21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhláení dalího tématu naich hrátek, nyní s číslem 72. Vítězkou minulého kola se stává Jiruska, která pokračuje v klasické a oblíbené jednokitovce a zadává vytvořit ločko z kitu Sweet dreams by Margi.
Kit stahujte zde http://margitasblog.blogspot.com/2010/0 … reams.html
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 11.července 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodrujte čas vloení ! Díky.
Není tady
Není tady
za Sonrisu
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Tak jetě já rychlovku
Upravil(a) Floranka (11. 7. 2010 21:28)
Není tady
Není tady
Dnes tady budu vystupovat jménem Jirky, který se tímto moc omlouvá, e tentokrát vyjímečně nebude slovní hodnocení, jen vybraná vítězka, neb je pracovně zcela vytíen (určitě jste větina postřehla problém, který Babinet poslední dny měl). Děkujeme za pochopení.
Vechna dílka jsou skvělá, popraly jste se s tímto kitem naprosto úasně, kadé dílko je originální a své.
Vítězkou tohoto kola se stává čarodějka.
Gratuluju vítězce a vem ostatním díky za ta krásná ločka .
Není tady
hani, moc gratuluju . těím se na dalí kolo
Haničko veeeeliká gratulace
Není tady
Hani, to je super! Moc gratuluji k zaslouenému vítězství... jak jsem Ti psala na mmb - skvěle tam fotka pasuje.. jsi ikulka! jsem zvědavá co vybere...
Není tady
Hani, gratuluji
Není tady