29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ted jsem dostala nádhernou zprávu od Camelie:
Ahojky, jsem tu sice trošku dřív, ale zdravý jako řípa, mám 48cm a 2650 gramů. Jmenuji se Mareček Procházka a narodil jsem se 4.7.2010 v 0:21 hodin. Oba dva jsme v pořádku.
Ještě jednou moc a moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Taky gratuluju! Krasna zprava!! Tak mame dalsi Letnatko.
Není tady
cam, blahoželám
Není tady
Cam, gratuluju, přeju hodně zdraví oběma, ať Vám Mareček dělá jen samou radost.
Není tady
Cam moc gratuluju k narozeni Marecka hodne stesti, zdrav a mlicka
Upravil(a) akar (4. 7. 2010 13:39)
Není tady
Ahoj Cam, ještě jednou moc gratuluju k narození Marečka, je to nádhernej chlapeček a moc vám to spolu sluší
Není tady
přidávám se ke gratulacím a přeju hlavně kupu zdravíčka
Není tady
Cam,gratuluju k narození Marečka .
Není tady
gratuluju :-)
Není tady
Camelie, blahopřeji k narození chlapečka.
Není tady
Ahojky holky,vsem vam moc dekuji za gratulace,jsem jeste v porodnici,malej je zlatej,jen basti a spinka. V noci se budi po 4 - 5 ti hodinách,tak je to pohoda. :-P. Porod byla rychlovka,i to min bolelo,nez u Misi,ale v celku jsem to nejak hur zvládala,asi to bude vÄ›kem ci co :-D. VĂce ve slohovce,az dorazim domu. Z mobilu se blbe pĂše. ;-)
Není tady
Také se přidávám a blahopřeji k Marečkovi
Cami, gratuluji k Marečkovi .
Není tady
Cam, teprve teď jsem zjistila, že máš Marečka už na světě. Tak dodatečně moc blahopřeji
Není tady