Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 7. 2010 15:17

beltain
♥------

Dotaz na HA

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na tohle - začínám brát HA a lékař řekl, že první piluli si mám vzít první den cyklu. Jenže mám menzes tak, že první dva dny akorát tak silně špiním, než se opravdu spustí. Teď si nejsem jistá, který den lze považovat už za první. hmm Budu vděčná za radu. Děkuji smile

Není tady

#2 5. 7. 2010 15:45

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Dotaz na HA

no já myslím, že v tomto případě lze začít už v den špinění..škoda, že ses nezeptala přímo jeho.

Upravil(a) laminanonte (5. 7. 2010 16:05)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 5. 7. 2010 15:53

beltain
♥------

Hm, asi ano... díky. No já bych se i zeptala, kdyby nebyl tak nepříjemný. U něho se mi nervama vždycky zvýší i notoricky nízký tlak :-(

Není tady

#4 5. 7. 2010 16:07

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

beltain napsal(a):

Hm, asi ano... díky. No já bych se i zeptala, kdyby nebyl tak nepříjemný. U něho se mi nervama vždycky zvýší i notoricky nízký tlak :-(

dnes si můžeš lékaře vybrat.Já takhle změnila zubaře.Přece nebudu chodit někam, kde mi to nevyhovuje. Zvlášť, když nemusím

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#5 5. 7. 2010 16:16

beltain
♥------

Nějakou dobu už změnu plánuju. Tohohle doktora jsem si vybrala na doporučení a docela jsem se spálila, tentokrát vybírám mnohem pečlivěji. Hrozné je, že ani soukromá ordinace člověku nezajistí slušné zacházení a dobrou péči. sad

Není tady

#6 6. 7. 2010 15:35

Janis
♥♥♥♥♥--
Místo: Zlín

Ahoj,taky mě doma čeká nenačatá krabička HA a čekám na MS. Protože před vypuknutím MS taky špinívám,ptala jsem se svého Dr a ten mi řekl,že klidně až první den samotné MS,protože v návodu HA píšou že první tabletu jde užít do 5 dnů od začátku MS. Takže já začnu opravdu až v den samotné MS. Doporučuji přečíst příbalový leták,pokud je to i u tvé HA takto,můžeš klidně začít až ten 3. den.

Není tady

#7 7. 7. 2010 18:15

beltain
♥------

Děkuji, Janis.

Nakonec jsem dala na radu laminanonte a začla už v den špinění (bylo to přesně 28.dní od minulého MS) no a teď marně čekám už třetí den a pořád jen špiním neutral Že by to bylo těma práškama? Tak či onak jsem teď ale chráněná před otěhotněním, správně? V těchto věcech se fakt moc nevyznám.. rodna

Není tady

#8 7. 7. 2010 20:19

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

beltain napsal(a):

Děkuji, Janis.

Nakonec jsem dala na radu laminanonte a začla už v den špinění (bylo to přesně 28.dní od minulého MS) no a teď marně čekám už třetí den a pořád jen špiním neutral Že by to bylo těma práškama? Tak či onak jsem teď ale chráněná před otěhotněním, správně? V těchto věcech se fakt moc nevyznám.. rodna

buď v klidu, teď v počátku stejně nemůžeš počítat, že jsi chráněná  a příští měsíc se ti to srovná.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#9 9. 7. 2010 19:12

beltain
♥------

Jj, trochu jsem znervózněla. Jakmile jsem si pilulku vzala, tak špinění jak začalo tak rychle skončilo a MS nepřišla hmm Ale sestřička na ženském mě uklidnila, vysvětlila smile Takže ještě jednou díky gloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí