|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Zdravím všechny maminky, chci se zeptat, co už umějí vaše ratolesti ve dvou měsících? Jak spinkají, zda pasou koníčky nebo jestli se někomu už dokonce obracejí? Jestli se vědomě smějete a co různé zvuky, už vydáváte? My jsme na tom tak, že paseme nepaseme, jak se nám chce, včera nám bobeček už i pověděl slovo "gája" (s velkou fantazií a hlavně náhodou) a my slyšeli poprvé jeho hlásek, zajímalo by mě, jak jsou na tom ostatní, stejně stará miminka....Tak papa a užívejte krásného léta s drobečkama Smiling
Není tady
No nase Barunka pase konicky, obcas se ji podari pretocit na zadicka... Jinak nekdy broukne - jakoze AAA 
mA RADA kolotoc s hudbou a prohlizi si ho, smeje se na nej. Na nas se taky smeje
Ale jeste se nechechta... jen roztahuje pusinku do usmevu a ma siroce otevreny ocicka...
Jinak nam nespinka ani pres den ani v noci - viz tema obtizne uspavani 2. mes. miminka...
Dnes jsem k ni vstavala ve 4 rano a do pul sedme nespala... Vecer usnula po 2 hodinach skakani na mici - v 22.00... Pres den nespinka ani v kocarku...
Není tady
Milá Romčo. Založila si, myslím, pro sebe dost špatné téma. Já mám 8,5 měsíčního synka a dlouho jsem se trápila tím, když jsem se dívala, co ostatní dítka v jeho věku umí a můj syn ne. Protože byl a je stále, dost líný. Takže pokud si přečteš, co všechno ostatní dítka umí a třeba to Tvé dítko umět nebude, tak si z toho nelam hlavičku, všechno dožene a určitě je moc šikovný.
Není tady
Jo, tyhle srovnávačky
Zrovna včera jsem si vyslechla, že už by úřeci v osmi měsících (skoro devíti
) měla sedět, lézt a kdovíco ještě.
Ale my jim na to
že Ališ? Stejně nakonec budete chodit první a Matula bude pořád couvat (ne, stále ještě nelezeme
) 
Není tady
Def přesně tak. A nebuj, v patnácti už budou chodit naprosto všichni.

Není tady
Stránky: 1