Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 3. 2013 14:20

wajnulka
♥------
Místo: Ústí nad Labem

Re: podpora otěhotnění

Ahojky všem, tak tady čtu různé rady a už jsem si zapsala všechny ty vitamínky, co tu doporučujete. Něco z toho vyberu smile Rozhodli jsme se s přítelem, že na tom začneme opravdu pracovat cíleně. Do teď jsme to tak nějak neřešili, ale ani se nechránili a zatím nic. Tak snad se brzy zadaří smile Všem krásný den

Není tady

#27 16. 4. 2013 22:13

andulka.25
♥------

wajnulka   držím pěstičky aby se brzy zadařilo . Mě se osvědčily bylinový kapičky ...protože s manželem jsme se snažili víc jak rok ..obsahují hodně vitamínu E což je vitamín plodnosti a i selen a zinek což jsou důležité i pro spermie ...kdyby jste chtěla vědět více ráda poradím ...

Není tady

#28 19. 6. 2014 7:54

nikollka26
♥------

Já jsem asi rok užívala Nosifol ale vůbec mi nepomohl. Teď jsem si koupila novinku Fertility Blend a doufám v nejlepší smile

Není tady

#29 23. 6. 2014 12:34

Lenush
♥------

nikollka26 napsal(a):

Já jsem asi rok užívala Nosifol ale vůbec mi nepomohl. Teď jsem si koupila novinku Fertility Blend a doufám v nejlepší smile

O Fertility Blend jsem ještě neslyšela, to je nějaká novinka? Kolik Vás stála? Taky se snažíme o miminko a stále nic, takže už jsme uvažovali i o nějakém tom doplňku..

Není tady

#30 23. 6. 2014 18:00

Irena001
♥♥♥♥---

Otěhotnět by mělo být normální, bez pomoci. Pokud je někde problém, tak nechat udělat u muže spermiogram, zda vůbec spermie jsou života schopné, až pak pátrat u ženy. Většinou jsou přítomny infekce, které brání otěhotnění. Takže vitamíny ani různé preparáty nepomůžou.. Jak tu někdo radí kyselinu listovou.....to určitě ne jen tu samostatně, ta se bere s vit. B6 a B12 na snížení homocystejnu. Ono je třeba úplně všechno v těle, hormony, minerály, vitamíny a hlavně zdravé rodiče. Takže problém může být velký. Pátrat.

Není tady

#31 30. 6. 2014 12:46

nikollka26
♥------

Lenush napsal(a):

nikollka26 napsal(a):

O Fertility Blend jsem ještě neslyšela, to je nějaká novinka? Kolik Vás stála? Taky se snažíme o miminko a stále nic, takže už jsme uvažovali i o nějakém tom doplňku..

Já jsem koupila pro páry za 1000 kč, a pro ženy stojí 500 kč. Bereme to s partnerem oba tak uvidíme. Lékárnice říkala že aspoň 3 měsíce, ideální ale že by bylo půl roku tak snad se zadaří..

Není tady

#32 3. 7. 2014 7:38

Lenush
♥------

nikollka26 napsal(a):

Lenush napsal(a):

nikollka26 napsal(a):

Já jsem koupila pro páry za 1000 kč, a pro ženy stojí 500 kč. Bereme to s partnerem oba tak uvidíme. Lékárnice říkala že aspoň 3 měsíce, ideální ale že by bylo půl roku tak snad se zadaří..

Tak včera jsem si to koupila v lékárně taky. Lékárnice mi o tom hezky povídala, tak uvidíme, snad mi nevěšila bulíky na nos:) taky mi to doporučila užívat půl roku..Tak snad se konečně dočkáme:)

Není tady

#33 3. 7. 2014 8:12

nikollka26
♥------

Irena001 napsal(a):

Otěhotnět by mělo být normální, bez pomoci. Pokud je někde problém, tak nechat udělat u muže spermiogram, zda vůbec spermie jsou života schopné, až pak pátrat u ženy. Většinou jsou přítomny infekce, které brání otěhotnění. Takže vitamíny ani různé preparáty nepomůžou.. Jak tu někdo radí kyselinu listovou.....to určitě ne jen tu samostatně, ta se bere s vit. B6 a B12 na snížení homocystejnu. Ono je třeba úplně všechno v těle, hormony, minerály, vitamíny a hlavně zdravé rodiče. Takže problém může být velký. Pátrat.

Právě že přítel na spermiogramu byl a vše má v pořádku a já na vyšetření už taky byla a nenašli nic proč by jsme nemohli mít děti.. Proto, že nic nenašli tak jsem zvolila Fertility Blend, někdy se "uzdravíš" jenom proto, že věříš, že to co bereš ti pomůže, a já tomu věřím...

Není tady

#34 13. 8. 2014 7:25

nikollka26
♥------

Lenush napsal(a):

nikollka26 napsal(a):

Lenush napsal(a):

Tak včera jsem si to koupila v lékárně taky. Lékárnice mi o tom hezky povídala, tak uvidíme, snad mi nevěšila bulíky na nos:) taky mi to doporučila užívat půl roku..Tak snad se konečně dočkáme:)

Lenush, tak Fertility Blend zabralo!!! jsem v 2 týdnu těhotenství!!! holky já jsem tak šťastná!! konečně po tak dlouhé době snažení!hjarta

Není tady

#35 18. 8. 2014 16:40

jaro2m
♥------

Moc gratuluji. Užívejte si to plnými doušky.

Asi sa musí enem vydržať.
My se snažíme 2 roky a nic. Teď už jsme byli i na prvním umělém oplodnění a - nic ( v té jedné buňce embrya placenta byla, ale v té druhé buňce děcko asi nebylo ).
Navrhnu manželovi Fertility blend. Třeba to pomůže i nám.

Ještě jednou gratuluji a vám všem držím pěsti - neb to je štěstí.

Není tady

#36 19. 8. 2014 13:51

annie
♥♥♥♥♥♥-

No, vzhledem k tomu, že se těhotenství počítá od prvního dne poslední menstruace, tak vědět, že jsem ve druhém týdnu těhotenství znamená, že právě ovuluju a dojde k oplodnění...
A nejsem příznivcem přípravků za tisíce a s velkou reklamou umisťovných všude, kam to jde...
Na podporu otěhotnění stačí i obyčejný kontryhel, pokud má muž horší spermiogram, tak selezin /selen se zinkem/ za pár korun...Pokud jsou větší problémy, tak bych se obrátila na doktory.

Není tady

#37 20. 2. 2015 14:02

monika-s
♥------

Ahoj, tak se už taky řadím mezi snažilky, před asi čtvrt rokem jsem vysadila antikoncepci a teď se s přítelem snažíme. tak držím všem ostatním palečky tummenupp Docela bych si přála kluka, přítel taky, tak by bylo fajn, kdyby se nám to povedlo. Viděla jsem tuhle těhotenskou kalkulačku a docela by mě zajímalo do jaký míry se na to dá spolehnout. Říká se, že klučičí spermie jsou rychlejší, tak při ovulaci by měly k vajíčku dorazit rychleji, takže možná na tom něco bude. Hlavně ale ať se zadaří a nejsou problémy, kamarádky kolem mě mají s otěhotněním docela problémy...

Není tady

#38 20. 2. 2015 14:05

Lamatko
♥♥♥♥---

Ahoj Moniko, tak to je fajn ze se snažíte. Alespoň si můžeme ,, popovídat" . Uz mas nějaké deti nebo to bude první?

Není tady

#39 20. 2. 2015 14:06

Lamatko
♥♥♥♥---

Jinak většinou ovulace je v půlce cyklu. Ja ji tak mam. A poznám ji ještě ze mě poboliva břicho.

Není tady

#40 20. 2. 2015 14:12

monika-s
♥------

Lamatko napsal(a):

Ahoj Moniko, tak to je fajn ze se snažíte. Alespoň si můžeme ,, popovídat" . Uz mas nějaké deti nebo to bude první?

ahoj, zatím žádné děti nemám, jsem úplnej začátečník big_smile

Není tady

#41 7. 12. 2015 13:10

jarka.modra
♥♥-----

ahojky memu manzelovi byl doporucen spermotrend, pro lepsi kvalitu spermii. zatim to bere jen mesic, takze si myslimze to zacne pusovbit az tak po ctvrt roce. ja jsem si koupila kyselinu listovou , tak uvidime..

Není tady

#42 11. 1. 2016 11:49

Klariska
♥------

smile

Upravil(a) Klariska (11. 1. 2016 11:52)

Není tady

#43 11. 1. 2016 12:02

MarusVa
♥------

Holky taky jsem se radila mezi smutne snazilky... a jak muj stav videla gyndarka, vrazila mi do ruky letacek o Fertility blend... mrkla jsem na to na net a na zaklade kladnych recenzi od ostatnich holek jsem poridila baleni pro pary... zaujalo me to, protoze je to klinicky testovane, jinak bych do toho nesla... a povedlo se... prinutila jsem i manzela k pravidelnemu brani... a jsou z nas milujici rodice:))))

Není tady

#44 10. 5. 2016 8:41

Alzbetta
♥♥-----

Mě byl doporučen hned po vysazení HA Femibion1 a když otěhotníš, můžeš navázat Femibionem 2. Je to mnohem silnější než klasická kyselina listová.

Není tady

#45 16. 5. 2016 14:03

Stranska
♥♥-----

jo jo Femibion je dobrý. Femibion obsahuje aktivní foláty, který je jedinečný, a pro tělo lépe využitelný než obyčejná kyselina listová, což je důležité především v těhotenství, kdy je potřeba kyseliny listové 2-3x vyšší než v průběhu života. Foláty (tedy přeměněná kyselina listová) jsou důležité při plánování těhotenství, v jeho průběhu i v období kojení. V těhotenství jsou nezbytné pro bezchybný vývoj dítěte (snížení rizika vývojových vad – např. rozštěpů páteře, patra, rtů aj.), správné formování cév v placentě a s tím související správná výživa dítěte, jeho donošení a tedy snížení rizika předčasných porodů a potratů…

Není tady

#46 8. 10. 2016 19:34

Pipidlouhápunčocha
♥------

O té kyselině listové jsem slyšela. Užívá ji kamarádky, má tedy diagnostikovaný Diabetes, takže případná gravidita bude doslova vymodlená.

Není tady

#48 25. 9. 2017 11:39

Jana 82
♥------

Ahoj,přidávám svojí skvělou zkušenost s vitamínama Ogestan.Brala jsem od počátku těhu až do konce kojení.Doporučila mi je po konzultaci moje lékařka.Kupovala jsem po netu,vychází o něco levněji.Složení je fakt jenom to,co je opravdu potřeba.Kyseli listové je hodně,omega 3 a jodu též.Doporučuju.

Není tady

#49 14. 11. 2017 8:40

powka
♥------

taky jsme přistoupili na metodu vitaminu a vyplatilo se smile s doktorkou jsme jch problrali celkem dost a nakonec vybrali femibion s vtaminem D3, který napomáhá otěhotnět  a pak volně navazující femibion v těhotenství

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí