Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 9. 2010 11:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat o tom co si kazdy potrebuje v sobe vyresit.

DaiTerr napsal(a):

.....ale jste tady, jako ostatní, na pouhé návštěvě, tak po sobě nezanechte "nepohodu", ale spíše "přineste něco pozitivního", něco, za co vás ostatní budou mít rádi a ne, že vám budou "vymezovat teritoria", protože jim vadí "váš typ návštěvy".. A vůbec, nevím, jak to máte nastavené vy, ale pokud mi někdo řekne, že to a to, co mu dělám, je mu nepříjemné, mám fakt snahu to nějakým způsobem napravit.. Jak je tomu vlastně u vás?

Pokud Tva ocekavani (dle Tveho vnimani) nebudou naplnena,je to opet jedine na Tobe sva falesna ocekavani zmenit. smile

Ostatni se muzou naucit mit radi i takove navstevniky jakym jsem napriklad ja,nemyslis? wink
Zalezi na nich. Ja na jejich volbe zda me maji ci nemaji mit radi nic zmenit nemohu a nebudu.
Jen aby jsi pochopil-mam to takhle u sebe. Nedavam lidem podminky aby me prinesli neco za co je budu mit rada . yikes

Nikomu nic nedelam,je to opet o tom vnimani stolt
Iluze ze nekdo nekomu neco dela je opravdu iluze (pro mne)

Me napriklad nikdo nic nedela. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#52 16. 9. 2010 12:25

Blossom
Host

Tím, že jsem do diskuse vstoupil Dai Terr se pro mě tohle vlákno stalo opět zajímavým. Jeho příspěvky jsou mi blízké, mnoho mi dávají. Dai Terrovy příspěvky vždycky mají smysl, myšlenku, jsou ( tedy aspoň pro mě)  srozumitelné a přínosné.

Jak jsem to tu četla, tak zde (a často i jinde) se vyskytuje názor typu:
Já si říkám a dělám co chci, a jak to působí na jiné, to mě absolutně nezajímá. Já jen "vysílám".
A pokud se na mých názorech někomu něco nelíbí, je to pouze jeho problém. On se má zamyslet nad sebou, proč se mnou nesouhlasí, eventuelně proč mu to vadí.
Já se nad sebou zamýšlet a ohlížet se na zpětnou vazbu nepotřebuji, já vysílám v souladu se svým duševním plánem....

Tuto teorii tady razí dost lidí a mnozí podle toho jednají i v praxi. Výsledkem je pak (podle mého názoru)  nikoli plodná  diskuse, ale spousta oddělených monologů. To mi přijde úplně k ničemu.
Myslím si, že striktní dodržování principu "já jen vysílám, a příjem je pouze váš problém" je kontraproduktivní točení se v kruhu.

Aby to bylo jasnější, zkusím metaforu z reálného života:
Koupíte si boty, ty se vám hned druhý den rozpadnou. Jdete je reklamovat, a prodavačka vám s konstantním blazeovaným úsměvem na tváři sdělí: My jsme vám ty boty prodali, to je v souladu s naším plánem. A že se vám rozbily? Nezájem :  to už je váš problém...

Zajímá mě především názor Dai Terr a, ale kdo chce, může se samozřejmě přidat.

#53 16. 9. 2010 13:00

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

To sis tedy naběhla Bloss s těma botama. Jsem zvědavá, jaká nesmysly se potáhnou z dírek místo tkaniček. grater
Ve skutečnosti je to jednodušší, než jak to vypadá! Např. měřící jednotka délky je metr. 1 metr je přitom přesně definován a je neměnný. Budeme-li chtít určit délku stolu, vezmeme délkové měřidlo (truhlářský dvoumetr). A na něm po přiložení ke stolu přečteme, že stůl je dlouhý 1,5 metru. A to je číselná hodnota fyzikální veličiny délka; tato číselná hodnota říká, že délka stolu je 1,5krát větší než jeden metr (měřící jednotka)-a jaký názor na měření mají duchny? big_smilebig_smilebig_smile

Upravil(a) Vladena (16. 9. 2010 13:01)

Není tady

#54 16. 9. 2010 13:03

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

....ale kdo chce, může se samozřejmě přidat.

Nerikej Bloss? 

"Jak jsem to tu četla, tak zde (a často i jinde) se vyskytuje názor typu:
Já si říkám a dělám co chci, a jak to působí na jiné, to mě absolutně nezajímá. Já jen "vysílám".
A pokud se na mých názorech někomu něco nelíbí, je to pouze jeho problém. On se má zamyslet nad sebou, proč se mnou nesouhlasí, eventuelně proč mu to vadí.
Já se nad sebou zamýšlet a ohlížet se na zpětnou vazbu nepotřebuji, já vysílám v souladu se svým duševním plánem.... "

Takze Bloss,je pravdou ze s timhle nazorem jak Ty pises vyse mas problem?

Ta posledni veta je predevsim Tve nepochopeni. Ani se nedivim,nedokazes to ze sveho pohledu pobrat.   smile

Není tady

#55 16. 9. 2010 13:51

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Tím, že jsem do diskuse vstoupil Dai Terr se pro mě tohle vlákno stalo opět zajímavým.

Bloss, chápu-li to dobře, přišla jsi teď na toto vlákno kvůli Daiovi, protože se Ti zdá zajimavé to co říká? Toto vlákno se ale jmenuje: Chat o tom co si každý potřebuje v sobě vyřešit. Nejsi tady tedy offtopic, když Ty sama si nic řešit nemusíš?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#56 16. 9. 2010 13:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Koupíte si boty, ty se vám hned druhý den rozpadnou. Jdete je reklamovat, a prodavačka vám s konstantním blazeovaným úsměvem na tváři sdělí: My jsme vám ty boty prodali, to je v souladu s naším plánem. A že se vám rozbily? Nezájem :  to už je váš problém...

Takovouhle metaforu podle mne pouziva clovek ktery nevidi ,ze je to ptakovina. lol

Napriklad ja v souladu se svym planem zde nic neprodavam. A co to znamena?  Moje nazory neprodavam,jsou jen k videni.  Kdo nechce nemusi se na ne ani divat.

Vis kolik jsem uz v zivote slysela takovych a podobnych metafor ktere jsou pro mne proste znakem Tveho ramce vedomi.  Jak jsem rekla -kazdy nejaky ma.
smile

Není tady

#57 16. 9. 2010 13:58

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ano ,pokud Bloss si mysli ze nema v sobe co resit smerem k me malickosti ci smerem k malickosti nekoho jineho o kom si ona Bloss mysli ze "je" zodpovedny za jeji nevyresene vnitrni zalezitosti-pak se jedna o offtopic  smile

Není tady

#58 16. 9. 2010 15:28

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Hir a mari
Nevím která, to je ale asi jedno, píšete, že se zde na babi nikdy "nenadzvedáte". No   řekněte, holky, popravdě - myslíte to vážně?  Některé reakce - nemyslím tady na tomto vláknu - tomu neodpovídají. smile 
Přesto, že mi odpovíš(te), že tak to vidím jen já lol ...a to samozřejmě můžu... lol
není na tom přece jen něco pravdy? Bylo by to i lidské? Ne?

Jinak s vámi oběma v mnohém zde psaném souhlasím. Jen  jste pořád v rámci ,jaksi, teorie. Ještě ji prakticky převést do komunikace i zde. smile

Upravil(a) Wiki (16. 9. 2010 15:29)

Není tady

#59 16. 9. 2010 16:52

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Hir a mari
Nevím která, to je ale asi jedno, píšete, že se zde na babi nikdy "nenadzvedáte". No   řekněte, holky, popravdě - myslíte to vážně?  Některé reakce - nemyslím tady na tomto vláknu - tomu neodpovídají. smile 
Přesto, že mi odpovíš(te), že tak to vidím jen já lol ...a to samozřejmě můžu... lol
není na tom přece jen něco pravdy? Bylo by to i lidské? Ne?

Jinak s vámi oběma v mnohém zde psaném souhlasím. Jen  jste pořád v rámci ,jaksi, teorie. Ještě ji prakticky převést do komunikace i zde. smile

Jasne Wiki,Ty (ja ,on, ona,vsichni ) to samozrejme muzes,videt to co vidis.
Neni to nic neznameho,ze ten jeden clovek (subjekt se svym subjektivne prozivanym svetem) ktery pozoruje objekt (tedy jineho cloveka s jeho vlastnim prozivanym subjektivnim svetem) ,nevi zda jeho domnenka(pohled na objekt) je pouhou iluzi,neboli zda jeho pozorovani objektu je skutecne =v souladu se subjektivne prozivanou veci objektu.  big_smile  stolt

Panejo to jsou ale veci. rodna

Nekdy kdyz lide chteji slyset to co chteji slyset,rikam jim-"ano, mas pravdu." smile

Co se tyka Tve prvni vety Wiki,pises ted neco,co tu krome Tebe nikdo jiny nenapsal. smile

Není tady

#60 16. 9. 2010 19:13

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Jasné pro tebe, jinotaj nejen pro mne.

Otazkou vnimani jak uz jsem rekla smile

1.

DaiTerr napsal(a):

To je právě to - ty něco víš, máš svůj osobní názor, ale prezentuješ jej stylem hádankovým a  pak čekáš, že to nutně každý musí pochopit?

Ted Ti odpovim na Tvoji otazku odpovedi (nikoliv otazkou )  =NE, necekam nic. Je to ma prirozenost a pokud nekomu vadi mel by hledat v sobe proc a pochopit se.  smile

2.

DaiTerr napsal(a):

Možná by stálo někdy místo "těch jinotajů" a odpovědí v dotazech - spíše opravdu aspoň jednou na svatého Dyndy normálně a lidsky odpovědět.

Zapominas na moji prirozennost. Mozna nemuzu byt takova jakou by sis me pral mit. smile  A proto me muzes jedine prijmout takovou a nebo opet odmitnout. Je to na Tobe. smile

3.

DaiTerr napsal(a):

Všechno je otázkou vnímání.. Naprosto všechno.. Navíc pomíjivé, jako den a noc..

V tom pripade chapes ze veci o kterych mluvis jsou v souladu s Tvym vnimanim. smile
K tomu neni vice co dodat.

4.
Tenhle chat nese nazev co si v sobe kazdy potrebuje vyresit. smile

Dai pak tedy -nezbyva nez si v sobe vyresit to vsechno co Ti vnitrne vadi (popsal jsi toho zde na tomhle chatu dost).
Viz napr tady :  "Takže nakonec je z toho jeden znechucený ......"
Ten komu vnitrne neco vadi je jedinym clovekem ktery na tom muze neco menit v sobe. (to je tvrzeni meho poznani)  smile 
Nakonec to je stara znama vec. stolt

1. - Přirozenost ano, ale bez širokoúhlého záběru. Přijmout, nebo odmítnout ano, jenže dál by to bylo jako s tou "návštěvou", co nechá po sobě bordel... Můžu takovou "návštěvu" odmítnout, ale stejně po sobě "něco" zanechá.. (jen příklad)

2. - tak tady bych opakoval opět bod 1.

3. - ok

4. - spíš by měl nést název - "Co si mezi sebou potřebujeme vyřešit.."

k tomu dalšímu - dám takový příklad. Představ si, že bys byla na malém opuštěném ostrově s nějakým násilníkem. A dostávala bys od něj neustále nakládačku. Nemůžeš z ostrova, nemůžeš se bránit, protože jsi slabá, nemůžeš uniknout, ostrov je malý... A teď mi, prosím, APLIKUJ tu teorii, kde říkáš, že vlastně ten násilník za nic nemůže, je to jeho přirozenost, to ty sama máš v sobě problém... Jak by se ti to líbilo? Co bys udělala? (Pokud možno odpověz, prosím, odpovědí, nikoliv dotazem)

Upravil(a) DaiTerr (16. 9. 2010 19:15)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#61 16. 9. 2010 19:21

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

.....ale jste tady, jako ostatní, na pouhé návštěvě, tak po sobě nezanechte "nepohodu", ale spíše "přineste něco pozitivního", něco, za co vás ostatní budou mít rádi a ne, že vám budou "vymezovat teritoria", protože jim vadí "váš typ návštěvy".. A vůbec, nevím, jak to máte nastavené vy, ale pokud mi někdo řekne, že to a to, co mu dělám, je mu nepříjemné, mám fakt snahu to nějakým způsobem napravit.. Jak je tomu vlastně u vás?

Pokud Tva ocekavani (dle Tveho vnimani) nebudou naplnena,je to opet jedine na Tobe sva falesna ocekavani zmenit. smile

Ostatni se muzou naucit mit radi i takove navstevniky jakym jsem napriklad ja,nemyslis? wink
Zalezi na nich. Ja na jejich volbe zda me maji ci nemaji mit radi nic zmenit nemohu a nebudu.
Jen aby jsi pochopil-mam to takhle u sebe. Nedavam lidem podminky aby me prinesli neco za co je budu mit rada . yikes

Nikomu nic nedelam,je to opet o tom vnimani stolt
Iluze ze nekdo nekomu neco dela je opravdu iluze (pro mne)

Me napriklad nikdo nic nedela. smile

Víš, Hir, kdyby to bylo jen mé očekávání, tak bych asi vážně uvažoval, že mám někde problém, jenže kupodivu ten "problém" má až moc lidí.. To nemůžeš přehlídnout. A myslet si, že ty seš ok a přirozená a ostatní to nutně musí zkousnout - to nevím, zda je to pravé ořechové..

Iluze ze nekdo nekomu neco dela je opravdu iluze V tom případě nechápu, proč ses několikrát v sekci "Bany" rozčilovala a dohadovala s moderátory, když je to všechno taková iluze...hmm

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#62 16. 9. 2010 19:22

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Hir a mari
Nevím která, to je ale asi jedno, píšete, že se zde na babi nikdy "nenadzvedáte". No   řekněte, holky, popravdě - myslíte to vážně?

Wiki, tak to já nejsem, já jsem totiž na babinetu nikdy nepsala, že se "nikdy nenadzvedávám" smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#63 16. 9. 2010 19:28

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Blossom napsal(a):

....ale kdo chce, může se samozřejmě přidat.

Nerikej Bloss? 

"Jak jsem to tu četla, tak zde (a často i jinde) se vyskytuje názor typu:
Já se nad sebou zamýšlet a ohlížet se na zpětnou vazbu nepotřebuji, já vysílám v souladu se svým duševním plánem.... "

Takze Bloss,je pravdou ze s timhle nazorem jak Ty pises vyse mas problem?

Ta posledni veta je predevsim Tve nepochopeni. Ani se nedivim,nedokazes to ze sveho pohledu pobrat.   smile

A co když je to tvé nepochopení? Nebo-li: "Až ty pochopíš, proč lidi reagují tak a tak, pak oni pochopí tebe".. Co myslíš? Zatím nabádáš k pochopení ostatní.. Co kdybys aspoň zkusila napřed pochopit u sebe, proč reaguješ na některé lidi, jak reaguješ a co se doopravdy skrývá za tvou "přirozeností"? Člověk, který je opravdu přirozený, má i empatii k okolí a reaguje na odezvy..

Není tady

#64 16. 9. 2010 19:30

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Tím, že jsem do diskuse vstoupil Dai Terr se pro mě tohle vlákno stalo opět zajímavým.

Bloss, chápu-li to dobře, přišla jsi teď na toto vlákno kvůli Daiovi, protože se Ti zdá zajimavé to co říká? Toto vlákno se ale jmenuje: Chat o tom co si každý potřebuje v sobě vyřešit. Nejsi tady tedy offtopic, když Ty sama si nic řešit nemusíš?

Mari, vzhledem k tomu, že už jsi ty sama byla mnohokrát "off-topicována", bych na tvém místě, víš, raději off-topic, nepoužíval..

Není tady

#65 16. 9. 2010 19:34

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Blossom napsal(a):

Takovouhle metaforu podle mne pouziva clovek ktery nevidi ,ze je to ptakovina. lol

Napriklad ja v souladu se svym planem zde nic neprodavam. A co to znamena?  Moje nazory neprodavam,jsou jen k videni.  Kdo nechce nemusi se na ne ani divat.

Vis kolik jsem uz v zivote slysela takovych a podobnych metafor ktere jsou pro mne proste znakem Tveho ramce vedomi.  Jak jsem rekla -kazdy nejaky ma.
smile

Tvé názory, Hir, jsou opravdu k vidění, to ano, jenže je v nich obsažena jistá energie. Podle toho, jak energie na lidi působí, tak také následuje od těchto lidí "odměna".. Takže ve své podstatě jsi neprodala boty, ale "prodala energii" a ti lidé ti za ni po zásluze "platí"..

Není tady

#66 16. 9. 2010 20:10

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Tvé názory, Hir, jsou opravdu k vidění, to ano, jenže je v nich obsažena jistá energie. Podle toho, jak energie na lidi působí, tak také následuje od těchto lidí "odměna".. Takže ve své podstatě jsi neprodala boty, ale "prodala energii" a ti lidé ti za ni po zásluze "platí"..

Ale Dai,to co ja cinim ci necinum a to co za sve ciny dostavam ci dostanu a jak si ja s tim osobne poradim to neni UZ Tva starost.  smile
Toz rekla bych ze je to jeden z Tvych dalsich problemu.  smile
Ty se podle mne mas starat o sve ciny a o to co za ne dostanes -To je to co Ti nalezi,to je to co je Tva zodpovednost.  smile

Dle mne mas jen svuj pohled na vec a svoji pravdu s kterou se neztotoznuju-to je vse -je to proste.  smile

Upravil(a) hirondel (16. 9. 2010 20:10)

Není tady

#67 16. 9. 2010 20:14

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

A co když je to tvé nepochopení? Nebo-li: "Až ty pochopíš, proč lidi reagují tak a tak, pak oni pochopí tebe".. Co myslíš? Zatím nabádáš k pochopení ostatní.. Co kdybys aspoň zkusila napřed pochopit u sebe, proč reaguješ na některé lidi, jak reaguješ a co se doopravdy skrývá za tvou "přirozeností"? Člověk, který je opravdu přirozený, má i empatii k okolí a reaguje na odezvy..

Pouze Tva pravda. smile Stejne tak jako ma pravda plati. stolt

Ty snad muze posoudit co subjektivne prozivam ,co chapu a nechapu? ,kdyz....kdyz me do hlavinky nevidis jak rikavas dle vlastnich slov?

Jednou a nejdenou jsem Ti rekla ze znam sama sebe. Neveris?

Upravil(a) hirondel (16. 9. 2010 20:16)

Není tady

#68 16. 9. 2010 20:18

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

DaiTerr napsal(a):

mariposa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Mari, vzhledem k tomu, že už jsi ty sama byla mnohokrát "off-topicována", bych na tvém místě, víš, raději off-topic, nepoužíval..

Jenže Dai, vtip je v tom, že na mém místě nejsi big_smile.
Dai Terr je na svém místě, tam kde je a mariposa je také na svém místě, tam kde je. Jakkoliv se toto začne narušovat, vznikne disharmonie smile

Takže Dai, Bloss pokud si tady nemá co řešit, je jednoduše offtopic a za tím si stojím smile

Není tady

#69 16. 9. 2010 20:20

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ale Dai,to co ja cinim ci necinum a to co za sve ciny dostavam ci dostanu a jak si ja s tim osobne poradim to neni UZ Tva starost.  smile
Toz rekla bych ze je to jeden z Tvych dalsich problemu.  smile
Ty se podle mne mas starat o sve ciny a o to co za ne dostanes -To je to co Ti nalezi,to je to co je Tva zodpovednost.  smile

Dle mne mas jen svuj pohled na vec a svoji pravdu s kterou se neztotoznuju-to je vse -je to proste.  smile

Vcelku aj jo, akorát jsi nějak zapomněla na to, že tím svým "prodejem" energie, neboli tím "činěním" můžeš dost ovlivňovat , aniž by si to ti lidé přáli, takže "nevysílej" a je po problému. No já vím, že se to lehko napíše, ale hůře udělá, viď? wink

Tož řekla bys, že je to jeden z mých dalších problémů? Tak mohl bych ti odpovědět dle tvého "lajnunku" a sice - "kde jsi přišla na to, že mám nějaký problém? Tvoje představa mého problému je jen tvoje iluze, která se týká tebe, ne mne.." wink Ale ne, neber to vážně, jen jsem si chtěl taky "zakolotočovat se slovíčky" smile

Není tady

#70 16. 9. 2010 20:21

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ty snad muze posoudit co subjektivne prozivam ,co chapu a nechapu? ,kdyz....kdyz me do hlavinky nevidis jak rikavas dle vlastnich slov?

Jsi mistr v uhýbání a ohýbání čehokoliv big_smile

Není tady

#71 16. 9. 2010 20:22

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

[Víš, Hir, kdyby to bylo jen mé očekávání, tak bych asi vážně uvažoval, že mám někde problém, jenže kupodivu ten "problém" má až moc lidí.. To nemůžeš přehlídnout. A myslet si, že ty seš ok a přirozená a ostatní to nutně musí zkousnout - to nevím, zda je to pravé ořechové..

Iluze ze nekdo nekomu neco dela je opravdu iluze V tom případě nechápu, proč ses několikrát v sekci "Bany" rozčilovala a dohadovala s moderátory, když je to všechno taková iluze...hmm

Ocekavani je stale jen ocekavani. Je jedno zda jsi jeden nebo je Vas sto. Zkus rozjimat nad tim cim to je ze Vas ocekava vice. smile

Nikdy jsem nerekla ze ostatni musi zkousnout moji prirozenost lol
Nevymyslis si? Vis preci ze je to Tva vlastni interpretace. stolt

K posledni vete toto:
   "Neni to nic neznameho,ze ten jeden clovek (subjekt se svym subjektivne prozivanym svetem) ktery pozoruje objekt (tedy jineho cloveka s jeho vlastnim prozivanym subjektivnim svetem) ,nevi zda jeho domnenka(pohled na objekt) je pouhou iluzi,neboli zda jeho pozorovani objektu je skutecne =v souladu se subjektivne prozivanou veci objektu. "   

At se Ti to libi nebo ne. ( Jen konstatuju)  stolt

Není tady

#72 16. 9. 2010 20:23

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

mariposa napsal(a):

Jenže Dai, vtip je v tom, že na mém místě nejsi big_smile.
Dai Terr je na svém místě, tam kde je a mariposa je také na svém místě, tam kde je. Jakkoliv se toto začne narušovat, vznikne disharmonie smile

Takže Dai, Bloss pokud si tady nemá co řešit, je jednoduše offtopic a za tím si stojím smile

Ok, až budeš někde ty "oftopíkovat", my ti to jistě rádi připomeneme wink

Není tady

#73 16. 9. 2010 20:25

Blossom
Host

mariposa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Ano, chápeš to dobře. stolt 
A proto jsem to tady opět začala číst, a možná i občas přispěju, přestože bráno k názvu Co si každý v sobě potřebuje vyřešit jsem zde opravdu offtopic .

A pokud mě toto podtéma " já jenom vysílám, a jak to kdo přijme je jen jeho problém" opravdu silně zaujme a já  budu chtít příspívat intenzivně, tak si na to založím nové vlákno.

....a teď mě napadlo - nač vlastně čekat?  vissla  Jsem žena činu big_smile , tak ho založím rovnou teď. smile

Takže - koho tohle nové téma zajímá - zvu ho na Duchovní fórum, na nové vlákno Já jen vysílám, a jak kdo to přijme je jen jeho problém (???)  smile

#74 16. 9. 2010 20:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Jsi mistr v uhýbání a ohýbání čehokoliv big_smile

Jsem mistrem mnoha veci Dai ale to Ty jeste ani mozna netusis a nevidis ,ale mistrem v uhybani nejsem. To je Tvuj pohled ,neni to muj subjektivne prozivany zivot. stolt

Není tady

#75 16. 9. 2010 20:25

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

[Víš, Hir, kdyby to bylo jen mé očekávání, tak bych asi vážně uvažoval, že mám někde problém, jenže kupodivu ten "problém" má až moc lidí.. To nemůžeš přehlídnout. A myslet si, že ty seš ok a přirozená a ostatní to nutně musí zkousnout - to nevím, zda je to pravé ořechové..

Ocekavani je stale jen ocekavani. Je jedno zda jsi jeden nebo je Vas sto. Zkus rozjimat nad tim cim to je ze Vas ocekava vice. smile

Nikdy jsem nerekla ze ostatni musi zkousnout moji prirozenost lol
Nevymyslis si? Vis preci ze je to Tva vlastni interpretace. stolt

K posledni vete toto:
   "Neni to nic neznameho,ze ten jeden clovek (subjekt se svym subjektivne prozivanym svetem) ktery pozoruje objekt (tedy jineho cloveka s jeho vlastnim prozivanym subjektivnim svetem) ,nevi zda jeho domnenka(pohled na objekt) je pouhou iluzi,neboli zda jeho pozorovani objektu je skutecne =v souladu se subjektivne prozivanou veci objektu. "   

At se Ti to libi nebo ne. ( Jen konstatuju)  stolt

Zkus rozjímat? "Zkusím rozjímat" asi tak stejně, jako když ty "zkusíš pochopit, že vše, co činíš, byť v přesvědčení, že na to máš právo, může ovlivňovat jiné i proti jejich vůli"

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí