Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 2. 2006 11:23

geisha
♥♥♥♥---

budoucnost...?!

Ahoj, asi to sem úplně nepatří, ale nevím, jak dál, popadá mě taková deprese... Je mi 21, jsem studentkou, doma bývám od čtvrtečního večera do pondělí. U přítele bývám z té doby, co jsem doma tak něco přes 24 hodin. A přítel mi vyčítá, že jsem s ním málo, doma mi zase vyčítají, že nejsem doma(pořád po mně něco potřebují, že prý na všechno kašlu a nepomůžu jim s tím). Přítel má dítě, takže se třeba nemůžeme jen tak sebrat a někam vypadnout, byl by nejradši, kdybych u něj bydlela. Vadí mi, že jen se ráno probudíme, okamžitě sahá po ovladači televize a zapíná počítač, který má hned vedle, stačí se jen natáhnout. Pořád tvrdí, že v týdnu si televizi ani nepustí. A včera jsem se naštvala za to, co řekl a udělal a on si stojí za tím, že to hnusný nebylo. Poprvé v životě jsem měla orgasmus bez pomoci rukou, byl takový slabší, takže jsem byla téměř hotová znovu a znovu, pokud by on ovšem pořád nepřestával. Úmyslně, vždy mě vzrušil na maximum, těsně k orgasmu a pak přestal. Po jednou takovém na krajíčku si lehl vedle mě(on se vůbec neudělal), já nechápala, proč to udělal. Prý že ho hrozně svědí něco na zádech, tak jsem mu to podrbala a on usnul. To mi teda ještě stihl vyčíst, že jsem pasivní a na dotaz, co mám teda podle něj dělat mi řekl, že cokoliv. To mě strašně naštvalo, protože já si to nemyslím, chtěla jsem jít na něj a on nechtěl. Zticha jsem taky nebyla, slastně jsem vzdychala, povídali jsme si, tak nevím, co ještě chce, když mi to nedokáže říct. Když se vzbudil a zjistil, jak moc jsem naštvaná, tak jen koulel očima a ještě řekl, ať si někdy zkusím být chlap, že on by chtěl být ženskou, při sexu se vyspat...poraďte, please. Už se těším do školy, na privát za kamarády....aaach jooo.

Není tady

#2 19. 2. 2006 12:03

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: budoucnost...?!

Tak to ho musíš jedině dumbom

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#3 19. 2. 2006 12:41

geisha
♥♥♥♥---

rada nad zlato:-(

Není tady

#4 19. 2. 2006 13:16

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

smile Co na to říct? A ví, žes byla před orgasmem, nebo to neví? Jestli jo, tak je to pako.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#5 19. 2. 2006 15:57

geisha
♥♥♥♥---

ví...

Není tady

#6 19. 2. 2006 15:59

geisha
♥♥♥♥---

mně ale nejde zas tak o ten samotný sex, to mě nenaštvalo, spíš mě naštvalo to, co řekl...

Není tady

#7 19. 2. 2006 16:31

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

no to máš opravdový pako ... budoucnost vidím černě ale jeho, ty si najdeš normálního chlapa kterej si tě bude v vážit a v posteli tě nenechá ve štychu

Není tady

#8 19. 2. 2006 16:47

geisha
♥♥♥♥---

třeba už ale fakt nemohl, to se stat muze... spis mi poradte, co delat s tim, co mi vycetl....please

Není tady

#9 19. 2. 2006 16:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Musíš sama vědět jestli to, co ti řekl byla pravda nebo ne a podle toho se zařídit.

Není tady

#10 19. 2. 2006 20:37

Jamoona
♥------

geisha napsal(a):

Ahoj, asi to sem úplně nepatří, ale nevím, jak dál, popadá mě taková deprese... Je mi 21, jsem studentkou, doma bývám od čtvrtečního večera do pondělí. U přítele bývám z té doby, co jsem doma tak něco přes 24 hodin. A přítel mi vyčítá, že jsem s ním málo, doma mi zase vyčítají, že nejsem doma(pořád po mně něco potřebují, že prý na všechno kašlu a nepomůžu jim s tím). Přítel má dítě, takže se třeba nemůžeme jen tak sebrat a někam vypadnout, byl by nejradši, kdybych u něj bydlela. Vadí mi, že jen se ráno probudíme, okamžitě sahá po ovladači televize a zapíná počítač, který má hned vedle, stačí se jen natáhnout. Pořád tvrdí, že v týdnu si televizi ani nepustí. A včera jsem se naštvala za to, co řekl a udělal a on si stojí za tím, že to hnusný nebylo. Poprvé v životě jsem měla orgasmus bez pomoci rukou, byl takový slabší, takže jsem byla téměř hotová znovu a znovu, pokud by on ovšem pořád nepřestával. Úmyslně, vždy mě vzrušil na maximum, těsně k orgasmu a pak přestal. Po jednou takovém na krajíčku si lehl vedle mě(on se vůbec neudělal), já nechápala, proč to udělal. Prý že ho hrozně svědí něco na zádech, tak jsem mu to podrbala a on usnul. To mi teda ještě stihl vyčíst, že jsem pasivní a na dotaz, co mám teda podle něj dělat mi řekl, že cokoliv. To mě strašně naštvalo, protože já si to nemyslím, chtěla jsem jít na něj a on nechtěl. Zticha jsem taky nebyla, slastně jsem vzdychala, povídali jsme si, tak nevím, co ještě chce, když mi to nedokáže říct. Když se vzbudil a zjistil, jak moc jsem naštvaná, tak jen koulel očima a ještě řekl, ať si někdy zkusím být chlap, že on by chtěl být ženskou, při sexu se vyspat...poraďte, please. Už se těším do školy, na privát za kamarády....aaach jooo.

No tvůj přítel je divný. Řekla bych že to bude sobec, když věděl, že jseš před orgasmem a přestal a pak ti navíc vyčetl, že jsi pasivní. Třeba je tak sobecký, že se mu příčí myšlenka, že by měl mít orgasmus někdo jiný než on. Jestli jseš nebo nejseš pasivní musíš vědět ty sama, ale z toho co píšeš řekla bych že nejsi. Podle mě ti chtěl přítel ublížit, podseknout sebevědomí.
Nevím jak dlouho se znáte, ale asi bych od něj dala ruce pryč. Jsi mladá a lepšího chlapa určitě potkáš. Chlap, který schválně nechce přivodit partnerce orgasmus? To je postavený na hlavu!!!

Není tady

#11 19. 2. 2006 20:42

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já si nemyslím, že by to dělal schválně, prostě je to trouba. dumbom

Není tady

#12 19. 2. 2006 21:39

geisha
♥♥♥♥---

Jamoona: ale on se neudelal vubec, ja byla aspon jednou...asi uz nemohl. To, že by mi umyslne ublizoval mi neprijde, jen obcas nechapu jeho dusevni pochody...vim, ze je do me hodne zamilovany. Jsme spolu 7 mesicu. Prijde mi zakomplexovany, ma mindraky z detstvi, porad si stezuje, jak to ma v zivote tezky a porad chce slyset, ze je v posteli muj nej(coz je - kdyz pominu tohle jeho hnuti mysli). Ja nevim, co se ode me ocekava. Ted jsem si vzpomnela, ze nejak kratce po seznameni mi rekl, ze jeho byvala v sexu nasadila latku hodne vysoko, ze to budu mit tezky. A taky mi nemuze mit za zly, ze nechci trojku. Ja fakt nevim. Nejdriv jsem se nastvala ja, ted je nastvany i on a s tou nasi tvrdohlavosti se asi jen tak nedomluvime...

Není tady

#13 19. 2. 2006 22:10

Majla
♥♥♥♥---

No to že chce slišet že je tvůj nejlepší je u kluků běžné, prostě jim to zvedá sebevědomí, ale příjde mi jako docela trdlo, když ti vypráví že jeho bývalá byla skvělá a ty se budeš muset snažit abys ji překonala. Jinak s těmi jeho komplexy to asi bude pravda, ale neznám člověka bez komplexu, akorát je rozdíl jak se stím vyrovná. Nevím kolik mu je ale z toho co píšeš to vypadá, že prostě jen neví co chce. Že ti vyčítá že jsi pasivní, tak to bych ještě zvládla, ale když navrhneš řešení a on nejeví zájem nebo ti přesně neřekne co chce tak to o tom vypovídá. Příjde mi jako typ nevím co chci ale nic co uděláš není dobře.

Není tady

#14 20. 2. 2006 7:28

potvurkapodivna
Host

Milá Geisho,
tvůj přítel je tak zakomplexovaný, že potřebuje srážet tvé sebevědomí a dostat tě na kolena, abys byla u něj uvázaná a nedej bože nezjistila, že po světě běhají i normální chlapi. Je to nevyrovnaná osobnost, která tě nemůže obohatit a spíš naopak ti v tvé psychice může udělat pořádnou paseku. Já být tebou bych se porozhlédla někde jinde, protože takového sobce si nedokážu představit jako plnohodnotného partnera.
Hodně štěstí

#15 20. 2. 2006 8:13

kolka
Host

Přesně tak, říct mi na začátku vztahu pertner že jeho bývalá nasadila latuku hodně vysoko,tak ho zrovna pošlu někam.
Píšeš že má dítě??To s tou co nasadila latku tak "vysoko??"

#16 20. 2. 2006 10:07

geisha
♥♥♥♥---

Kolka: dite ma, ale ne s tou, co nasadila latku...
potvurka: mozna mas pravdu, doted se vsechny byvale rozesly s nim...
kdyz ja uz fakt nevim... miluju ho, ale tohle me tak mrzi...

Není tady

#17 20. 2. 2006 10:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Možná, že si přečetl v nějakém tom přiblblém plátku pro muže, že orgasmus je silnější, když se dojde až k němu a pak přestane a začne za chvíli znova. Jenže k "za chvíli" nedošlo, protože nedopatřením usnul - není to možné ?
Jestli to tak není, je to sadista smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#18 20. 2. 2006 10:17

potvurkapodivna
Host

Geisho,
chápu tvé pocity. Na jednu stranu ho máš ráda na druhou se trápíš tím co udělal-neudělal. Ten problém není jen v tom, co se tu řeší - nedopřál ti orgasmus. Pokud jsem pozorně četla,( A přítel mi vyčítá, že jsem s ním málo, doma mi zase vyčítají, že nejsem doma) tak to vůbec celé není s vaším vztahem růžové.
Myslím, že sama víš, že by vztah měl fungovat jinak, ale k tomu radikálnímu řezu se musíš rozhodnout sama až nastane ten správný čas. Jen bych ti poradila, abys všechen volný čas nevěnovala jen té osobě, ale taky trochu sama sobě a nezapomínala na přátele, kteří ti pomohou až ti bude smutno.

#19 20. 2. 2006 10:26

geisha
♥♥♥♥---

mashanka: prestal proto, ze uz pry nemohl. Napsal mi, ze jsem vztahovacna, ze jemu jde o me uspokojeni a to delal do konce svych sil, sam se ani neudelal...ale nevim kolikrat jsem mu opakovala, ze me tohle netizi, ze mi vadi to, co rekl... a on neuzna, ze rekl neco hnusnyho, jeste k tomu hned po sexu, jako bych za to mohla ja...a pry se nebude opakovat, ze mi to vysvetloval uz 1000x...tak jsem asi extremne blba, protoze to vysvetleni mi jasny neprijde ani trochu...
adrianne: pripadam mu malo aktivni, ale se sexem zacinam vetsinou ja...ja zadonim, ze bych chtela, rano, odpoledne, vecer, on mi rekl, ze nevi, jak me pojmenovat, nymfomanka ne, protoze ta strida chlapy... asi ma komplex menecennosti, nebo co...

Není tady

#20 20. 2. 2006 10:35

mashanka
Zablokovaný

Aha - tak v tom případě přestaň žadonit. Ono to s tím komplexem může být jinak - řekla bych spíš, že ho máš Ty, proto se pořád dodažuješ sexu, asi to vidíš jako důkaz, že Tě přijímá. Jenže tohle chlapy nebaví.
Přestaň škemrat o sex a dopřej mu, ať na Tebe dostane chuť on.

Není tady

#21 20. 2. 2006 10:39

geisha
♥♥♥♥---

potvurka: ja vim, ze tam ten problem neni, taky jsem psala, ze ten sex mi ani tak nevadi(chytli se toho pritomni panove), mrzi me to, co rekl, mrzi me, ze nechce sex, kdyz pak musim domu, mrzi me, ze neuzna, ze to prehnal. Ja si na sebe cas udelam, s kamarady jsem v tydnu ve skole a na private. Taky mi vadi, ze mi doma porad vycitaji, ze jsem porad pryc, kdyz chodim porad stejne, nebo ted uz spis driv, ale oni neprestanou. Vycitaji mi to i presto, ze oni si udelaji nejaky program, ja prijdu a oni nekam odchazi a jsem pak treba cele odpoledne doma sama. Logika... Nebo treba kdyz sedim vecer v pokoji a delam na pocitaci a oni koukaji na televizi, je to ok, ale kdyz bych byla u nej, tak porad nejsem doma...ale vysledek? ...stejny...

Není tady

#22 20. 2. 2006 10:43

geisha
♥♥♥♥---

mashanka: ja se sexu nedozaduju proto, ze bych tim chtela neco dokazovat, nebo jaky komplex mas na mysli? Ja mam proste vetsi potrebu sexu, nez on, chci ho proto, ze se mi to libi a mam na nej strasnou chut...ja jsem si rikala, ze mu reknu, ze dokud mi detailne nevysvetli, co znamena, ze jsem pasivni a nerekne, jak tomu podle nej zamezit, tak proste nebude sex, protoze na to vycitani nemam nervy...

Není tady

#23 20. 2. 2006 11:22

geisha
♥♥♥♥---

adrianne: jenze spolecne bydleni toho moc nevyresi, mozna bude spokojeny pritel, ale to bude na noze s nasima, studuju, potrebuju financni oporu, nehlede na to, ze platim vysoke skolne a nasi mi rekli, ze jak nebudu doma, nedostanu ani korunu. A sama nemam sanci to utahnout, i kdybych brigadne pracovala, tak to nezaplatim... on chce spolecne bydleni, zit jako rodinka,...

Není tady

#24 20. 2. 2006 16:32

mashanka
Zablokovaný

Chápu. Cítíš se jako ve svěráku. Na jedné straně rodiče a finanční zázemí a na druhé přítel. A kde jsi Ty ? Tvoje představa života ? Zatím uprostřed mezi dvěma mlýnskými kameny.
To je těžké. Všem nemůžeš vyhovět a ani kdyby to šlo, nebylo by to správné.
Měla by sis ujasnit co chceš Ty sama a zařídit se podle toho. Bůď se obejít bez přítele nebo bez peněz od rodičů.
Případně od obojího a mít sice víc starostí, ale svobodu a pokoj. Studovat se dá i dálkově, při zaměstnání a pak by ses nemusela od nikoho nechat vydírat.

Není tady

#25 20. 2. 2006 21:49

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

geisha

k tomu ja často chceš sex bych řekl že jsi normální nenormální je on ale ty to slyšet nechceš ...

k tomu že s ním trávíš málo času mu řekni že ať se nediví když je línej v posteli ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí