Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 19. 2. 2006 11:18

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

nějaké pěkné představení?

Poraďte někdo nějaké pěkné činoherní představení v pražském divadle.Né že by nebyl výběr,právě naopak,je toho moc a neumím si vybrat.Třeba Vás něco nadchlo,tak to pošlete dál. Díky všem předem.

Není tady

#2 19. 2. 2006 11:39

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: nějaké pěkné představení?

A do pyžam!

Mája

Není tady

#3 19. 2. 2006 12:11

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Před týdnem jsem byla v divadle pod Palmovkou na představení "Ještě jednou, profesore" - a tuto komedii vřele doporučuji smile

Není tady

#4 19. 2. 2006 14:51

Pešta
♥♥♥♥---

Sluha dvou pánů.  Komedie, sranda od začátku do konce.

Není tady

#5 19. 2. 2006 22:25

Eiline
♥♥♥♥♥--

Pešta napsal(a):

Souhlasím, taky jsem na tom byla ve Národním divadle a skvěle jsem se pobavila. Mirka Donutila zbožňuji
Můžu i doporučit ve Vinohradském divadle DO NAHA ,taky skvělé!!!!!smilesmilesmile

O naději je vlastně celý život.Naděje je něco, v co musíme věřit!!!
              "DUM SPIRO, SPERO."(Dokud dýchám,doufám).

Není tady

#6 20. 2. 2006 16:50

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Doporučuju divadlo na Fidlovačce a to Blboun a Jůlie, ty jsi kouzelná smile .

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#7 21. 2. 2006 15:09

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

luckies napsal(a):

"Life is like a box of Chocolate, you never know what you're gonna get... " Hezke kredo, Luckies... To je z filmu Forrest Gump, moc dobry, ten se mi moc libil...

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

#8 21. 2. 2006 16:02

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Juraj napsal(a):

luckies napsal(a):

"Life is like a box of Chocolate, you never know what you're gonna get... " Hezke kredo, Luckies... To je z filmu Forrest Gump, moc dobry, ten se mi moc libil...

Wow, tak díky rodna . Tenhle film miluju, ještě, že byl leňský Ježíšek tak štědrý a já si ho teď můžu pouštět kdykoliv big_smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#9 21. 2. 2006 17:30

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

jo jo, me se taky moc libil... tak priste posli jeziska i smerem ke mne, Luckies, ze budu hodnej... ;-)

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

#10 22. 2. 2006 2:22

kamolina
♥♥♥♥---

Eiline napsal(a):

Pešta napsal(a):

Souhlasím, taky jsem na tom byla ve Národním divadle a skvěle jsem se pobavila. Mirka Donutila zbožňuji
Můžu i doporučit ve Vinohradském divadle DO NAHA ,taky skvělé!!!!!smilesmilesmile

Momentík....že bych byla tak slepá? On ještě pan Donutil hraje v představení Sluha dvou pánů???? Byla jsem na tom ve Stavovském a měla jsem pak problém narovnat obličej!!!! Myslím, že je to dokonalé... On je tam dokonalý!

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#11 22. 2. 2006 8:06

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Ahoj, můžu doporučit divadlo ABC komedii Třikrát Život fakt super,úplně jak z reálného života. A taky je pěkný muzikál Do Naha ten hrají v divadle na Vinohradech.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#12 23. 2. 2006 10:44

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

Sluha dvou pánů,to jsme viděli v Národním minulý rok,naprosto super věcička,jen nechápu jak to Donutil může vydržet takhle dvě hodiny vyvádět.Zkusíme asi ten muzikál Do naha a taky mě zaujal Perfect day.Takže díky všem a hezký den.

Není tady

#13 1. 4. 2006 3:17

bennie
Host

Ja byla minuly tyden v divadle ABC na predstaveni Sestup Orfeuv. Hlavni roli tam mela Simona Stasova a predvedla opravdu vynikajici vykon. Vazne stoji za navstiveni. Vetsinou ho hraji jen jednou do mesice.

#14 3. 4. 2006 11:59

Ani
Host

Máte rádi Romana Zacha v seriálu Ordinace v růžové zahradě? Já moc. Zjistila jsem ale, že je ještě lepší na jevišti, než v televizi. V divadle Komedie hraje úžasně v Parsifalovi. Tohle představení už bude mít derniéru. Hrají ho jen 11.4. a 10.5.
Vidět ho ale můžete i v Předtím/potom, což hrají 10.4. a je to taky super. A v představení Vodičkova - Lazarská (7.4. a 25.5.) dokonce zpívá!

#15 26. 4. 2006 15:28

Týna
♥♥-----

Vřele doporučuji nejnovější představení v Divadle v Dlouhé Maškaráda. Je to adaptace Prathettovi knihy a je skvělá. Kdo nezná jeho knihy o Zeměploše, bude se bavit stejně jako jeho věrní čtenáři. I když pedstavení trvá tři a půl hodiny, nestihly se začít nudit ani děti (6-15), které jsme s sebou měli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí