6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčata,
já nevím jak vám, ale mně poslední dobou přijdou všechny diskuze zbytečné. Ještě se mi tady na babi snad nepodařilo nikomu "otevřít oči", protože když někdo nechce vidět, nemá potřebu, neuvidí a bude si třeba i do posledních sil hájit to své stanovisko.
Já to vidím na sobě: když se mě někdo snaží přesvědčit, že jsem zodpovědná za to, jak druhý má slova pochopí, jsem si jistá svým názorem a tento názor nepřijmu. A je jedno, zda je ten názor dobrý či špatný. Nemám potřebu svůj názor měnit.
Jediný případ, kdy má cenu diskutovat, je, když je někomu ouvej. To vidí, že jeho názor pravděpodobně není správný, protože ho přivedl až tam, kde teď je. Pouze v tomto případě je dotyčný schopen svůj názor změnit.
Takže v praxi to pak znamená, že veškeré diskuze, kdy se snaží jeden druhému něco vysvětlit a druhý má na to jiný názor, jsou absolutně zbytečné a ztráta času. Nepomůže to pravděpodobně mně ani tomu druhému, naopak, vyvolá to negativní energie sporu
Čím dál tím víc zjišťuju, že diskuze o nějakém názoru je absolutně zbytečná, je lepší nechat tomu druhému jeho názor, ať je dle našeho názoru sebeblbější
Čímž se tedy dostáváme k jádru problému: proč to děláme? Je v nás všech "spasitelský syndrom"?
Asi ano.
Přeji si, abych již brzy dokázala žít toto: "žít a nechat žít"
Snadné pochopení všem
Upravil(a) Tulipánka (21. 9. 2010 8:33)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jediný případ, kdy má cenu diskutovat, je, když je někomu ouvej. To vidí, že jeho názor pravděpodobně není správný, protože ho přivedl až tam, kde teď je. Pouze v tomto případě je dotyčný schopen svůj názor změnit.
Ano a pokud nekomu neni ouvej pak je veskera snaha zbytecna.
Ten komu neni ouvej tam kde je ted ten nema ani potrebu svuj pohled na vec menit.
Pak veskere jine pohledy- jsou opet zbytecne,nebot pohledy ostatnich nejsou nas vlastni pohled a nas vlastni prozivany svet.
Není tady
Daphné napsal(a):
hirondel napsal(a):
Co se tyka me,vim o tehle vecech dost na to abych vedela jak funguji
Jj, teorie a praxe jsou ale dvě rozdílné věci, Hir. Ty ses už vyrovnala se všemi úkoly, "lekcemi", nebo o některých možná ještě ani nevíš?
A říkám narovinu, pokud přiznáš nevyřešené body v sobě, budu ti věřit. V opačném případě...tedy....jaksi....zpozorním.
Ale to je preci stara znama vec Dafi ze praxe a teorie jsou dve rozdilne veci.Kdo by tohle nevedel.
Co vlastne hledas Daf? ,v cem se to matlas?
Pises slovo pokud-to v mych usich zni jako podminka.Ja vsak vubec nemusim jednat podle Tvych podminek.
Navic ja vubec nevim co chces konkretne vlastne slyset. Mas na mysli neco konkretniho dle Tvych domnenek?
Myslela si snad ze jsem se narodila hotova? Nebo ze jsem osvicena?
A nebo ?
Není tady
A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat ? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí....... Ostatně, pokud má Hirondel vyřešeno či nevyřešeno je jen a pouze její věc a její cesta a tobě do toho nic není . Ale pokud tě to dráždí, tak zřejmě to nebude o ní, ale o tobě.......
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Hir, nemanipuluj se mnou :cool .
hirondel napsal(a):
Zamer se predevsim na projektor.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí.......
.... Ale pokud tě to dráždí, tak zřejmě to nebude o ní, ale o tobě.......
Opravdu? Tak s tím zkus něco udělat ....samozřejmě pokud budeš chtít. Bude to zřejmě o tobě, pokud tě to dráždí....
Upravil(a) Daphné (2. 11. 2010 10:34)
Není tady
Crabat napsal(a):
Že Tvé "utiš se" Hirondel fungovalo na Crabata (tedy přijal ho jako řešení), neznamená, že bude fungovat na kohokoliv jiného (tedy respektive přijme ho jako řešení).
Přemýšlej nad tím, co to znamená. Když tedy sama ostatním úkoly dáváš.
Crabate tenhle Tvuj prispevek patri sem na tohle vlakno.
Ty muzes rozjimat o tom proc.
Ale neco Ti k tomu preci reknu-vyres si to.
Není tady
Daphné, a jak jsi přišla na to, že mě to dráždí ? To, že mi nějaké chování něco připomíná je spíš modelová opakující se situace. No já vím, teď mi ten míč zase mrskneš zpátky přes síť, že.... pink ...ponk. Tuhle hru ale já s tebou hrát nebudu .
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
energie se neztraci,meni formy.
Negativní energii lze přetransformovat na pozitivní. A naopak.
Zdarec Mariposa Nasel jsem toto vlakno nahodou, jsem znamy tim, ze si vyberu vlakno a kvakam. Co je to za *píííp* s tou transformaci energie ? Doufam, ze mi to, co jsi vypustila do eteru vysvetlis a doufam, ze vedecky
A ted k tomu, cim je toto vlakno Autor/ka je opravdu hodne naivni, pokud si mysli, ze lide budou problemy se svym vnitrkem resit na zvlastnim vlaknu k tomu urcenem
Není tady
Vitam Te na mem vlakne morphi.
Není tady
hirondel napsal(a):
Vitam Te na mem vlakne morphi.
Ty jsi autorka vlakna ? No neeee, tak tu naivku beru zpet. A omlouvam se Beres to ?
Ale abych nebyl Offtopic. Premyslim, co bych tu vyb*** na moji osobu, na moje nitro a nic normalniho me nenapada, snad jen to, ze muj posledni vztah vypadal velice nadejne a krachlo to za dve ( slovy 2 ) hodiny, neni to divne ? Nejsem uboleny, jak lide byvaji a ona zrejme take ne, takze to nebylo tak horky, jak by se na pohled zdalo. Byla to neskutecne krasne a mila zena s pomenkove modryma ocima, ale rodina ma prednost, jsem JEN chlap No, tak jsem Te mozna aspon trochu potesil, ze tu pisu. Klidne si z toho vlakna udelam takovy muj maly dennicek, mam jich tu par, ale jsou uz zapomenuty a znova je otvirat nebudu
Není tady
Jasne
Morphe souhlasim s Tebou= veci nejsou vzdy takove jak se na prvni pohled zdaji.
A jak se mas?
Není tady
Mam se vyborne, resp. to co se stalo dokazu vyborne maskovat. Kdyz jsem byl s Myrai, zapomel jsem tak trochu na BBN, ted tu visim porad Nahrazovat jednu babu hned druhou se mi nechce a ta mala zaba od nas z cukrarny ta nikoho nahradit nemuze, protoze je o tolik let mladsi, ze bych se vedle ni musel stydet a co teprve ona kdyby kracela zavesena do me To je nemyslitelne, ale toho draka s ni poustet pujdu, ona je pro kazdou legraci si myslim.
Není tady
Tak to me tesi ze se mas fajn.
Tak dej vedet jestli sla zaba s Tebou poustet draky.
Jeeee ja uz draka nepoustela leta,to jsi me ted dal skvelej napad.
Myrai sto eto za jmeno? To jsi ji dal Ty? Krasny.
Není tady
Ano, myrai jsem ji dal ja. Je to jedno z mnoha jmen, ktere muze mit. V SMS jsem ji oslovoval Pomenko, nebo Bohem milovana, v adresari byla zavedena jako More horkosti, obcas jsem ji oslovil Marjam a casto v majlech Myrai. Myrai z Magdaly ( Marie Magdalena )
Není tady
morpheus napsal(a):
Ano, myrai jsem ji dal ja. Je to jedno z mnoha jmen, ktere muze mit. V SMS jsem ji oslovoval Pomenko, nebo Bohem milovana, v adresari byla zavedena jako More horkosti, obcas jsem ji oslovil Marjam a casto v majlech Myrai.
Myrai z Magdaly ( Marie Magdalena )
Krasny
Morphe,jake jmeno das mne? Muzes me dat nejake jmeno?
Není tady
hirondel napsal(a):
Krasny
Morphe,jake jmeno das mne? Muzes me dat nejake jmeno?
Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijdu
Není tady
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
Krasny
Morphe,jake jmeno das mne? Muzes me dat nejake jmeno?Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijdu
Jo rozumim
Hirondel (hirondelle) znamena -vlastovka (ptacek)
Není tady
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
Krasny
Morphe,jake jmeno das mne? Muzes me dat nejake jmeno?Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijdu
Jo rozumim
Hirondel (hirondelle) znamena -vlastovka (ptacek)
Tve jmeno bude He-Nut-Dime Jak jsem precetl vlastovka, vedel jsem to hned
Není tady
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
morpheus napsal(a):
Dalo by se, ale musel bych Te videt, dotknout se Te Takto to nejde. Hirondel uz jmeno je. Netusim, co znamena, neznam Tvoje prave jmeno a mozna kdyz budu cist Tvoje prispevky dele, na neco prijduJo rozumim
Hirondel (hirondelle) znamena -vlastovka (ptacek)Tve jmeno bude He-Nut-Dime Jak jsem precetl vlastovka, vedel jsem to hned
Diky Morphe Znamena to totez?
Mohl by jsi me taky prosim prelozit Tvuj podpis pod carou?
Není tady
hirondel napsal(a):
Mohl by jsi me taky prosim prelozit Tvuj podpis pod carou?
No Ty jsi zvedava Neznamena to totez, ale pochazi ze stareho Egypta, je to jen takova asociace, nekdy Ti to vysvetlim Proste ta vlastovka, no Take Te mohu obcas oslovot Zenua, taxe nediv Zenua a He Nut Dime byla tatz osoba.
No a muj podpis ? Na pocatku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo bylo Buh
Není tady
morpheus napsal(a):
hirondel napsal(a):
Mohl by jsi me taky prosim prelozit Tvuj podpis pod carou?No Ty jsi zvedava Neznamena to totez, ale pochazi ze stareho Egypta, je to jen takova asociace, nekdy Ti to vysvetlim Proste ta vlastovka, no Take Te mohu obcas oslovot Zenua, taxe nediv Zenua a He Nut Dime byla tatz osoba.
No a muj podpis ? Na pocatku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo bylo Buh
Budu se tesit ,az me to jednou reknes
Ten podpis: jsem si nebyla jista,kvuli tomu slovosledu na konci vety v tom podpisu.
Není tady
IŠTAR napsal(a):
A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat ? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí..............
No prosímtě, Iš?? Tak tohle mě u toho teda vůbec nenapadlo
Tuli, prosímtě, buď ráda, žes nikomu neotevřela oči
Nakonec - budit se má člověk až když je vyspalej - co je to za buzení na budík, všichni víme
Teda, ale vy tady řešíte nesmrtelnost chrousta, panečku! (A teď už iá...) Krásný vlákno
Není tady
lupina montana napsal(a):
IŠTAR napsal(a):
A proč by se Hir měla k něčemu přiznávat ? Daphné, notně mi připomínáš inkviziční soud hřímající nad nešťastnicí..............
No prosímtě, Iš?? Tak tohle mě u toho teda vůbec nenapadlo
Vitej vlku na mem vlakne
A tak Tebe osobne pri tom napadlo co? Pochlub se Lupi?
Není tady
Zenua : Ano, na konci je to jinak. Buh byl ( nebo bylo ? ) to Slovo. Cetla jsi Jeremiase od Franze Werfela ? Dostala jsi krasne jmeno z te knihy, Egyptsky He Nut Dime, Hebrejsky Zenua, byla Prorokovou laskou, ale bohuzel Adonaj nedovolil tomuto snatku a Zenua umrela Ale jak vidis, ja ji znova ozivil ve Tvem Nicku A Adonaj me ztresta, az zcernam, ale me to nevadi
Lupi : Co mas proti kecarne ? Nevim zda to Krasne vlakno nebylo mysleno ironicky a tak cucham, ze asyk jo Me se moc libi, mohu krafat o cemkoli, nikdo me nebude vyhazovat ( pokud dodrzim pravidla fora a ty dodrzim ) kazdy se me bude alespon SNAZIT pochopit...ach, jsem stastny ze tu mohu s vama byt Kdyby to slo, predu jako kocka / kocour / spis stary kocour. Mel jsem bad day a jeste to nejhorsi me ceka, ale nemohu prozradit, bo je to firemni zalezitost. Tak mi drzte pesti a vy "verici" v cokoli, v osud, nebo o sud / o rebrinak / o kuchynskou linku / o dvere ( to byl vtip ), v Boha, v Karmu, v Dabla ( toho ne ), modlete se za me aby mi to v 19:30 vyslo. Pos*al jsem neco v praci a po restartu serveru uvidim, zda si to hodim, nebo budu jeste chvili zit, do dalsiho pruseru .D
Není tady