|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky,
odjakživa jím müsli, zapékané od Emka mi ale nebylo během těhotenství doporučeno. Mám tedy 2 otázky:
- které lesní plody, ovoce a oříšky a s kterýma vločkama je v těhotenství nej?
- máte někdo reference na mixit.cz kde si lze namíchat svoje müsli? Nehcce se mi připlácet za poštu za něco, co nevim jestli je lepší než v albertu.
Díky, Jarča
Není tady
Ahoj Jaru, nevidím jediný důvod proč bys kupované Müsli od Emca neměla jíst v těhotenství. já ho normálně jedla a mám dvě krásně zdravé dětičky
Opravdu bych se toho nebála 
Není tady
Jarko,prosim vysvetli mi,proc se zapekane musli od Emka nesmi,protoze ja na nem byla cele tehotenstvi na snidani. Porodila jsem sice driv,ale urcite to nebylo muslikem. 
Není tady
ked to zoberieme do extremu opatrnosti v tehu tak si myslim ze je to myslene tak ze to obsahuje rozne druhy ovocia a niektore sa v tehu kvoli moznosti rozvinutia alergie u mimina nemaju, napr. kiwi, jahody, moj dr hovoril aj chlpate ovocie napr. broskyne, marhule ze by sa nemali... ale ja to nedodrzujem a jahody mavam teraz stale..a este mozno druha vec ze susene ovocie nieco obsahuju nejake latky tiez nazov neviem a preto aj mimo tehu sa maju napr. susene hrozienka zaliat horucou vodou a tym sa tie latky znicia.. ja z toho nic nedodrzujem ale odhadujem ze je to brane z tohto pohladu...
oriesky su alergenom pre deti myslim do troch rokov myslim si ze nie pre tehotnu...
ja skusenosti s tymi mixovanymi co si pisala nemam.. ked si davam tak si davam bezlepkove musli zo sparu.. a tam je teda zmeska vsetkeho mozneho dokonca aj soje ktora by sa tiez nemala 

Není tady