|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Oskárko já má obě vkládačky.
Stay dry používám na delší dobu, protože je prťka fakt v suchu. Ale Dany má kožní reakci na to suchoou fleesovou vrstvu 
Organic používám, když můžu přebalit kdykoliv. Ta je prostě mokrá. Stejně jako třeba bavl.čtverec. Ale je přírodní a Danyho nedráždí.
A stejně jedu nejvíc ve čtvercích 
Není tady
Tak jsem zvědavá kdy do ČR dorazí tahle novinka 
http://www.bumgenius.com/one-size-snaps.php
Není tady

Ahoj, v pátek mi dorazily flipky a fuzzi bunz, ani jsem je nečekala tak brzo, takže super. Adriana mělas pravdu,jsou to dost syté barvy, zelená se mi líbí, modrá je fakt tmavá.
Marťa včera nekadil, tak jsem si říkala,jak je to MM stravitelné a jak nemusím máchat žluťáky..., dnes třikrát a pokaždé některou parádní plínu. Teď má na sobě tu fb, tak čekám, jestli půjde po čtvrté
. Jak někdo psal, že je s látkovkama moc praní, já mám zkušenost, že po pořádné náloži v jednorázovce jsem v lepším případě prala body, v horším body, tepláčky a prostěradlo.
Není tady
teo, mne sa zrovna včera začala tá modrá páčiť
natálka je taká tmavá a pekne jej to kontrastuje s pokožkou
dávaj tú flisovú a papierovú separačku, nebudeš toľko prať..papierovú ktorá má na seba najviac hovňajsu spláchnem a ten zbytok len premáchnem v ruke,ani to žlčové mydlo nepoužijem vždy, len keď je to fakt od hovienka, keď sa natálka netrafí na ten papier.
Není tady

Adri, separačky dávám, kadí nařídko,takže hodně prosákne.Jsem líná, usnadňuju si co jde. Plíny hážu do pračky, jak tam mám 4,5 zapnu máchání, až pak dávám do kýble.Pokud se mě zdají moc pokaděné, máchám je spolu s kostkou žlučáku.
Není tady
došly mi dnes 2 plenky ze šijemdětem, vypadají nádherně, tak uvidíme jaké budou a k tomu anavy vlňáčky
tož pak hodím reference
Není tady
Jani budu se tesit na reference tech anavy vlnacku, ja mam Disany a zatim spokojenost. A mas i ty Bamboo extra? Nebo ma je tady nekdo? Jake jsou? Mam oblibene hamburgery na suchac, je porad v suchu.
Není tady
Pauli mám onjednané disany vlňáčy, bambooextra s patentkama, bamboo prefold, bamboo hour vkládačky, pak popilini tencel a ještě cosik- ale ještě nedošlo
Není tady
baby a načo vám vlastne tie vlňáčky a disany sú? 
Není tady
Adri na držení plínek- na plínku můžeš dát PUL kalhotky nebo vlňáčky- používají se jako svrchní kalhotky na plínky
Není tady

Tak jsem
víceméně slíbila, že už mám všechny plínky co potřebujem a konečně na látkování ušetříme. Teď zjišťuju, že fakt nutně musím koupit ještě nějaké bambusky
. Jste na tom podobně?
Není tady
nutne potrebujem ešte jedny grobaby aj s balením vkladačiek a extra vkladačiek za 50uer
inak by sme to neprežili, fakt 
ale vážne, mám málo. ale to ej tým že Natálka stále papá a tak to je aj v plienke potom. snáď sa to po pár týždňoch ustáli a vystačia mi plienky. zatiaľ v noci dávam papierové, lebo by mi to nevšlo.
ale inak to ešte na nejaké nutné plienky vidím aj dobudúcna

Není tady

Už jsem se neudržela, mám objednané 3 bambusové Baby lucy, prý nejsou špatné za tu cenu a jsou hezky barevné. Třeba dojdou když bude můj v práci
. Gro baby, hmmm, spoustu barev ještě nemám, jsou tak hezké... 
Není tady
holky Tobimu je rok a já teď udělala velký nákup plínek
jinak vlňáčky jsem měla v lanolinové lázni a protekly, tak šly ještě jednou a doufám, že už to bude ok
Není tady
teodora napsal(a):
Už jsem se neudržela, mám objednané 3 bambusové Baby lucy, prý nejsou špatné za tu cenu a jsou hezky barevné. Třeba dojdou když bude můj v práci
. Gro baby, hmmm, spoustu barev ještě nemám, jsou tak hezké...
Teo - myslíš Rainbow bamboo? Moje nejoblíbenější
Mám ráda ještě od BabyIdei, ale od BL jsou moc fajn, barvy jsou krásný. Jen ta natur maličko hrubne, ostatní kupodivu ne
Sajou prímovně a hlavně se do všech plenek vejdou (někam člověk prefold prostě nenacpe 
Jo a s tím co potřebuju - koupily jste si některá něco od ŠD? To uvdiíte, kolik toho budete potřebovat
Mám teď doma pět skvostů a třepu se na jejich testování jak mrně na stromeček 
Není tady
viete čo ma štve? že sú všelijaké krásne plienky v úžasných farbách a treba na ne zarvať vrchné nohavičky... no načo sú také krásne keď ich treba a skryť?
mňa to tak odrádza...
Není tady
Def já mám 2 z ŠD - s autíčkama a žlutozelenou pruhovanou , měli jsem jednou , jsou štíhlé a vydržely dýl jak naše dotěď nejoblíbenější BG
Není tady
Jani - autíčka mám taky
A pruhovanou mám oranžovou
Jsou k sežrání, jen tady něco dodělám a hned je jdu fotit 
Adri - v takovýmhle počasí na kalhotovky vůbec nic nedávám
Není to potřeba. Jen rychle rukou zjistím stav a je to
V zimě to asi bude jiná, to jí člověk nebude moct co deset minut převlíkat. Ale ono když to zjišťuješ často, tak se to na oblečení neotiskne 
Není tady

Def, jsou to bambusové froté, kalhotkové, vícevelikostní. Vzala jsem si tyrkysovou, limetkovou a červenou. Zítra dorazí, doufám, že budou dobré na noc.
Adri, my teď taky jedem bez svrchňáků a ještě mu dávám obyč trička a nátělníčky ať je ta paráda vidět.
Není tady
ja sa na to vyprdnem...tie ktoré som chcela nemajú
musím si vybrať iné
inú farbu
Upravil(a) ADRIANA 1 (15. 7. 2010 16:05)
Není tady
tie gro baby v limitovanej edícii wild flowers. tie ale budú až o mesiac a už budú bez extra bamboo vkladačky,takže som si vybrala vanilkové. budeme decenťáčky 
Není tady

Ahoj, mám přírůstek opraný a suší se, ráno vyzkoušíme.Ty barvy jsou kapku kolotočářské, ale nápadné plíny mně teda nevadí.
Není tady