|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Poraďte někdo nějaké pěkné činoherní představení v pražském divadle.Né že by nebyl výběr,právě naopak,je toho moc a neumím si vybrat.Třeba Vás něco nadchlo,tak to pošlete dál. Díky všem předem.
Není tady
A do pyžam!
Není tady
Před týdnem jsem byla v divadle pod Palmovkou na představení "Ještě jednou, profesore" - a tuto komedii vřele doporučuji 
Není tady
Sluha dvou pánů. Komedie, sranda od začátku do konce.
Není tady
Pešta napsal(a):
Souhlasím, taky jsem na tom byla ve Národním divadle a skvěle jsem se pobavila. Mirka Donutila zbožňuji
Můžu i doporučit ve Vinohradském divadle DO NAHA ,taky skvělé!!!!!

Není tady

Doporučuju divadlo na Fidlovačce a to Blboun a Jůlie, ty jsi kouzelná
.
Není tady
luckies napsal(a):
.
"Life is like a box of Chocolate, you never know what you're gonna get... " Hezke kredo, Luckies... To je z filmu Forrest Gump, moc dobry, ten se mi moc libil...
Není tady

Juraj napsal(a):
luckies napsal(a):
.
"Life is like a box of Chocolate, you never know what you're gonna get... " Hezke kredo, Luckies... To je z filmu Forrest Gump, moc dobry, ten se mi moc libil...
Wow, tak díky
. Tenhle film miluju, ještě, že byl leňský Ježíšek tak štědrý a já si ho teď můžu pouštět kdykoliv 
Není tady
jo jo, me se taky moc libil... tak priste posli jeziska i smerem ke mne, Luckies, ze budu hodnej... ;-)
Není tady
Eiline napsal(a):
Pešta napsal(a):
Souhlasím, taky jsem na tom byla ve Národním divadle a skvěle jsem se pobavila. Mirka Donutila zbožňuji
Můžu i doporučit ve Vinohradském divadle DO NAHA ,taky skvělé!!!!!
Momentík....že bych byla tak slepá? On ještě pan Donutil hraje v představení Sluha dvou pánů???? Byla jsem na tom ve Stavovském a měla jsem pak problém narovnat obličej!!!! Myslím, že je to dokonalé... On je tam dokonalý!
Není tady
Ahoj, můžu doporučit divadlo ABC komedii Třikrát Život fakt super,úplně jak z reálného života. A taky je pěkný muzikál Do Naha ten hrají v divadle na Vinohradech.
Není tady
Sluha dvou pánů,to jsme viděli v Národním minulý rok,naprosto super věcička,jen nechápu jak to Donutil může vydržet takhle dvě hodiny vyvádět.Zkusíme asi ten muzikál Do naha a taky mě zaujal Perfect day.Takže díky všem a hezký den.
Není tady
Ja byla minuly tyden v divadle ABC na predstaveni Sestup Orfeuv. Hlavni roli tam mela Simona Stasova a predvedla opravdu vynikajici vykon. Vazne stoji za navstiveni. Vetsinou ho hraji jen jednou do mesice.
Máte rádi Romana Zacha v seriálu Ordinace v růžové zahradě? Já moc. Zjistila jsem ale, že je ještě lepší na jevišti, než v televizi. V divadle Komedie hraje úžasně v Parsifalovi. Tohle představení už bude mít derniéru. Hrají ho jen 11.4. a 10.5.
Vidět ho ale můžete i v Předtím/potom, což hrají 10.4. a je to taky super. A v představení Vodičkova - Lazarská (7.4. a 25.5.) dokonce zpívá!
Vřele doporučuji nejnovější představení v Divadle v Dlouhé Maškaráda. Je to adaptace Prathettovi knihy a je skvělá. Kdo nezná jeho knihy o Zeměploše, bude se bavit stejně jako jeho věrní čtenáři. I když pedstavení trvá tři a půl hodiny, nestihly se začít nudit ani děti (6-15), které jsme s sebou měli.
Není tady