zřejmě opustil!
Říká on, vyhrožuje tím, nebo si to myslíš?
je pohodlný a líný.Nepomáhá mi moc ani s malou,takže je mi jasné,že na druhé bych také byla sama,ale zvládly to jiné,zvládnu to také.
Zvládneš - s partnerem jako třetím dítětem, protože počítej s tím, že on ze svého pohodlí těžko sleví... pokud za svůj "souhlas" nebude požadovat jiné kompenzace.
Jen jsem vždycky chtěla úplnou rodinu,nechci ty dva malé človíčky připravit o tatínka!
O tatínka, který to druhé mimi odmítá už teď, místo aby se těšil?
Není tady