6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dívám se že diskuze byla založena už před několika lety,ale i tak bych chtěla poradit holkám,které si přečtou třeba diskuzi ted že já osobně mám výbornou zkušenost s femibionem s vitaminem D3 který jsem brala před otěhotněním a povedlo se
Není tady
Za mě mohu doporučit femibions vitaminem D3,který mi pomohl a brala jsem ho až do konce kojení
Není tady
Koukám, že ten zázračný přípravek je vhodný i na klonování, že?
Není tady
Nééééééééééééééééé...
Není tady
Nejdůležitější je, aby se to povedlo nemyslet na to a půjde to samo A když budete vést zdravý životní styl, s dostatkem pohybu, tak máte vyhráno. Ostatní je jenom doplňek :-)
Není tady
Holky a co nějaké doplňky stravy na podporu plodnosti jen pro muže? Vím, že jsou některé vitamíny nebo doplňky stravy, které se doporučují brát ženám i mužům, ale zajímá mě, jestli existuje nějaký doplněk stravy vyvinutý přímo pro ty chlapy.
Není tady
Nám pomohl (nebo spíš mému muži) reproman. Nedařilo se nám otěhotnět, tak jsme vyhledali pomoc na klinice IVF ve Zlíně a zjistilo se, že manžel má sníženou plodnost. Doporučili nám ale, aby zkusil brát ten reproman, který na té klinice vlastně přímo vyvinuli, než se pustíme do nějakého radikálnějšího řešení a zabralo to, dneska už jsme 3 :-)
Není tady