Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 21. 9. 2010 8:32

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Chat o tom co si kazdy potrebuje v sobe vyresit.

Děvčata,
já nevím jak vám, ale mně poslední dobou přijdou všechny diskuze zbytečné. Ještě se mi tady na babi snad nepodařilo nikomu "otevřít oči", protože když někdo nechce vidět, nemá potřebu, neuvidí a bude si třeba i do posledních sil hájit to své stanovisko.
Já to vidím na sobě: když se mě někdo snaží přesvědčit, že jsem zodpovědná za to, jak druhý má slova pochopí, jsem si jistá svým názorem a tento názor nepřijmu. A je jedno, zda je ten názor dobrý či špatný. Nemám potřebu svůj názor měnit.

Jediný případ, kdy má cenu diskutovat, je, když je někomu ouvej. To vidí, že jeho názor pravděpodobně není správný, protože ho přivedl až tam, kde teď je. Pouze v tomto případě je dotyčný schopen svůj názor změnit.

Takže v praxi to pak znamená, že veškeré diskuze, kdy se snaží jeden druhému něco vysvětlit a druhý má na to jiný názor, jsou absolutně zbytečné a ztráta času. Nepomůže to pravděpodobně mně ani tomu druhému, naopak, vyvolá to negativní energie sporu skurt

Čím dál tím víc zjišťuju, že diskuze o nějakém názoru je absolutně zbytečná, je lepší nechat tomu druhému jeho názor, ať je dle našeho názoru sebeblbější big_smile

Čímž se tedy dostáváme k jádru problému: proč to děláme? Je v nás všech "spasitelský syndrom"?
Asi ano.

Přeji si, abych již brzy dokázala žít toto: "žít a nechat žít" smile

Snadné pochopení všem hjarta

Upravil(a) Tulipánka (21. 9. 2010 8:33)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#127 21. 9. 2010 12:05

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Jediný případ, kdy má cenu diskutovat, je, když je někomu ouvej. To vidí, že jeho názor pravděpodobně není správný, protože ho přivedl až tam, kde teď je. Pouze v tomto případě je dotyčný schopen svůj názor změnit.

Ano a pokud nekomu neni ouvej pak je veskera snaha zbytecna.
Ten komu neni ouvej tam kde je ted ten nema ani potrebu svuj pohled na vec menit.  smile

Pak veskere jine pohledy- jsou opet zbytecne,nebot pohledy ostatnich nejsou nas vlastni pohled a nas vlastni prozivany svet. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#128 23. 9. 2010 11:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

hirondel napsal(a):

Co se tyka me,vim o tehle vecech dost na to abych vedela jak funguji

Jj, teorie a praxe jsou ale dvě rozdílné věci, Hir. smile Ty ses už vyrovnala se všemi úkoly, "lekcemi", nebo o některých možná ještě ani nevíš?
A říkám narovinu, pokud přiznáš nevyřešené body v sobě, budu ti věřit. V opačném případě...tedy....jaksi....zpozorním. smile

Ale to je preci stara znama vec Dafi ze praxe a teorie jsou dve rozdilne veci.Kdo by tohle nevedel. smile

Co vlastne hledas Daf? ,v cem se to matlas?

Pises slovo pokud-to v mych usich zni jako podminka.Ja vsak vubec nemusim jednat podle Tvych podminek.
Navic ja vubec nevim co chces konkretne vlastne slyset. Mas na mysli neco konkretniho dle Tvych domnenek?
Myslela si snad ze jsem se narodila hotova?  lol  Nebo ze jsem osvicena?
A nebo ?  smile

Není tady

#129 24. 9. 2010 13:40

IŠTAR
♥♥♥♥---

A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat va? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí....... Ostatně, pokud má Hirondel vyřešeno či nevyřešeno je jen a pouze její věc a její cesta a tobě do toho nic není smile. Ale pokud tě to dráždí, tak zřejmě to nebude o ní, ale o tobě.......

Není tady

#130 2. 11. 2010 10:13

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

IŠTAR napsal(a):

Hir, nemanipuluj se mnou :cool .

hirondel napsal(a):

Zamer se predevsim na projektor.  smile

Není tady

#131 2. 11. 2010 10:33

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

IŠTAR napsal(a):

Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí.......
.... Ale pokud tě to dráždí, tak zřejmě to nebude o ní, ale o tobě.......

Opravdu? Tak s tím zkus něco udělat smile....samozřejmě pokud budeš chtít. Bude to zřejmě o tobě, pokud tě to dráždí....smile

Upravil(a) Daphné (2. 11. 2010 10:34)

Není tady

#132 2. 11. 2010 10:48

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Crabat napsal(a):

Že Tvé "utiš se" Hirondel fungovalo na Crabata (tedy přijal ho jako řešení), neznamená, že bude fungovat na kohokoliv jiného (tedy respektive přijme ho jako řešení).

Přemýšlej nad tím, co to znamená. Když tedy sama ostatním úkoly dáváš.

Crabate smile  tenhle Tvuj prispevek patri sem na tohle vlakno. smile
Ty muzes rozjimat o tom proc. stolt

Ale neco Ti k tomu preci reknu-vyres si to. smile

Není tady

#133 2. 11. 2010 14:01

IŠTAR
♥♥♥♥---

Daphné, a jak jsi přišla na to, že mě to dráždí va? To, že mi nějaké chování něco připomíná je spíš modelová opakující se situace. No já vím, teď mi ten míč zase mrskneš zpátky přes síť, že.... pink ...ponk. Tuhle hru ale já s tebou hrát nebudu cool.

Není tady

#134 15. 11. 2010 20:06

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

mariposa napsal(a):

hirondel napsal(a):

energie se neztraci,meni formy. smile

Negativní energii lze přetransformovat na pozitivní. A naopak.

Zdarec Mariposa smile Nasel jsem toto vlakno nahodou, jsem znamy tim, ze si vyberu vlakno a kvakam. Co je to za *píííp* s tou transformaci energie ? Doufam, ze mi to, co jsi vypustila do eteru vysvetlis a doufam, ze vedecky tongue
A ted k tomu, cim je toto vlakno smile Autor/ka je opravdu hodne naivni, pokud si mysli, ze lide budou problemy se svym vnitrkem resit na zvlastnim vlaknu k tomu urcenem tummenupptummenupptummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#135 15. 11. 2010 20:37

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Vitam Te na mem vlakne morphi. big_smile

Není tady

#136 15. 11. 2010 20:55

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

Vitam Te na mem vlakne morphi. big_smile

Ty jsi autorka vlakna ? No neeee, tak tu naivku beru zpet. A omlouvam se smile Beres to ? tongue

Ale abych nebyl Offtopic. Premyslim, co bych tu vyb*** usch na moji osobu, na moje nitro a nic normalniho me nenapada, snad jen to, ze muj posledni vztah vypadal velice nadejne a krachlo to za dve ( slovy 2 ) hodiny, neni to divne ? Nejsem uboleny, jak lide byvaji a ona zrejme take ne, takze to nebylo tak horky, jak by se na pohled zdalo. Byla to neskutecne krasne a mila zena s pomenkove modryma ocima, ale rodina ma prednost, jsem JEN chlap smile No, tak jsem Te mozna aspon trochu potesil, ze tu pisu. Klidne si z toho vlakna udelam takovy muj maly dennicek, mam jich tu par, ale jsou uz zapomenuty a znova je otvirat nebudu smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#137 15. 11. 2010 21:03

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jasne  tongue

Morphe souhlasim s Tebou= veci nejsou vzdy takove jak se na prvni pohled zdaji. smile

A jak se mas?

Není tady

#138 15. 11. 2010 21:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Mam se vyborne, resp. to co se stalo dokazu vyborne maskovat. Kdyz jsem byl s Myrai, zapomel jsem tak trochu na BBN, ted tu visim porad smile Nahrazovat jednu babu hned druhou se mi nechce a ta mala zaba od nas z cukrarny ta nikoho nahradit nemuze, protoze je o tolik let mladsi, ze bych se vedle ni musel stydet dumbom a co teprve ona kdyby kracela zavesena do me smile To je nemyslitelne, ale toho draka s ni poustet pujdu, ona je pro kazdou legraci si myslim.

Není tady

#139 15. 11. 2010 21:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to me tesi ze se mas fajn. smile
Tak dej vedet jestli sla zaba s Tebou poustet draky.
Jeeee ja uz draka nepoustela leta,to jsi me ted dal skvelej napad.  rock

Myrai sto eto za jmeno? To jsi ji dal Ty? Krasny. smile

Není tady

#140 15. 11. 2010 21:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Ano, myrai jsem ji dal ja. Je to jedno z mnoha jmen, ktere muze mit. V SMS jsem ji oslovoval Pomenko, nebo Bohem milovana, v adresari byla zavedena jako More horkosti, obcas jsem ji oslovil Marjam a casto v majlech Myrai. Myrai z Magdaly ( Marie Magdalena )

Není tady

#141 15. 11. 2010 21:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ano, myrai jsem ji dal ja. Je to jedno z mnoha jmen, ktere muze mit. V SMS jsem ji oslovoval Pomenko, nebo Bohem milovana, v adresari byla zavedena jako More horkosti, obcas jsem ji oslovil Marjam a casto v majlech Myrai.

Myrai z Magdaly ( Marie Magdalena )

Krasny smile

Morphe,jake jmeno das mne? smile  Muzes me dat nejake jmeno? smile

Není tady

#142 15. 11. 2010 21:58

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

Krasny smile

Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te smile Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijdu smile

Není tady

#143 16. 11. 2010 9:43

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

Krasny smile

Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te smile Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijdu smile

Jo rozumim smile

Hirondel (hirondelle) znamena -vlastovka (ptacek)  smile

Není tady

#144 16. 11. 2010 10:06

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

Krasny smile

Jo rozumim smile

Tve jmeno bude He-Nut-Dime smile Jak jsem precetl vlastovka, vedel jsem to hned smile

Není tady

#145 16. 11. 2010 10:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jo rozumim smile

Tve jmeno bude He-Nut-Dime smile Jak jsem precetl vlastovka, vedel jsem to hned smile

smile  Diky Morphe smile   Znamena to totez?

Mohl by jsi me taky prosim prelozit Tvuj podpis pod carou?  smile

Není tady

#146 16. 11. 2010 11:12

morpheus
Babinet Klub
Web

hirondel napsal(a):

No Ty jsi zvedava smile Neznamena to totez, ale pochazi ze stareho Egypta, je to jen takova asociace, nekdy Ti to vysvetlim smile Proste ta vlastovka, no smile Take Te mohu obcas oslovot Zenua, taxe nediv smile Zenua a He Nut Dime byla tatz osoba.
No a muj podpis ? Na pocatku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo bylo Buh smile

Není tady

#147 16. 11. 2010 12:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

hirondel napsal(a):

No Ty jsi zvedava smile Neznamena to totez, ale pochazi ze stareho Egypta, je to jen takova asociace, nekdy Ti to vysvetlim smile Proste ta vlastovka, no smile Take Te mohu obcas oslovot Zenua, taxe nediv smile Zenua a He Nut Dime byla tatz osoba.
No a muj podpis ? Na pocatku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo bylo Buh smile

smile   Budu se tesit ,az me to jednou reknes  smile

Ten podpis: jsem si nebyla jista,kvuli tomu slovosledu na konci vety v tom podpisu.  smile

Není tady

#148 16. 11. 2010 16:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

IŠTAR napsal(a):

A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat va? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí..............

No prosímtě, Iš?? va Tak tohle mě u toho teda vůbec nenapadlo lol

Tuli, prosímtě, buď ráda, žes nikomu neotevřela oči coollol
Nakonec - budit se má člověk až když je vyspalej - co je to za buzení na budík, všichni víme kapitulation

Teda, ale vy tady řešíte nesmrtelnost chrousta, panečku! (A teď už iá...) Krásný vlákno stolt

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#149 16. 11. 2010 16:46

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

IŠTAR napsal(a):

A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat va? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí..............

No prosímtě, Iš?? va Tak tohle mě u toho teda vůbec nenapadlo lol

Vitej vlku na mem vlakne big_smile

A tak Tebe osobne pri tom napadlo co? Pochlub se Lupi?   cool wink

Není tady

#150 16. 11. 2010 17:08

morpheus
Babinet Klub
Web

Zenua : Ano, na konci je to jinak. Buh byl ( nebo bylo ? ) to Slovo. Cetla jsi Jeremiase od Franze Werfela ? Dostala jsi krasne jmeno z te knihy, Egyptsky He Nut Dime, Hebrejsky Zenua, byla Prorokovou laskou, ale bohuzel Adonaj nedovolil tomuto snatku a Zenua umrela sad Ale jak vidis, ja ji znova ozivil ve Tvem Nicku smile hjarta A Adonaj me ztresta, az zcernam, ale me to nevadi smile

Lupi : Co mas proti kecarne ? Nevim zda to Krasne vlakno nebylo mysleno ironicky a tak cucham, ze asyk jo stolt Me se moc libi, mohu krafat o cemkoli, nikdo me nebude vyhazovat ( pokud dodrzim pravidla fora a ty dodrzim ) kazdy se me bude alespon SNAZIT pochopit...ach, jsem stastny ze tu mohu s vama byt smile Kdyby to slo, predu jako kocka / kocour / spis stary kocour. Mel jsem bad day a jeste to nejhorsi me ceka, ale nemohu prozradit, bo je to firemni zalezitost. Tak mi drzte pesti a vy "verici" v cokoli, v osud, nebo o sud / o rebrinak / o kuchynskou linku / o dvere ( to byl vtip ), v Boha, v Karmu, v Dabla ( toho ne ), modlete se za me aby mi to v 19:30 vyslo. Pos*al jsem neco v praci a po restartu serveru uvidim, zda si to hodim, nebo budu jeste chvili zit, do dalsiho pruseru .D

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí