6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní s číslem 72. Vítězkou minulého kola se stává Jiruska, která pokračuje v klasické a oblíbené jednokitovce a zadává vytvořit ločko z kitu Sweet dreams by Margi.
Kit stahujte zde http://margitasblog.blogspot.com/2010/0 … reams.html
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 11.července 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodržujte čas vložení ! Díky.
Není tady
Není tady
za Sonrisu
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Tak ještě já rychlovku
Upravil(a) Floranka (11. 7. 2010 21:28)
Není tady
Není tady
Dnes tady budu vystupovat jménem Jirky, který se tímto moc omlouvá, že tentokrát vyjímečně nebude slovní hodnocení, jen vybraná vítězka, neb je pracovně zcela vytížen (určitě jste většina postřehla problém, který Babinet poslední dny měl). Děkujeme za pochopení.
Všechna dílka jsou skvělá, popraly jste se s tímto kitem naprosto úžasně, každé dílko je originální a své.
Vítězkou tohoto kola se stává čarodějka.
Gratuluju vítězce a všem ostatním díky za ta krásná ločka .
Není tady
hani, moc gratuluju . těším se na další kolo
Haničko veeeeliká gratulace
Není tady
Hani, to je super! Moc gratuluji k zaslouženému vítězství... jak jsem Ti psala na mmb - skvěle tam fotka pasuje.. jsi šikulka! jsem zvědavá co vybereš...
Není tady
Hani, gratuluji
Není tady