21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Já myslím, e takhle tě má vzácnou a tak se u něho tohleto projevuje. Myslím si, e jsou to projevy lásky, ale je to jen z toho důvodu, e touí po tom, co teď nemá, teda fungující vztah, ale kdyby si se vrátila, bylo by to zase ve stejných starých kolejích.
Není tady
já bych řekl e spí nějakej bloklej .... neměl před tím nějakej problémovej vztah??
Není tady
Marcelo,
nejsem sice chlap, ale pokud jde o city, mezi muzi a zenami zase neni tolik rozdilu..obe pohlavi se boji zraneni a obe se brani...
Mozna problem neni jen v nem, ale hlavne v tobe. Trebas po nem chces vic, nez je ti schopen dat. TED dat! Mozna jsi jen netrpeliva a mozna ho vubec nemilujes, jen chces. Ty neco chces a zapopminas vnimat, co chce on. Zraneni lze lehko vrsit jedno na druhe, tezko se ale leci... popremyslej, zda toho muze vubec milujes, co je to pro tebe laska. Zda to jen neni strach ze samoty, touha po rodine, detech, fyzicka pritazlivost, uzasny sex, ktery dokazete spolu zazit - to umi zena stejne jako muz, ba dokonce zeny jsou ve vyvareni iluzi daleko vetsi prebornice nez muzi... Udelej si poradek sama v sobe, pak budes mit sanci se jakz takz vyznat v nem, treba te i rad k sobe pusti, kdyz ti bude moci duverovat.
Není tady
nesouhlasím s Pandorou v tomto konkrétním případě. Marcela píe, e on ve svých 42 letech měl samé problémové vztahy a vdy za ve mohla partnerka. Myslím, e to spí svědčí o selhání tohoto mue a u je to z jakéhokoliv důvodu. Ono mu to přesně takhle vyhovuje, myslím, e Marcela to popsala naprosto přesně.
Marcelo a tebe jeho rádoby projevy zamilovanosti lákají v tom směru, e si přeje, aby Tě miloval a anebo miluje Ty jeho a doufá, e těmihle schůzkami to bude oboustranné? Pak toti můe za lecčíms vidět a hledat něco, co tam ani není...Řekla jsi přesně - je to podle něj a jemu to vyhovuje. Má kvalitní sex podle potřeb a i pocit, e je milován - to tulení a podobně, chlapi to také potřebují, i kdy si hrají leckdy na hrdiny...
Není tady
Moná miluje jen sex s tebou, ale asi ne tebe....taky jsem něco podobného zaila. Chlapi jsou v takových věcech bohuel troku jiný, ne my.
Není tady
Jo, to znám. Mám stejný "problém". Je to asi trochu sobeček a opravdu nerad dává, přizpůsobuje se, překonává nepříjemnosti kvůli partnerce. Určitě mu víc záleí na tom, aby jemu bylo dobře, ne aby měl radost, e je spokojený druhý. Tedy pokud to vyaduje nějaké úsilí z jeho strany... Ten můj byl tak něný a jakorádoby "pozorný" občas, protoe prostě takový byl a mazlil se SÁM rád. Neměl to spojené s dáváním lásky...
Judinko - proč by měl být sobec, e nechce nic víc ? Něco jiného by bylo, kdyby vyadoval, aby byli spolu a při tom na ni kalal. Ale kdy mají po férové dohodě sexuální vztah a on se podle toho chová, je to fér, ne ? Spí mi přijde nefér od Marcely, e v tom pořád hledá něco víc a čeká věci, které jsou jiného druhu.
Marcelo, já myslím, e mui sex od vztahu neoddělují. Ale pro ně je vztah i to, co proíváte spolu. To jen eny si pod pojmem vztah představují jasné a postupné kroky.
chození - představení dětem - představení rodičům - společná dovolená - zasnoubení - svatba.
Mui vnímají vztah jako vztah, ale tyhle posloupnosti k tomu nepotřebují.
Není tady
Já stejně jako ADFka umím oddělit sex od vztahu. Je k tomu vak zapotřebí, aby dvojice k tomu přistupovala se stejným vědomím a podle zkuenosti vím, e sled vztah a potom u jen sex jde velice těko, protoe k tomu člověku u máte nějaké citové pouto, take potom čekáte na jakékoliv projevy něností, které si ovem vykládáte jinak ne jsou myleny a doufáte, e se nějakým zázrakem se sexuálního styku vyklube základ normálního vztahu.
Marcelo taky nejsem chlap a sex od citu moc oddělit neumím.I kdy to třeba na sexu začne postupem času do toho stejně spadnu..v tom jsme my enské jiné.N atohle téma jsem vedla sáhodlouhé debaty s bráchou a kamarády,protoe mne to taky zajímalo.A výsledek? chlapi to oddělit umí..něco ve stylu...proč bych s e nepomiloval kdy mi dá?sozuhlasím s potvurkou pokud jsou v tom jednou zamíchané city nikdy u to nebude jen o sexu.
Není tady
ADFka
to bych chtěl vidět ....
Není tady
Nesouhlasím s tím, e chlapi umí oddělovat vztah a sex a eny ne! ádné takové katulky nejsou.
Není tady
KALIK napsal(a):
Nesouhlasím s tím, e chlapi umí oddělovat vztah a sex a eny ne! ádné takové katulky nejsou.
Já bych řekla, e jo, je to takové obecně známé a říkají to aj sexuologové. Jinak si nedovedu vysvětlit, jak to, e chlap se vyspí se enskou a kale na ní, enská to udělá a uběhala by se. Ale samozřejmě jsou vdycky vyjímky, co to potvrzují. někde jsem četla, e třeba mui, kteří větinu ivota vyrůstají jen s matkou, tak jsou ve vztazích troku "zentilejí". Kdo ví...
Není tady
Nety, tak to je můj případ, ale a tak od desíti let Ale jinak jsem bejk, a to dycinky
Není tady
Netynko,
asi to je případ od případu.
Moná jo, moná ne. Jsou vyjímky, která potvrzují pravidla. Ale jedno je jsité - u enské je nevěra vesměs průvih a konec vztahu a manelství, u chlapa vesměs ne, pokud se na to nepřijde Take od toho se moje teorie vyvíjí
Není tady
Já to spí brala z pohledu svobodných. V manelství je to u o něčem jiném. Tím chci říct, e kdy jsem zrovna byla bez stálého přítele a sex ke svému ivotu potřebuji, tak jsem měla i svého stálého milence, ale opravdu to bylo jen na sex, ádné city.