29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hlavně se nenechej ponžovat a srážet tvoje sebevědomí!
Není tady
ja vim...ale mrzi me to...vlastne behem jednoho tydne a jednoho takoveho problemu jsem poznala, jaky je, jak se celych 7 mesicu pretvaroval, z puvodni pasivity v sexu me obvinil z pasivity ve vztahu a prijde mi, ze se mu se mnou nelibilo absolutne nic... proc???
Není tady
Protože nedokáže připustit že by v něčem chyboval a potřebuje z toho obvinit tebe a tak by to asi bylo se vším i v budoucnu? Dobře že se projevil už teď...
Není tady
hmm, asi to tak bude...dnes me jeste vic nastval, kdyz me prozvani a napsal mi vycitavou sms, jako by se nic nestalo, jak by chtel byt se mnou(jenze ja nechci) a at si teda uziju vikend...
Není tady
On je - egocentrik, sobec. Absencia citu. Celý svet je nespravodlivý - a on je ten, čo trpí. Týmto postojom bude strpčovať život každej partnerke, ktorú bude mať. Ber to ako skúsenosť. Zlú. Poučenie.
Povedz "ahoj", choď a už sa neobzeraj. Podľa potreby si nájdi nejakú náhradnú aktivitu na pár víkendov, aby si sa mohla vyhovoriť a reálne zdôvodniť, prečo sa s ním nemôžeš stretnúť. Ten oddychový čas ti pomôže získať nadhľad.
Asi sama vieš, aký by bol život s takýmto človekom.
tiresias: diky, dneska v noci mi napsal nekolik sms, jak porad ceka, ze se otevrou dvere a reknu, jak ho miluju, jak place steskem po mne, jak je tam sam, jak ho mucim, omlouva se, ale ze jsem si o to rekla, snad mam svedomi(!). Jak nad tim premyslim, tak kdyby... no, ja se nad tim snazim racionalne premyslet a nemuzu prijit ani na kousicek me viny. Proc po mne chce omluvu, proc bych to mela ja urovnavat? Kdyby on vubec po sexu nerekl, ze jsem pasivni, nebo kdyby mi misto odpovedi na otazku, co mam teda pro to udelat, aby to tak nebylo nerekl "cokoliv", ale treba libilo by se mi to a to, nebo to a to, vubec to takhle nemuselo dopadnout... a ted to prevedl i na vymyslenou pasivitu ve vztahu, pry jsem za nim nikdy sama neprisla, atd., atd. Kdo ho napr. mimo jine nezne budil na Stedry den, kdyz jsem se jeste vecer po rozbaleni darku doma sebrala a jela k nemu, abychom to jeste na Stedry den stihli...to snad zapomnel... nebo kdo mu porad nosil darecky, jemu i pro dite, neco dobryho, nebo blbustka, atd. a nedavno mi dokonce trochu vycitave rekl, ze uz jsem dlouho nedonesla ty dobry cokoladovy kulicky... ach jo...
Není tady
po 2 dnech ignorace prozvaneni a sms jsem to nevydrzela a odepsala mu, jak, že jsem si o to rekla, jake mam mit svedomi...a on mi opet neodepsal a ignoroval to, to je hruza...
Není tady
Myslím že je to citové vydírání...ta já jsem zvědavá jak to dopadne. Přeju ti aby to dopadlo pro tebe dobře.
Není tady
bety: asi mas pravdu...to ja jsem zvedava take...ale bojim se, ze pokud budu v jeho pritomnosti, ukeca me svym placem...a resit to jen po icq a mobilu mi prijde blby... stejne si ale k nemu musim pro veci, muzu to udelat, kdyz bude v praci a najit si to, ale myslim, ze vsechno neobjevim, nebo neco, co jsem mu pujcila bude mit u sebe, treba fotak...
Není tady
cháchá... holka, o čem to tady přemýšlíš? Že bys jako vyhověla panu sobečkovi a šla mu dělat mámu? Pokud to já dobře chápu, ty jsi studentka, přes týden na škole (kamarádi, privát) a o víkendu se dělíš mezi dceru a milenku.. Rodiče nesnášejí Tvou nepřítomnost a on zrovna taky ne. Mno, pán je nejspíš o něco starší... má dítě ve své péči??? Možná mu hlodá v hlavě, zda si přes týden neužívá. Možná jsou jeho sexuální tužby někde jinde a on neví, jak ti to má řict.... Ale každopádně volí dost nevybíravé způsoby, jakými ti srazit sebevědomí. Mě tak týpek říct, že poslední nasadila laťku vysoko, tak by se nejspíš dočkal dost peprné odvety. To je jako by měl zařízenou nějakou klasifikaci... Nechceš se jej zeptat na bodovací systém? A jaký sex ve třech? Má tě snad jako alternativu víkendového povyražení? Tohle mi silně připomíná pana dokonalého - právníka. Cokoliv řeknete, může být _BUDE - použito proti Vám. Typický syndrom toho, že jej každá před Tebou poslala do........ . Někteří to opravdu nesou velice těžce... Kdybych se dala do vyprávění, nejspíš bych tě pobavila...
Není tady
Možná mu hlodá v hlavě, zda si přes týden neužíváš.... OPRAVA
Není tady
to je taky mozny, nevim.....a mne nemuze hlodat v hlave, jestli si on neuziva?
Není tady
Geisho, tobě to ještě nestačilo? Ještě ti to všechno nedochází?
Jestli tě neobměkčí svým pláčem? Proboha, takovým způsobem si tě chce připoutat? J eto jenom dobře promyšlený manévr z jeho strany a když nebude po jeho, tak uvidíš, jak se začne vztekat. Sbal se a jdi od něj pryč.
ja vim, jen se s tim musim srovnat...rekla jsem mu, ze chci cas...ted ho videt nechci...
Není tady
Takže mu necháváš otevřená zadní vrátka?
ja nevim, ja si to proste musim promyslet...vcera jsme se jakoby rozesli, ale taky vysvetlili spoustu veci, vybalila jsem a nej vsechno, co mi vadi, brecel, sliboval, obvinoval, vycital, prosil,...:-) bylo 5-6 plusu na 20 minusu:-o, treba, ze je stejne romanticky, streleny, jako ja, dobre vari, do te doby, nez mi to vycetl, tak mi prisel naprosto uzasny sex(jemu se to teda asi nelibilo, nevim, mne prislo, ze jo), taky nevim, jak bych to popsala, takovy pozorny k memu telu, nebo jak bych to nazvala, jako ze kdyz mi bylo zle, meril mi teplotu, varil cajiky, staral se o me...
Není tady
Ahoj Geisho, sice jsem se do hovoru nezapojila, ale přesto mě zajímá, jak se příběh odvíjí dál?
Není tady
ahoj, no, ja nevim...porad jsem takova zmatena, chvili jo, chvili ne...vcera jsem byla u nej, on se snazil, milionkrat se omluvil a kdesi cosi, snazil se, ale na druhou stranu jsem zjistila, ze uz ho nemiluju tak siiilene moc jako predtim, ale porad jo. Jeho doteky mi byly prijemne, ale sama jsem, nevim, jak to rict, nemela potrebu mu je oplacet...nevim, jsem asi divna....jsem pry jak kus ledu...sama si to uvedomuju, ale nevim proc...
Není tady