29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ametyst napsal(a):
Protože tak dlouho nežil ještě žádný člověk. Jednoduše nebudu mít tolik času.
Víš Ametyst, já si myslím, že ty vycházíš ze špatného předpokladu a to, že se například člověk dokáže 40 let NEPŘETRŽITĚ nemilovat, nenávidět.... jenže to je nesmysl
Lidskou přirozeností je se mít rád, mít rád i ostatní lidi. Není to vůbec naopak, jak si mnozí necháme nakecat a vnutit. Takže to s tím časem zase není taková trága
Není tady
Ametyst napsal(a):
Selima napsal(a):
Akurát mi bolo ľúto skaličiť si telo a ešte som ľutovala tých, čo by ho skaličené našli. Inak mi bolo všetko tak nejako fuk. Keby sa dalo umrieť tak, že si to zaželáš a padneš mŕtva/mŕtvy na zem (a úhľadne, čisto, bez krvi a sračiek a tak), už by som tu nebola.
Tak jestli Ti stačilo k udržení se při životě jen představa neestetického těla, tak to je ještě dobré.
Přiznám se, že tomuhle ani trochu nerozumím
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jo a Pan ti neřekla, že každý kousek, o který se budeš mít radši, je dobrý a je to neuvěřitelná úleva.
A například taky že každá vteřina, kterou si uvědomíš, že jsi člověk hodný své vlastní lásky, vydá za hodiny, kdy se nenávidíš
Není tady
Ametyst napsal(a):
Selima napsal(a):
Akurát mi bolo ľúto skaličiť si telo a ešte som ľutovala tých, čo by ho skaličené našli. Inak mi bolo všetko tak nejako fuk. Keby sa dalo umrieť tak, že si to zaželáš a padneš mŕtva/mŕtvy na zem (a úhľadne, čisto, bez krvi a sračiek a tak), už by som tu nebola.
Tak jestli Ti stačilo k udržení se při životě jen představa neestetického těla, tak to je ještě dobré.
Napsala jsem to nesrozumitelně, to je fakt.
Selima psala, že když si představila, že by její sebevražda poskytla velmi nehezký pohled na znetvořené tělo pro lidi, co ji najdou, tak že ji to odradilo od úmyslu.
Tak jsem chtěla říct, že to má dobrý, když jí tohle zabralo.
Je pravda, že ženy údajně volí takové způsoby< kdy tělo není po smrti moc znetvořené...
Asi to máme my ženy v sobě, chtít vypadat i po smrti hezky.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Protože tak dlouho nežil ještě žádný člověk. Jednoduše nebudu mít tolik času.
Víš Ametyst, já si myslím, že ty vycházíš ze špatného předpokladu a to, že se například člověk dokáže 40 let NEPŘETRŽITĚ nemilovat, nenávidět.... jenže to je nesmysl
Lidskou přirozeností je se mít rád, mít rád i ostatní lidi. Není to vůbec naopak, jak si mnozí necháme nakecat a vnutit. Takže to s tím časem zase není taková trága
Kupodivu, když nad tím tak přemýšlím, já o sobě vlastně ani nemůžu říct, že bych se nenáviděla.
Takže tu těch 120 let být nemusím.
Doufám.
Není tady
Nalakovaná, nebo ne, mně fungovala
Je, pravda pro lidi, kteří vůbec netuší, jak to mají udělat a kde začít. Kteří slyší "to musíš myslet pozitivně"
nojo - ale jak?
Nicméně netvrdím, že to bez ní nejde - co začlo fungovat tobě?
Ametyst, pro začátek stačí třeba takříkajíc pár kroků po kuchyni - tůra i Everest můžou počkat, až se zbercháš.
mě? pro začátek tvrdá práce na mě, ve smyslu smířit se s tím, že mě odmítala a odmítá vlastní matka. připustit si, že to tak je , a že přez to mám svojí hodnotu...
Není tady
Jasně: že je to tvrdá práce, o tom žádná, že rodiče, o tom taky žádná (kdo taky jinej)
Ale JAK? Jaks to dělala?
Ametyst - aha, tak to jo. No, on je každý důvod dobrý, žejo
Není tady
agewa napsal(a):
mě? pro začátek tvrdá práce na mě, ve smyslu smířit se s tím, že mě odmítala a odmítá vlastní matka. připustit si, že to tak je , a že přez to mám svojí hodnotu...
Nebo jinak: dejme tomu, že jsem v těžkým srabu, že se s tím potřebuju popasovat a chci od tebe radu, co mám dělat, ok?
Není tady
Ametyst napsal(a):
Selima napsal(a):
Asi je... Som tu a podobné myšlienky sa mi vyhýbajú...
Inak, to neboli len predstavy, ja som v puberte hltala Soudní lékařství a Kriminalistické zborníky - a to boli iné fotečky a iné morbiďárny! Takže som vedela, že takto Ee...
Není tady
Ametyst napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Napsala jsem to nesrozumitelně, to je fakt.
Selima psala, že když si představila, že by její sebevražda poskytla velmi nehezký pohled na znetvořené tělo pro lidi, co ji najdou, tak že ji to odradilo od úmyslu.
Tak jsem chtěla říct, že to má dobrý, když jí tohle zabralo.
Je pravda, že ženy údajně volí takové způsoby< kdy tělo není po smrti moc znetvořené...
Asi to máme my ženy v sobě, chtít vypadat i po smrti hezky.
No, videla si už, čo zostane z človeka, ktorý skočí do bazéna s kyselinou? Alebo ako povolia pri mnohých násilných úmrtiach zvierače...? Odhliadnuc od mozgu vystreleného na stenu a iných "chuťoviek".
Upravil(a) Selima (5. 7. 2010 22:18)
Není tady
Selima napsal(a):
No, videla si už, čo zostane z človeka, ktorý skočí do bazéna s kyselinou?
Alebo ako povolia pri mnohých násilných úmrtiach zvierače...? Odhliadnuc od mozgu vystreleného na stenu a iných "chuťoviek".
Jo, ale jen na obrázku, taky z takových těch knih o soudním lékařství, jak jsi psala Ty.
Skutečnost asi musí být horší.
Ale mám dojem, že by mi to po smrti bylo fuk.
Nevím, ještě jsem se takhle nikdy nezabila.
Je fakt, že bych se nestřílela a neleptala kyselinou, ani neskákala z 20. patra...jednoduše proto, že bych se bála. Pud sebezáchovy.
Když bych to ukončit chtěla, volila bych asi prášky.
Trochu morbidní řeči...ale asi bych si předtím měla udělAT klystýr a nic nepít, vyčurat se, co. Ať se mnou nemaj práci.
Není tady
Heh. Vzala jsem si prášky a právě proto, aby se mnou bylo po smrti co nejméně starostí, šla jsem na pohotovost do nemocnice. Že si tam někde v koutku umřu a lékaři a sestry jsou na to zvyklé, tak budou vědět, co se mnou dělat. Aby mě nenašel někdo úplně nepřipravený.
Dodnes nevím, kde ta pohotovost v té nemocnici je. A jestli jsem tam došla nebo ne. Probudila jsem se za několik hodin v nemocnici v jiném městě.
Ako vidno, prášky sú nespoľahlivé... Ale čo je spoľahlivé? Tréner mojej vzdialenej príbuznej si strelil do hlavy, ale prežil to, iba už nikdy nerozprával a mal problémy s hybnosťou.
Niekedy človek prežije aj pád z 8. poschodia...
Je to zložité, preto to asi nechám na Prozreteľnosť. Koho majú obesiť, ten sa neutopí, ako sa hovorí...
Není tady
Jo, to by mě fakt naštvalo, kdyby to nevyšlo. Už bych podruhé k tomu neměla sílu to udělat. Ale žilo by se mi s tou zkušeností opravdu blbě. No co, může to i posílit.
Tebe to posílilo, majkafo?
Třeba se tím znovuzrozením aktivují nějaké sebezáchovné síly z rezerv, kdoví.
Není tady
Ametyst, ty jsi teda číslo!
Jé známé, že ten, kdo takhle okusil druhý břeh a "vrátil se", už nikdy není jako před tím...
Spíš než "posílení" nebo "znovuzrození" lze čekat určité poškození mozku...
Není tady
majkafa napsal(a):
Heh. Vzala jsem si prášky a právě proto, aby se mnou bylo po smrti co nejméně starostí, šla jsem na pohotovost do nemocnice. Že si tam někde v koutku umřu a lékaři a sestry jsou na to zvyklé, tak budou vědět, co se mnou dělat. Aby mě nenašel někdo úplně nepřipravený.
Dodnes nevím, kde ta pohotovost v té nemocnici je. A jestli jsem tam došla nebo ne. Probudila jsem se za několik hodin v nemocnici v jiném městě.
spolykat prášky a jít na pohotovost, to na mě nepůsobí jako odhodlání se doopravdy zabít, ale spíš jako volání o pomoc.
Není tady
Ametyst napsal(a):
Jo, to by mě fakt naštvalo, kdyby to nevyšlo. Už bych podruhé k tomu neměla sílu to udělat. Ale žilo by se mi s tou zkušeností opravdu blbě. No co, může to i posílit.
Tebe to posílilo, majkafo?
Třeba se tím znovuzrozením aktivují nějaké sebezáchovné síly z rezerv, kdoví.
pane bože
Není tady
Luisa napsal(a):
Chci být trošku jiná než jsem, nejde mi to a děsně mě to na sobě štve. Často se obviňuju.
Jak jina chces byt Luiso? Co to znamena?
Kdyz se umis obvinovat,pak uvaz-zakonite musi existovat i ta druha strana mince-umet se neobvinovat. (proste s tim prestat)
Ty jsi ta co dava svemu obvinovani tu silu (energii ktera Te zpetne negativne ovlivnuje) a prave proto jsi i ta co to muze zmenit a svoji silu-energii nasmerovat pozitivne. Je to otazkou treninku.
Kdyz se nad tim vsim hluboce zamyslis a vsimnes si jak si tim obvinovanim a kritizovanim vlastne skodis (trapis se tim),melo by Ti to dojit ,ze zase jedine Ty sama to muzes zmenit a sama sebe tim netrapit.
Luisa napsal(a):
Začnu se cítít jako největší nula na světě, že nestojím za nic. Tato situace se u nás doma často opakuje, přitom on jen konstatuje fakta, neútočí na mě, jen já si to tak vykládám.
Je dobre ze si uvedomujes ze si to automaticky (sila zvyku) vykladas jinak.
Ten zvyk Te ovlada protoze Ty se teprve ucis ho nenechat Te ovladnout.
Kdyz zaznamenas ze Te ten zvyk chce zase polapit ,ovladnout- muzes mu v duchu s laskavosti rict ,ze muze odejit.
Jak rekla Majkafa- zpusobu je hodne.
Není tady
Holky nejste tady trochu off?
Není tady
Já myslím, že nejsou.
Pavli, na co jsi reagovala tím "panebože"?
Není tady
Já myslím, že nejsou.
Ty jsi Luisa Lupi?
Není tady
Nech si toho, osobo
Víš dobře, jak jsem to myslela.
Není tady
Nech si toho, osobo
Víš dobře, jak jsem to myslela.
Nech toho zviratko,vis dobre jak jsem to myslela ja.
Není tady
Já myslím, že nejsou.
Pavli, na co jsi reagovala tím "panebože"?
Na mě.
Myslím, že spoustu lidí řeči o sebevraždě děsí.
Není tady
Ametyst napsal(a):
Já myslím, že nejsou.
Pavli, na co jsi reagovala tím "panebože"?Na mě.
Myslím, že spoustu lidí řeči o sebevraždě děsí.
neděsí mě řeči o sebevraždě, ale u tebe mám pocit, že se v tomhle tématu prostě vyžíváš. nechápu tvou potřebu to rozebírat až do takových podrobností, přijde mi to ujetý. a ty pořád jako kolovrátek, jak bys tohle mohla a tohle nemohla. a ještě úvahy, jestli to v nich něco aktivuje nebo ne. nezlob se, ale k takovýmu kroku si myslím sáhnou lidi, kteří buď mají narušenou psychiku, nebo už prostě fakt neví jak dál a tohle vidí jako jediné východisko. tohle lidi nedělají z rozmaru nebo proto, aby si zkusili něco novýho. prostě mi to přijde nemístný takový řeči.
mimochodem, znala jsem paní, která k tomu měla sílu podruhé i potřetí. neaktivovalo to v ní vůbec nic. chtěla umřít a dotáhla to do konce.
Upravil(a) PPavlaa (6. 7. 2010 14:20)
Není tady