6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud ma nekdo nejaky problem s moji malickosti (ci s malickosti nekoho jineho),reste si to prosim zde a ne na vlaknech kde je predmetem diskuze neco jineho.
(Moderatori snad jsem tu sparvne?)
Není tady
Takže má ten někdo problém se sebou nebo s tebou? Každopádně když jsem viděla název vlákna, okamžitě mě napadlo, kdo je autorem. Mizím odsud, už ten úvod máš zamotaný jako všechno
Není tady
Asi není fér psát Hirondel teď, když nemůže reagovat.
Ale když už se to tu připomnělo, tak ná mám problém s mlžením.
Jak u sebe, tak u Hir.
Nerozumím jí, co cche říct, a mám silný pocit, že se chce stavět do světla "vědoucí", ale přitom vnímám tu nevyrovnanost a nemohu jí věřit. Necítím, že by to, co hlásá, skuetečně žila.
Tak to mám já. Tohle je moje vnímání.
Možná je to o mně, možná o ní, a nejspíš o obou.
Není tady
Hir,
mám ten samý pocit, jako Ametyst. Připadá mi, že když se snažím pochopit něco, co říkáš, tak to mé vysvětlení zase nějak změníš tak, abych nikdy neměla šanci na to přijít. Ale podle mě tam nic není. Připadám si, jako bys mě vodila nočními uličkami města, abys mi dle svého názoru pomohla najít cíl, který ale neznáš a nevíš, kde je.
Není tady
Ahoj Hir, skvělé vlákno!
Mám problém s Blossom a všimla jsem si toho už před delší dobou. Mám problém s tím jak obsah vláken, který neodpovídá její představě koriguje, usměrňuje a poučuje diskutující jakým způsobem, o čem a proč smějí diskutovat. Její jednání je pro mě omezující. Připadám si jako ptáček, kterého někdo násilím zavírá do klece.
Mockrát jsem o tomhle způsobu jednání přemýšlela. A došla jsem k závěru, že to samé dělám i já a že to vyplívá z potřeby jistoty a z potřeby mít "to" pod kontrolou.
Docela by mě zajímal názor Blossom
Není tady
Kopíruju sem tyto dva příspěvky z jiného vlákna na psychologickém. Pokud budeš Blossom mít zájem, můžeme o tom pokračovat tady
Blossom napsal(a):
mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Mariposo, ne, že jsem ti vyhradila místečko, já jsem ti nabídla nové vlákno. Žes ho nevyužila, je tvá volba a to respektuju.
A proč máš potřebu mi nabízet nová vlákna na kterých si mám psát o svých názorech? Proč mě odkazuješ na jiné vlákno? Jsi jedna z tisíce diskutujících, stejně jako já, obě dvě jsme si rovny v tom, že diskutujeme, že píšeme své vlastní názory. A taky jsme si rovny v tom kam se rozhodneme je napsat. Tak proč mě Ty máš potřebu napomínat a říkat po 150.té (jak jsi to nazvala), že "toto vlákno je toto" a že si mám jít "rozebírat" na jiné? Proč? Proč to děláš? A co kdyby to někdo dělal Tobě?
Mě to skutečně zajímá, Bloss, tímhle naším střetáváním se hodně učím, tak jestli máš chuť, můžeme si o tom podiskutovat. Něco mezi námi visí, což je můj (osobní) pocit. A zajímal by mě k tomu Tvůj názor.Nemám pocit, že něco mezi námi visí. Nicméně diskutovat můžeme .
Když se tady nějaká diskuse stáčí jiným směrem než byla původní otázka, a ten směr mě zajímá, tak na tu novou otázku vytvořím nové vlákno. Aby se o zajímavě nakousnutém tématu mohlo dál diskutovat, ovšem na místě k tmu určeném, neplevelit původní vlákno někomu jinému.
Příklad je tato diskuse, a mnoho jiných, které jsem založila.
A takto to přeci může udělat úplně každý. Ano, my dvě (a samozřejmě všichni ostatní) jsme si rovni, a proto každý může založit vlákno jaké chce.
Ty jsi však psala na Skuhrací věci spadající jinam, i po mnoha upozorněních ode mě, od jiných i od moderátorů.
Proč si na to, co tě zajímá, nezaložíš vždy vlastní vlákno? Vždyť je to tak jednoduché...
Toto jsem ti psala už tehdy, kdys mé vlákno na Právním o psychicky nemocném sousedovi jsi někloikrát po sobě plevelila duchovními rozbory, ač jsem tam jasně psala, že prosím ostatní buď o právní radu, nebo jejich praktickou životní zkušenost s tímto problémem, nikoli duchovní rozbor.
Už tehdy jsem tě žádala, ať to tam dál neplevelíš a založíš si nové vlákno "Psychicky nemocný soused" na duchovním fóru a tam to lze rozebrat detailně z duchovního pohledu (který ty jsi neustále opakovaně vnášela na vlákno právní. )
Tak když jsem pak viděla stejnou situaci na tom Skuhracím, a ty sis opět nové vlákno nezaložila a plevelilas opakovaně to Skuhrací, tak jsem ti to nové pro to, co tě zajímá, založila já sama - jako nabídku pro další diskusi. Prosím, podívej se tam znovu na můj úvodní příspěvek, uvidíš sama, že to byla nabídka zde diskutovat dál. Tys ji nevyužila, já a dost ostatních ano. Každý podle svého rozhodnutí.
Už nevím, jak to mám napsat jasněji a pochopitelněji.
Asi takto: Už i toto vlákno, nazvané Cukr a bič - co si o těchto metodách myslíte, se stáčí jiným směrem.
Doporučuju, kdo chce dál diskutovat tímto směrem, nechť si na to založí vlastní vlákno. Toto vlákno nechme nadále tématu i Cukr a bič...
Není tady
Blossom, pochop jednu věc. Tvé vidění nemusí sdílet všichni a nemusím ho tedy sdílet ani já. Že Ty si zakládáš vlákna a tam rozebíráš co Tě zajímá, to je fajn a je to Tvoje volba a Tvůje přirozenost. Já to ale dělám zase po svém. Je to těžké, tohle pochopit? Mám to jinak, než to máš Ty!
Bloss, chápu, že když se Ti zdá, že někdo vybočuje z tématu, ráda bys aby si založil vlákno, tak jak to děláš TY, ale je to přeci také o tom druhého respektovat. Toto je otevřená diskuse, když mě něco zaujme, řeknu k tomu své, jako Ty, jako všichni. Na právním fóru, na Tvém vlákně o sousedovi, v momentě kdy jsi řekla, že nemáš zájem o mé příspěvky, jsem Ti napsala, že to beru a odešla jsem. Na skuhracím jsem napsala svůj názor jako píše každý svůj. Více lidí napsalo Tulipánce svůj názor, Tobě se ale nelíbil ten můj a tak jsi mě začala napomínat. Navíc jsi mluvila za jinou osobu, za Tulipánku. Co Ty víš o tom zda ona o můj názor stála či nikoliv? Nevíš, že jsme si s Tulipánkou o tom psaly SZ, ale měla jsi potřebu mě napomínat a vykazovat do Duchovního. Zařadila jsis mě do škatulky, ale pochop, že tohle není možné. Pro mě. Abych podle Tebe pobývala jen na duchovním, a to jen proto, že mě duchovno zajímá.
Bloss, na vlákně na právním jsi psala o sousedovi, s kterým máš problém a chtěla jsi poradit co s ním máš udělat. Stejný problém máš podle mě se mnou. A tak mi zakládáš vlákna, abych Tě neobtěžovala (jako Tvůj soused) tam kde Ty si myslíš, že to má být takové a takové. Tohle ale nefunguje. Já Ti nepůjdu tam kde Ty mě chceš mít, nebo kde si myslíš, že to pro mě bude "lepší" a vhodnější.
Není tady
Mariposo, děkuji za pozvání na toto vlákno. Ale já myslím, že jsem k tomuto tématu už řekla vše - viz ten můj okopírovaný příspěvek a další co k tomu bylo vyřčeno na vláknu Cukr a bič.
Přijde mi, že už je to jen dokolečka dokola - přes všechny argumenty vyslovené na obou stranách - ty máš své vidění, já mám své, ta naše vidění se neprotínají.
Tak to tak prostě nechme být.
A navíc - tady na tomto vlákně s názvem "Co si každý v sobě potřebuje vyřešit" jsem : Protože já tohle řešit nepotřebuju, já to vyřešené mám.
Bloss,je tedy pravdou ze mas v sobe vyreseny prispevky (nazory ,ci jinak receno jeji prirozenost, kterou jsi mohla ignorovat) ktere Mariposa vklada(la) do ruznych vlaken a uz by jsi ji priste nenabizela zadne vlakno Tebou nabidnute ?
Je tedy pravda ze takove vstupy dokazes akceptovat?
Není tady
Blossom napsal(a):
A navíc - tady na tomto vlákně s názvem "Co si každý v sobě potřebuje vyřešit" jsem : Protože já tohle řešit nepotřebuju, já to vyřešené mám.
Blossom, pak tedy ani trochu nechápu proč si mě (na jiných vláknech) vůbec všímáš.
Není tady
Myslím, že by mělo být objasněno co je to plevel a plevelení. Z výše napsaného se jedná o duchovní pohled na konkretní problém. Proč je to plevel a plevelení?
Myslím naopak, že člověk může získat zdarma náhled na svůj problém z jiné strany, popř. ze strany z které se na věc nikdy nedíval. V tom případě ho to může dokonce i obohatit. Sám si vyhodnotí zda-li je to pro něj přínos nebo ne. Ale určité úhly pohledu dovolit a určité nedovolit? To by byla jasná cenzura.
Lidé, kteří se o duchovno zajímají jsou úplně stejní jako ti, kteří se nezajímají, jen mohou být navíc některými poznáními ovlivněni a budou s nimi sžití a zařadí je do svého jednání. To je asi logické. Když budu mít kněze, jaderného fyzika a ženu v domácnosti bude mít každý z nich náhled na věc jiný. A který je správný?Který "povolit"? Nelze přece oddělit duchovno a neduchovno. Kde by byla ta mez? Co mohu ještě říct a co už ne?
Jiná věc je, když člověk urputně a neúnavně prosazuje svůj názor. A to jakýoliv . Duchovní či neduchovní - to je pak jedno. Pro druhou stranu to může být iritující a protivné, což je asi pochopitelné i lidské. Ale problém bude v něčem jiném než v duchovnu/neduchovnu, ne?
Není tady
Wiki napsal(a):
Jiná věc je, když člověk urputně a neúnavně prosazuje svůj názor. A to jakýoliv . Duchovní či neduchovní - to je pak jedno. Pro druhou stranu to může být iritující a protivné, což je asi pochopitelné i lidské.
Ale problém bude v něčem jiném než v duchovnu/neduchovnu, ne?
Muj nazor je (jak jinak taky ),ze clovek ktery zije svoji pravdu-uvnitr,toho neirituje a neprotivi se mu pravda tech druhych,nebot vi ,ze oni maji zase pravdu svoji.
Kazdy ma svuj ramec vedomi.
Není tady
Hirondel a Maripos - zkusím, jen tak, ze svého pohledu a samozřejmě výhradně svým vlastním názorem popsat, proč vás tady mají někteří uživatelé "tak moc rádi, že speciálně pro vás zakládají fóra" a podobně. Nuže slyšte:
- Není problém ve vašich názorech. To si myslím, že vůbec. Naopak je nutno podotknout, že máte svůj náhled na věci a ten náhled je velmi poučný, občas i já si z něj něco vezmu, někdy je radost váš názor číst. Ale to se bavíme o názoru..
- Problém vidím v "oponentuře" - to je ta chvíle, kdy si z lidí uděláte takového pokusného "micáčka" (samozřejmě je to jeho problém, že se nechá vlákat do hry), ovšem někdy to dotyčný považuje za nevyhnutelnou sebeobranu. Oponentura by nebyl až takový problém, oponujeme občas všichni, jen málokdo zůstane "nad věcí", jenže je oponentura a ...Oponentura..
Ten první typ je chápan spíše "rýpavě", takže dotyčný má pocit křivdy a ublíženosti, čímž samozřejmě zareaguej a kolotoč může začít.. Ten druhý typ, je typem, kdy oponuje člověk s citem, to znamená - UVĚDOMÍ SI CITY DRUHÉHO - a podle toho oponenturu volí. Můj osobní názor je, že používáte ten první typ..
- Hraní si se slovíčky - to je přesně ta chvíle, kdy píšete - "A můžeš mi ukázat, opravdu ukázat, kde a kdy jsem ti toto psala?" Nebo - "To, co cítím já, jsou mé pocity a nikomu jinému nepřísluší... atd ... atd... atd..." Tato hra se slovy lidi nadzvedává ze židle. Ne proto, že by byla vyloženě zlá, ale spíše proto, že při takové hře může kdokoliv udělat z kohokoliv cokoliv, když na to přijde.
Je jasné, že pak to může dopadnout i tak, že vaše slova "budou vždy použity proti vám při každé příležitosti".. Kdo ví, třebas je to váš cíl. (Pouze moje osobní domněnka)
- Neodpovídání na dotazy.. To je také zajímavý fenomén. Je dobrým zvykem mezi civilizovanými lidmi, že když se mne někdo na něco zeptá, tak slušně, či aspoň rozumně odpovím. To samé by ale mělo přijít z "druhé strany", jenže pokud dotyčný od vás místo odpovědi dostane opět "jinotaj" ve formě otázky a opět a opět a opět - pak už z energetického principu opět dochází u některých lidí k "nadzvednutí ze židle..."
Takže celkově - sice máte krásné názory a náhledy na věc, což je velmi super a poučné pro ostatní, jste jistou studnicí moudrosti, ale na druhou stranu právě z pocitu, že "naše názory jsou jen naše věc a je každého svobodná vůle, zda s nami chce, nebo nechce polemizovat" - se dostáváte na "pranýř"..
Ne proto, že jste "zlé", nabo tak podobně. Ale je to zřejmě díky "základní zákonitosti vesmíru" - kdy vyslaná energie se zákonitě vrací, znásobená, ke svému "vysílači".. To znamená - že kdokoliv, koho "nadzvednete ze židle" právě vámi vyslanou energií ve formě jinotaje, slovíčkaření a neodpovídání, vám tuto energii zákonitě vrací znásobenou. A je pak už jedno, jestli ten dotyčný to pak dál nechá plavat, nebo je nad věcí, nebo prostě pak nereaguje, či naopak se ještě více naštve. Ten původní impuls od vás byl vyslán.. A ta energie se hromadí.. Kolikrát ani ti, co ji kvám odráží, by si sami nepřáli vám to poslat, ale zákonitost je zákonitost. A všechno se počítá..
Toto byl pouze a jedine můj osobní názor na danou věc okolo vás. Není třeba takový názor jakkoliv brát vážně, pokud to uznáte za vhodné. Navíc ani jednu z vás neznám osobně, takže vše může být i jinak. Ale napsal jsem to jako možné vodítko toho, proč zřejmě dochází k tomu, čemu dochází...
Upravil(a) DaiTerr (15. 9. 2010 9:07)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Neodpovídání na dotazy.. To je také zajímavý fenomén. Je dobrým zvykem mezi civilizovanými lidmi, že když se mne někdo na něco zeptá, tak slušně, či aspoň rozumně odpovím. To samé by ale mělo přijít z "druhé strany", jenže pokud dotyčný od vás místo odpovědi dostane opět "jinotaj" ve formě otázky a opět a opět a opět - pak už z energetického principu opět dochází u některých lidí k "nadzvednutí ze židle..."
Dai,vyjadril jsi svuj nazor a jako takovy ho prijimam.
Ano,odpovidala jsem na otazky otazkou. Byla to moje volba,byl to muj vlastni zpusob vychazejici ze situace.
Nicmene to, ze to nekoho nadzvedava ze zidle a proc je predevsim k zamysleni.
Proc se vlastne clovek zveda ze zidle? ,na to by si kazdy mel nejlepe dokazat odpovedet sam.
Clovek se nadzvedavat ze zidle vubec nepotrebuje ,kdyz pochopi sam sebe a to proc se mu to deje.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Hirondel a Maripos - zkusím, jen tak, ze svého pohledu a samozřejmě výhradně svým vlastním názorem popsat, proč vás tady mají někteří uživatelé "tak moc rádi, že speciálně pro vás zakládají fóra" a podobně. Nuže slyšte:
- Není problém ve vašich názorech. To si myslím, že vůbec. Naopak je nutno podotknout, že máte svůj náhled na věci a ten náhled je velmi poučný, občas i já si z něj něco vezmu, někdy je radost váš názor číst. Ale to se bavíme o názoru..
- Problém vidím v "oponentuře" - to je ta chvíle, kdy si z lidí uděláte takového pokusného "micáčka" (samozřejmě je to jeho problém, že se nechá vlákat do hry), ovšem někdy to dotyčný považuje za nevyhnutelnou sebeobranu. Oponentura by nebyl až takový problém, oponujeme občas všichni, jen málokdo zůstane "nad věcí", jenže je oponentura a ...Oponentura..
Ten první typ je chápan spíše "rýpavě", takže dotyčný má pocit křivdy a ublíženosti, čímž samozřejmě zareaguej a kolotoč může začít.. Ten druhý typ, je typem, kdy oponuje člověk s citem, to znamená - UVĚDOMÍ SI CITY DRUHÉHO - a podle toho oponenturu volí. Můj osobní názor je, že používáte ten první typ..
- Hraní si se slovíčky - to je přesně ta chvíle, kdy píšete - "A můžeš mi ukázat, opravdu ukázat, kde a kdy jsem ti toto psala?" Nebo - "To, co cítím já, jsou mé pocity a nikomu jinému nepřísluší... atd ... atd... atd..." Tato hra se slovy lidi nadzvedává ze židle. Ne proto, že by byla vyloženě zlá, ale spíše proto, že při takové hře může kdokoliv udělat z kohokoliv cokoliv, když na to přijde.
Je jasné, že pak to může dopadnout i tak, že vaše slova "budou vždy použity proti vám při každé příležitosti".. Kdo ví, třebas je to váš cíl. (Pouze moje osobní domněnka)
- Neodpovídání na dotazy.. To je také zajímavý fenomén. Je dobrým zvykem mezi civilizovanými lidmi, že když se mne někdo na něco zeptá, tak slušně, či aspoň rozumně odpovím. To samé by ale mělo přijít z "druhé strany", jenže pokud dotyčný od vás místo odpovědi dostane opět "jinotaj" ve formě otázky a opět a opět a opět - pak už z energetického principu opět dochází u některých lidí k "nadzvednutí ze židle..."
Takže celkově - sice máte krásné názory a náhledy na věc, což je velmi super a poučné pro ostatní, jste jistou studnicí moudrosti, ale na druhou stranu právě z pocitu, že "naše názory jsou jen naše věc a je každého svobodná vůle, zda s nami chce, nebo nechce polemizovat" - se dostáváte na "pranýř"..
Ne proto, že jste "zlé", nabo tak podobně. Ale je to zřejmě díky "základní zákonitosti vesmíru" - kdy vyslaná energie se zákonitě vrací, znásobená, ke svému "vysílači".. To znamená - že kdokoliv, koho "nadzvednete ze židle" právě vámi vyslanou energií ve formě jinotaje, slovíčkaření a neodpovídání, vám tuto energii zákonitě vrací znásobenou. A je pak už jedno, jestli ten dotyčný to pak dál nechá plavat, nebo je nad věcí, nebo prostě pak nereaguje, či naopak se ještě více naštve. Ten původní impuls od vás byl vyslán.. A ta energie se hromadí.. Kolikrát ani ti, co ji kvám odráží, by si sami nepřáli vám to poslat, ale zákonitost je zákonitost. A všechno se počítá..
Toto byl pouze a jedine můj osobní názor na danou věc okolo vás. Není třeba takový názor jakkoliv brát vážně, pokud to uznáte za vhodné. Navíc ani jednu z vás neznám osobně, takže vše může být i jinak. Ale napsal jsem to jako možné vodítko toho, proč zřejmě dochází k tomu, čemu dochází...
Ještě vidím jednu možnost: nadzvedávání ze židle třetí osobu, neboť je té první ubližováno tou druhou (článek ve mně zanechal stopu ) Jinak napsáno velmi jemně, chytře, ale stejně zůstane nepochopeno. Škoda, že nejde se vsadit, určitě bych chytla první nebo druhou.
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Neodpovídání na dotazy.. To je také zajímavý fenomén. Je dobrým zvykem mezi civilizovanými lidmi, že když se mne někdo na něco zeptá, tak slušně, či aspoň rozumně odpovím. To samé by ale mělo přijít z "druhé strany", jenže pokud dotyčný od vás místo odpovědi dostane opět "jinotaj" ve formě otázky a opět a opět a opět - pak už z energetického principu opět dochází u některých lidí k "nadzvednutí ze židle..."
Dai,vyjadril jsi svuj nazor a jako takovy ho prijimam.
Ano,odpovidala jsem na otazky otazkou. Byla to moje volba,byl to muj vlastni zpusob vychazejici ze situace.
Nicmene to, ze to nekoho nadzvedava ze zidle a proc je predevsim k zamysleni.
Proc se vlastne clovek zveda ze zidle? ,na to by si kazdy mel nejlepe dokazat odpovedet sam.
Clovek se nadzvedavat ze zidle vubec nepotrebuje ,kdyz pochopi sam sebe a to proc se mu to deje.
Rozumím ti, samozřejmě, že to byla tvoje volba a je každého věc, zda se "nadzvedne", nebo ne a že pokud zareaguje, tak to znamená, že "jsi uhodila na bolavé místo", takže by měl "nadzvednutý" hledat, proč a kvůli čemu takto reaguje.
Ale to pak obratem znamená jednak to, že je na oplátku každého věc, zda si sáhne do svého nitra a bude hledat a nebo se jen nadzvedne a nechá to "vyvřít" a také to v každém případě znamená opětovné připomenutí energetické zákonitosti - té energie, co se ti pak z jeho strany vrátí… Samozřejmě poplatné výši "nadzvednutí" toho člověka ze židle…
Úvahy jsou skvělá věc, ovšem zákonitosti "návratnosti vyslané energie" - to už je zase ta méně skvělá věc.. Sice můžeš mít "jakýsi obranný mentální štít", ale ta energie se nikde neztratí a tak či tak k tobě stejně jednou dorazí. To jsem měl na mysli tím psaním výše.
Není tady
Vladi, ať napíše kdokoliv cokoliv, ze všeho se dá něco, byť nevědomky, "vzít" ku prospěchu vývoje. Takže dejme tomu, že třebas tu druhou bys možná i vyhrála
Není tady
Dai,zakony Vesmiru me osobne nejsou vubec cizi. O tom vim pomerne dost
Ale jak je znamo,tyhle informace o energii sem Tebou vlozene ,muzou byt dobre pro jakehokoliv cloveka (ktery si treba jen tady na Babinetu cte) a o energii a zakonu Vesmiru nema treba vubec zadnou paru.
Ja tedy k tomu jeste dodam pro neznale: energie se neztraci,meni formy.
Není tady
hirondel napsal(a):
energie se neztraci,meni formy.
Negativní energii lze přetransformovat na pozitivní. A naopak.
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Na to zřejmě hřešíš. Zasíláš ,,nadzvedávací energii" a čekáš pochvalu. Proč asi? Máš v sobě něco nedořešeno?
A když jsme u těch oblíbených citátů a frází, hodí se zde něco ocitovat:
Sebereflexe je schopnost přemýšlet o sobě a o svém jednání je jedním z předpokladů osobního rozvoje. Kdo není schopen vnímat své činy, analyzovat je a učit se z nich, nebude svou osobnost rozvíjet, ať už pozitivním či negativním směrem.
Navzdory této skutečnosti má však (až na vzácné výjimky) každý zájem zjistit, jak on a jeho chování na druhé působí. Abychom také z takové odezvy (pozitivní či negativní) dokázali vyvodit nějaký závěr a využít jej, je potřeba se s ní vyrovnat a reflektovat sama sebe. To v žádném případě neznamená zpětné zkoumání každého činu či reakce s ohledem na jejich správnost a smysl.
Upravil(a) Vladena (15. 9. 2010 14:34)
Není tady
mariposa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jenže ten, kdo tohle umí, tak zas nemá potřebu "nadzvedávat lidi ze židle…" Ne proto, že bych si to myslel, ale proto, že takoví lidé jsou zase někde jinde a už "ví", čím by mohli, nebo nemohli druhému "rozhodit energetickou bilanci" a tím pádem se i tak prezentují navenek.
Navíc - přeměna funguje v drtivé většině pouze teoreticky, prakticky už je to mnohem horší… Spíše platí - "s jakou energií pracuješ, taková se ti odměňuje" - takže na přeměnu bych to moc neviděl. Spíše na "přiživování nás ovládající energii", která se vysláním vrací znásobená.
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Jiná věc je, když člověk urputně a neúnavně prosazuje svůj názor. A to jakýoliv . Duchovní či neduchovní - to je pak jedno. Pro druhou stranu to může být iritující a protivné, což je asi pochopitelné i lidské.
Ale problém bude v něčem jiném než v duchovnu/neduchovnu, ne?Muj nazor je (jak jinak taky ),ze clovek ktery zije svoji pravdu-uvnitr,toho neirituje a neprotivi se mu pravda tech druhych,nebot vi ,ze oni maji zase pravdu svoji.
Kazdy ma svuj ramec vedomi.
Ano, vidím to také tak. Ne všichni jsou tohoto schopni. Dokáže to málokdo.
Není tady
Jenže ten, kdo tohle umí, tak zas nemá potřebu "nadzvedávat lidi ze židle…" Ne proto, že bych si to myslel, ale proto, že takoví lidé jsou zase někde jinde a už "ví", čím by mohli, nebo nemohli druhému "rozhodit energetickou bilanci" a tím pádem se i tak prezentují navenek.
Podstata celé této diskuze, vyrýt zlatým písmem!
Není tady
Dai,
co se tyka me osobne (mluvim vsak pouze za sebe-hirondel) vim proc se lide nadzvedavaji ze zidle.
Jak uz jsem psala: Clovek se nadzvedavat ze zidle vubec nepotrebuje ,kdyz pochopi sam sebe a to proc se mu to deje.
Není tady
hirondel napsal(a):
Dai,
co se tyka me osobne (mluvim vsak pouze za sebe-hirondel) vim proc se lide nadzvedavaji ze zidle.
Jak uz jsem psala: Clovek se nadzvedavat ze zidle vubec nepotrebuje ,kdyz pochopi sam sebe a to proc se mu to deje.
To, co se každému "děje", má určitě nějaký smysl. Ale pokud je "nadzvedáváno" více lidí pár jedinci, pak se to "něco" spíš může dít "jedincům-nadzvedávačům" - takto vnímám já a ze svého pohledu říkám, že pokud "nadzvedávač" pochopí, co se mu děje, pak nemá potřebu vysílat do okolí "nadzvedávací" energie, tudíž nebude "nadzvedávaných", takže i to je řešení
"Nadzvedávač" druhého "nadzvedávat ze židle" vůbec nepotřebuje, když pochopí sám sebe a to, proč tak činí…
Není tady