29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
Neni to nic neznameho,ze ten jeden clovek (subjekt se svym subjektivne prozivanym svetem) ktery pozoruje objekt (tedy jineho cloveka s jeho vlastnim prozivanym subjektivnim svetem) ,nevi zda jeho domnenka(pohled na objekt) je pouhou iluzi,neboli zda jeho pozorovani objektu je skutecne =v souladu se subjektivne prozivanou veci objektu.
![]()
Panejo to jsou ale veci.
Tohle je povedený, Hir šprýmaři
... ledažeby se subjekt a objekt stali jedním prožíváním, prožíváním jednoho = jednotou ... pak zmizí subjekt, objekt i domněnky
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Pouze Tva pravda.Stejne tak jako ma pravda plati.
Ty snad muze posoudit co subjektivne prozivam ,co chapu a nechapu? ,kdyz....kdyz me do hlavinky nevidis jak rikavas dle vlastnich slov?
Jednou a nejdenou jsem Ti rekla ze znam sama sebe. Neveris?Jsi mistr v uhýbání a ohýbání čehokoliv
Jsem mistrem mnoha veci Dai ale to Ty jeste ani mozna netusis a nevidis ,ale mistrem v uhybani nejsem. To je Tvuj pohled ,neni to muj subjektivne prozivany zivot.
A co takhle zkusit být "mistrem v pochopení, že co vysíláme okolo sebe, jiné ovlivní"? (promiň, že se furt opakuju, ale když mi to přišlo tak relevantní..)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
Takže Dai, Bloss pokud si tady nemá co řešit, je jednoduše
a za tím si stojím
Ok, až budeš někde ty "oftopíkovat", my ti to jistě rádi připomeneme
Jo tak v tomhle je hodně dobrá Blossom, Dai, té se drž a brzy Ti to půjde tak dobře jako jí, týhle holce nic neunikne
Není tady
DaiTerr napsal(a):
"Zkusím rozjímat" asi tak stejně, jako když ty "zkusíš pochopit, že vše, co činíš, byť v přesvědčení, že na to máš právo, může ovlivňovat jiné i proti jejich vůli"
Dai, jak je možné ovlivňovat někoho proti jeho vlastní vůli? Když je ta vůle VLASTNÍ? Můžeš mi přiblížit jak jsi to myslel? Jak Tebe může Hirondel ovlivnit proti Tvé vlastní vůli?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Představ si, že bys byla na malém opuštěném ostrově s nějakým násilníkem. A dostávala bys od něj neustále nakládačku. Nemůžeš z ostrova, nemůžeš se bránit, protože jsi slabá, nemůžeš uniknout, ostrov je malý... A teď mi, prosím, APLIKUJ tu teorii, kde říkáš, že vlastně ten násilník za nic nemůže, je to jeho přirozenost, to ty sama máš v sobě problém... Jak by se ti to líbilo? Co bys udělala? (Pokud možno odpověz, prosím, odpovědí, nikoliv dotazem)
Pokud bych byla na takovem miste (v takove situaci) pak bych jedine pochopila ze jsem si to udelala sama takove jake to je.
Nicmene rikam to proto ze tohle se me skutecne v zivote stalo v mem rannem mladi (neco podobne v blede modrem)
To proc tam "jsem "neni nahodou" .
On,nasilnik je jaky je,jeho nezmenim tudiz mam problem,pokud se me nelibi co dela.
Toz dostal jsi odpoved ale neco ti k tomu jeste reknu ,neco podobneho jako jsem dnes psala Blossom= je to ptakovina.
Nelze tuto metaforu pouzit,je to neporovnatelne s tim o cem zde byla rec.
Mas svuj ramec vedomi a dal nedohlednes. Nezbyva nez to takove prijimat.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Zkus rozjímat? "Zkusím rozjímat" asi tak stejně, jako když ty "zkusíš pochopit, že vše, co činíš, byť v přesvědčení, že na to máš právo, může ovlivňovat jiné i proti jejich vůli"
Jsi mimo ramec chapani nekterych velice dulezitych veci ktere postradas pro tuhle diskuzi.
Mas se jeste co ucit Dai.
Není tady
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
Takže Dai, Bloss pokud si tady nemá co řešit, je jednoduše
a za tím si stojím
Jo tak v tomhle je hodně dobrá Blossom, Dai, té se drž a brzy Ti to půjde tak dobře jako jí, týhle holce nic neunikne
![]()
No jak jsi vyslala, tak máš.. Na to se nedalo jinak reagovat
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Zkus rozjímat? "Zkusím rozjímat" asi tak stejně, jako když ty "zkusíš pochopit, že vše, co činíš, byť v přesvědčení, že na to máš právo, může ovlivňovat jiné i proti jejich vůli"
Jsi mimo ramec chapani nekterych velice dulezitych veci ktere postradas pro tuhle diskuzi.
Mas se jeste co ucit Dai.
Nápodobně, milá Hir, NÁPODOBNĚ
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Představ si, že bys byla na malém opuštěném ostrově s nějakým násilníkem. A dostávala bys od něj neustále nakládačku. Nemůžeš z ostrova, nemůžeš se bránit, protože jsi slabá, nemůžeš uniknout, ostrov je malý... A teď mi, prosím, APLIKUJ tu teorii, kde říkáš, že vlastně ten násilník za nic nemůže, je to jeho přirozenost, to ty sama máš v sobě problém... Jak by se ti to líbilo? Co bys udělala? (Pokud možno odpověz, prosím, odpovědí, nikoliv dotazem)
Pokud bych byla na takovem miste (v takove situaci) pak bych jedine pochopila ze jsem si to udelala sama takove jake to je.
Nicmene rikam to proto ze tohle se me skutecne v zivote stalo v mem rannem mladi (neco podobne v blede modrem)
To proc tam "jsem "neni nahodou" .
On,nasilnik je jaky je,jeho nezmenim tudiz mam problem,pokud se me nelibi co dela.
Toz dostal jsi odpoved ale neco ti k tomu jeste reknu ,neco podobneho jako jsem dnes psala Blossom= je to ptakovina.
Nelze tuto metaforu pouzit,je to neporovnatelne s tim o cem zde byla rec.
Mas svuj ramec vedomi a dal nedohlednes. Nezbyva nez to takove prijimat.
Díky za odpověď, ani jsem ji, věru, nečekal.
No a k té ptákovině - naáhody neexistují stejně tak, jako ptákoviny neexistují. To, co ty považuješ za ptákovinu, je pouze iluze vycházející z tvé vlastní projekce daného
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Dai ,tohle je nazorny priklad vraceni neceho nekomu planovane,zamerne.
Pokud by jsi se nekdy chtel divit tomu co se Ti pak za takovy zamer vraci zakonem Vesmiru,budu se divit ja Tobe kdyby si se divit divil.
Není tady
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
"Zkusím rozjímat" asi tak stejně, jako když ty "zkusíš pochopit, že vše, co činíš, byť v přesvědčení, že na to máš právo, může ovlivňovat jiné i proti jejich vůli"
Dai, jak je možné ovlivňovat někoho proti jeho vlastní vůli?
Když je ta vůle VLASTNÍ? Můžeš mi přiblížit jak jsi to myslel? Jak Tebe může Hirondel ovlivnit proti Tvé vlastní vůli?
Přiblížit.. přiblížit.. tož já nevím.. Tak teda asi takto - představ si, že potkáš někoho a ten tě nakopne prostě jen tak do pr... teda, pardon, do nohy.. Tak to se děje proti tvé vůli. Předpokládám, že nejsi SM, aby jsi se nechala kopat schválně. No atak je to i stou vyslanou energií. Jsou lidé, co se jich to opravdu nějak dotkne proti jejich vůli, i když to nechtějí.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
To, co ty považuješ za ptákovinu, je pouze iluze vycházející z tvé vlastní projekce daného
Nerikej Dai?
Az spatris ze moje iluze je i Tvoje ,mas vyhrano.
Není tady
A Dai se zacyklil. Uj uj uj ...
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Pokud by jsi se nekdy chtel divit tomu co se Ti pak za takovy zamer vraci zakonem Vesmiru,budu se divit ja Tobe kdyby si se divit divil.
Není čemu se divit.. Je dobré nevysílat. Protože jak se vyšle tak se vrací. A to platí i na "oftopíkování", protože nejvíce řvou "offtopic" pravě ti, co ho nejvíce vyvolávají sami. Nebo jsi mne snad někde viděla, že bych někomu psal, že je "offtopic"?
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Neni to nic neznameho,ze ten jeden clovek (subjekt se svym subjektivne prozivanym svetem) ktery pozoruje objekt (tedy jineho cloveka s jeho vlastnim prozivanym subjektivnim svetem) ,nevi zda jeho domnenka(pohled na objekt) je pouhou iluzi,neboli zda jeho pozorovani objektu je skutecne =v souladu se subjektivne prozivanou veci objektu.
![]()
Panejo to jsou ale veci.Tohle je povedený, Hir
šprýmaři
... ledažeby se subjekt a objekt stali jedním prožíváním, prožíváním jednoho = jednotou ... pak zmizí subjekt, objekt i domněnky
Kdo neveri ,at tam bezi.
Není tady
hirondel napsal(a):
A Dai se zacyklil.
Uj uj uj ...
Ale nezacyklil. Ale přála by sis to viď? No jo, je to jen tvoje projekce.. Tvůj problém..
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
To, co ty považuješ za ptákovinu, je pouze iluze vycházející z tvé vlastní projekce daného
Nerikej Dai?
Az spatris ze moje iluze je i Tvoje ,mas vyhrano.
Ale říkám, říkám..
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Pokud by jsi se nekdy chtel divit tomu co se Ti pak za takovy zamer vraci zakonem Vesmiru,budu se divit ja Tobe kdyby si se divit divil.Není čemu se divit.. Je dobré nevysílat. Protože jak se vyšle tak se vrací. A to platí i na "oftopíkování", protože nejvíce řvou "offtopic" pravě ti, co ho nejvíce vyvolávají sami. Nebo jsi mne snad někde viděla, že bych někomu psal, že je "offtopic"?
To je jedno Dai,zda Ty to nedelas nebo nedelas. Pointa je v tom ze jsi napsal my. a ze vim ze to nevedomci co neznaji zakon vraceji zamerne a schvalne.
Kapito seniore?
Není tady
Dai ,Ty jsi opravdu detatko.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Ok, až budeš někde ty "oftopíkovat", my ti to jistě rádi připomenemeJo tak v tomhle je hodně dobrá Blossom, Dai, té se drž a brzy Ti to půjde tak dobře jako jí, týhle holce nic neunikne
![]()
No jak jsi vyslala, tak máš.. Na to se nedalo jinak reagovat
Tak hlavně, že je sranda
Není tady
Takže - milé dámy, abych vás dvě zbytečně nenadzvedával ze židle, že tady "offtopíkuju", tak další odpovědi a případně vaše dotazy očekávám na novém vláknu od Blossom, které má název:
Já jen "vysílám", a jak kdo to přijme je jen jeho problém.
Takže pokud budete mít k tomu co říci, stavte se, bavte se. Přeji krásný večer a na cokoliv dalšího tady k mé osobě, budu pouze odkazovat na novou sekci.
Není tady
hirondel napsal(a):
Dai ,Ty jsi opravdu detatko.
Pokud k tomu máš ještě něco, zkus prosím tady:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44062#p2549808
děkuji za pochopení.
Upravil(a) DaiTerr (16. 9. 2010 21:08)
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Pokud by jsi se nekdy chtel divit tomu co se Ti pak za takovy zamer vraci zakonem Vesmiru,budu se divit ja Tobe kdyby si se divit divil.Není čemu se divit.. Je dobré nevysílat. Protože jak se vyšle tak se vrací. A to platí i na "oftopíkování", protože nejvíce řvou "offtopic" pravě ti, co ho nejvíce vyvolávají sami. Nebo jsi mne snad někde viděla, že bych někomu psal, že je "offtopic"?
To je jedno Dai,zda Ty to nedelas nebo nedelas. Pointa je v tom ze jsi napsal my.
a ze vim ze to nevedomci co neznaji zakon vraceji zamerne a schvalne.
Kapito seniore?
Pokud k tomu máš ještě něco, zkus prosím tady:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44062#p2549808
děkuji za pochopení.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Dai, jak je možné ovlivňovat někoho proti jeho vlastní vůli?
Když je ta vůle VLASTNÍ? Můžeš mi přiblížit jak jsi to myslel? Jak Tebe může Hirondel ovlivnit proti Tvé vlastní vůli?
Přiblížit.. přiblížit.. tož já nevím.. Tak teda asi takto - představ si, že potkáš někoho a ten tě nakopne prostě jen tak do pr... teda, pardon, do nohy.. Tak to se děje proti tvé vůli. Předpokládám, že nejsi SM, aby jsi se nechala kopat schválně. No atak je to i stou vyslanou energií. Jsou lidé, co se jich to opravdu nějak dotkne proti jejich vůli, i když to nechtějí.
No jo no, pokud si někdo myslí, že věci se dějí "jen tak" pak to má v tom životě sakra těžký Co s tím pak, když se "mi dějí" věci "prostě jen tak" ...
Není tady
hirondel napsal(a):
Kdo neveri ,at tam bezi.
Není tady