29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, vím, že už tu tenhle dotaz byl. Ale teď se ptám i já Můj přítel na začátku září slaví 18. narozeniny a oslavu má na konci srpna. Nevím co mu mám dát aby to nebylo trapné a aby se mu to líbilo. On pořád říká, že nic nechce, že ten největší dárek už dostal, mě.
Jenže to prostě nestačí.Něco mu dát musím.Bohužel nejsem moc při penězích takže to je oto těžší..
Prosím poraďte mi
Upravil(a) weu123 (8. 7. 2010 13:45)
Není tady
dort z toaletního papíru ozdobený růžemi z papírových kapesníčků a uprostřed je flaška
Není tady
P.S. doprostřed můžeš dát jakoukoliv libovolnou drobnost, nemusí tam být zrovna flaška
Není tady
Vlastnoručne urobený rámček(alebo aj niečo väčšie, povedzme ako korková nástenka) s vašou spoločnou fotkou/fotkami, alebo vlastnoručne upravené album s vašimi spoločnými fotkami...
Není tady
Bety, mě se tu nic nezobrazuje, tys sem dala obrázek, nebo co ?
Upravil(a) PPavlaa (8. 7. 2010 21:55)
Není tady
jo to jsou bestie, včera tam byl obrázek - až přijdu domů, tak ho hodím přes Sklad obrázků...
Není tady
uff našla jsem, ale ani sklad nejede tak přes jiný magazín
Není tady
Letos u nas zvitezil trosku nemravny darek, ale pritele a následne i me hodne potesil...)
Není tady
Joo to potesi, ale predani radeji v soukromi )
Není tady
Já jsem dala příteli poukaz na kurz přežití - http://www.zazitky.cz/kurz-preziti?id=989I0 . Ještě tam nebyl, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat
Není tady
No a jaky nemravny darek? Me napadlo ze srandy mu dat tabltk na oziveni " celoou noc" vite co myslim ne? .)
Není tady
EliiM napsal(a):
No a jaky nemravny darek? Me napadlo ze srandy mu dat tabltk na oziveni " celoou noc" vite co myslim ne? .)
Ne? Co?
Není tady
Tak to mu asi srazí ego na kolena, takový dárek k narozeninám. Akorát nevím, co je na tom nemravného, je to spíš smutné, ne?
Není tady
Tak to mu asi srazí ego na kolena, takový dárek k narozeninám.
Tak důvody darování jsou různé, že...
Není tady
Ahoj, partner chce hrozně k narozeninám kameru do auta. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Kde dobře a za rozumnou cenu nakoupit. Já se v tom vubec neorientuju...
Není tady
EliiM napsal(a):
TABLETEK?
Není tady
Jakože by si celoou noc pouštěl nemravné filmy na tabletku...To jo.
Není tady
Mnooo!
Dala by mu ho s tim, at "ukaze, co umi..."
Oba!
Není tady
Jakože by si celoou noc pouštěl nemravné filmy na tabletku...To jo.
Kdo si hraje, nezlobí...
Není tady
lucis napsal(a):
Ahoj, partner chce hrozně k narozeninám kameru do auta. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Kde dobře a za rozumnou cenu nakoupit. Já se v tom vubec neorientuju...
Tak teď jsem zvědavá, pod kterým svým nickem se přihlásíš a prdneš sem další reklamu.
Není tady
JanaNovo napsal(a):
Já jsem dala příteli poukaz na kurz přežití - http://www.zazitky.cz/kurz-preziti?id=989I0 . Ještě tam nebyl, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat
Třeba už nic. Nepřežije...
Není tady
To není špatný dárek!
Není tady
Já vám nevím... není to zbytečně drahý? Kyblík mazlavýho mejdla vyjde na setinu ceny...
Není tady
Podle toho kolik narozenin jsem s pritelem uz zazila, tak mi prijde ze ho vzdy nadchne jen nemravny darky az ty chlapy!
Není tady