29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jani a davas 2 ty velke original vkladacky? Ja davam 1velkou a pak mensi podomacky usitou a stejne to trochu proteka a prijde mi, ze se ji v tom uz spatne chodi.
Není tady
Jani,
já mám vlňáčky od Disany,dávám je na noc, vždycky sice načmuchnou,ale větrám je přes den venku a večeře voní jak vypraný. Peru je cca 1x za 14 dní. Kumšt ale je dobře je naimpregnovat, já už to chtěla vzdát, ale jedna kamarádka mi poradila naimpregnovat je 2x po sobě. Čím vícekrát jsou praný tím jsou lepší
. Já jsem s nima max spokojená!
Ještě jsem uvažovala o Imse Vimse, ale ty pořídím až v XLku, pokud se k této velikosti dostaneme, zatím máme všechny IV svrchňáky v Lku a jsou nám na spodní hranici, tak doufám že nám snad ještě cca 6 měsíců vydrží, Anička má dost štíhlej pas na rozdíl od maminky .
No a mám o jednané vlňáčky od Anavy, těm se prostě nedá odolat .
Není tady
Def máš SZ
Není tady
Peti Super, ze se tady muzem ted schazet
BG ted zkousim s tou mensi vkladackou, uz toho je jaksi vic a takhle je to lepsi.
Adri, ty ses myslim ptala na Fuzzi Bunz v minulem chlivku, ze? My jich mame mrtos a jsem spokojena, akorat to teda neni moc sava plena, ted jsem dala i druhou vkladacku a je to lepsi. Gumky se mi nekrouti vubec a vkladacka naopak krasne prilne do kalhotek, pac jsou pruznejsi nez BG. Je sice pravda, ze se do nich ta vkladacka dava obtizneji, nez normos, ale pak sedi. A sedi nadherne a zadecek je k sezrani.....
A pleny bych nedavala do kose s vikem, bez vika to nesmrdi, tak proc si ten zapach vyrabet? Kdyz peru co druhy den....tak je to o.k. Skladuju v lavoru, kde je vetsi plocha
Tady je jeste odkazek, kdo jeste necetl http://www.sedmagenerace.cz/index.php?a … amp;id=634
Není tady
Lischi - zážně se ti tam ta vkládačka vejde bez potíží? Do těch Fuzzin? Já to tady koumala horem dolem, jestli jsem nepopletla vklůádačky s těma co patří se klasickým (jednobarevným) Fuzzinám. Hele, hrabala jsem se tu jak rapl, přehazovala plenky z ruky do ruky, nasoukala jsem dovnitř všechno co neuteklo, ale ne a ne jí tam vecpat Vžddycky se mi prostě krčí, stěží to udržím na rovno v ruce, jakmile to mladá připlácku na zadeček a ona dá nohy k sobě, tak se to tam schmoustá úplně neuvěřitelně. Tož to by mě zajímalo, jestli náhodou nejsem nějakej natitalent
Jaňu - máš to tam
Není tady
zaujímavý článok...
my zatiaľ BKM neprsktizujeme,ale možno by som to skúsila... napíšte mi o tom niečo z praxe, baby odborníčky.
faktom je, že Natálku pri prebalovaní nechávam chvíľu naholo na podložke,alebo dám pod ňu jednorázovku a vždy sa minimálne vyciká. zvážim to... píšte píšte
lischi, diky za recenziu FB, nakoniec som si objednala grobaby.
Není tady
Hanysku je to už dost objemné , to je fakt, ale jinak mi to proteče a převlíkám ho celého několikrát denně, a je taky fakt, že chodí dost obkročmo
proto mě zajímaly ty cuddle bamboo, protože mají mít štíhlejší střih , ale asi je tady nikdo nezkoušel
a úplně celá plenkovací výbava se mi nakupovat znova nechce¨když je teplo tak je bez plínky, ale dost jezdíe pryč a venku a v autě ho bez plíny ještě nechat nemůžu
Není tady
Ještě díky Definitiv za typy na obchody..akorát v latkovky.cz mají přes prázdniny zavřeno Fakt potřebuju poradit, takže do brány taky ne.. no ještě je prý v Pardubicích..nejste někdo z Pce? Tam pojedu k našim, tak snad tam.. Protože já se v tom co píšete totálně ztrácím
Zvládly to jiným, zvládnu i já, jen toho času na to to vystudovat je nějak hrozně málo
Adri - BKM v mém pojetí je vážně jednoduchá Začínala jsem tak, že při každým přebalení jsem malou dávala vyčůrat nad umyvadlo, v klubíčku. Vždycky u toho doprovázím zvukem, aby se jí to zafixovalo. Upustila jsem od obligátního čččččč, protože se to dost plete s uklidňujícím šššššt. Takž my používáme pfffffffff (spolu s hlubokým výdechem, který vlastně simuluje uvolůnění všech svalů). Čůrat jsem dávala při přebalování a po každém probuzení. Někdo má vypozorováno, že dítko čůrá při/po kojení, ale u nás se to na jídlo nikdy nevázalo
No a teď dávám tak nějak pocitově, když mám pocit, že by už možná chtěla
Ale musím upozornit, že jsme si prošly poměrně dlouhým obdobím, kdy se nedařilo, ani kdybych se na hlavu stavěla. Bylo to dost frustrující, vzhledem k tomu, že předtím jsme byly třebas na jedný plence denně No a nejspíš ve chvíli, kdy jsem se smířila s tím, že to prostě nepůjde, se to upravilo a teď jsme poměrně úspěšní
Misho - látkovek škoda, Markéta poradit umí. Ale pokud jsi Pražská, můžem spolu zajít třeba do brány a poradím ti já O co konkrétně máš zájem? O kapsovky, nebo spíš vlňáčky? Nebo bys chtěla kompletní nalejvárnu a objasnit všechny druhy plenek?
Není tady
Def, no to by bylo skvělý ..já bych potřebovala zřejmě kompletní nalejvárnu
Posledně jsem (před 2 lety) jsem si to načítala, pak jsem koupila sakumprdum vše od imse vimse, jenže mě to nějak prostě nevyhovovalo a tak jsem to jaksi vzdala, čemuž bych se pro tentokrát ráda vyhnula
Písnu sz
Jani - co Hamburgry? Nebo chceš striktně nějaký kapsáče? Pak bych byla asi pro Blueberry.
Případně přejít na Flipky? ale těžko říct, jestli by ti vyhovovalo to zapínání.
Každop bych určo vycpávala konopív, ve spojení s bambusem To by mohlo udělat hodně.
Vážně vám proteče jedno čůrání? Ono i to přecpávání plenky může být zlé, to je skoro jako se stanovým plátnem, jakmile se do něj opřečš, začne protékat
Misho - ok juknu
Není tady
bum hugger myslíš? koukám na ně a asi koupím, díky
blueberry máme a donedávna stačily i jako noční plína, ale teď to pročůrá taky
Def jojo, bohužel, přebalím, a za cca za půl hodiny je mokro a to při přebalování se vyčůrá na nočník, pije teď dost čaje a vody
není to vždy, ale často, párktát se mi stalo, že mi nejen došly plíny, ale i oblečení a to toho mám fakt hodně
on pročůrá i jednorázovku sem tam
, když to vycpu oběma dvěma vkládačkama tak to vydrží dýl tak 2 hodiny
Upravil(a) janabas (6. 7. 2010 19:37)
Není tady
a které vlňáčky ?
Katji já ty od Anavy nemůžu nikde najít, hoď prosím odkaz
jiank si zas připadám jak na začátku
Není tady
Jani tady na Facebooku jsem nasla nahodou produkcni Anavy. Je to holka z ND, mozna ji znas
http://www.facebook.com/photos.php?id=1 … 1562381935
Ma krasne veci, az bych to vse vymenila za jeji produkty Asi musis byt zaregistrovana na FB abys na to mohla juknout, ne?
Def, fakt se mi tam nic nekrouti. Vkladacka se mi tam dava tezce, ale kdyz ji dlani rozprostru podel plenky v kalhotkach, tak se krasne prizpusobi a i pri prebalovani, je tam kde ma byt. Uz jsem si ale zvykla, mam tu 11 Fuzzin, takze je to urcite i na zvyku. Jinak kdo by mel zajem o dve zeleno- kvetovane fuzziny, uplne nove, porad nabizim Jani ty jsi z kola ven, Tobik by je procurkoval do 10 minut, ale nechce se mi je hazet nekam do bazaru, tak treba mate nekdo zajem, cena 600 za obe + postovne. Se stejne zase nikdo neozve
Není tady
Lischi díky , kouknu
jinak fuzzinu mám jednu, modrou kytičkovanou a s oběma vkládačkma ji pročůral vždycky a to jí mám hned jak se objevila na trhu- nevím už půl roku? , tak nechávám na dalšího mrňouska
Není tady
Jani, ty vlňáky od Anavy jsme našla na šijemedětem.cz:
http://www.sijemdetem.cz/katalog/sprate … enky-anavy
Kouzelný na nich je, že každá je origoš , tak jak její plenky. Paní co to šije bydlí kousek od baráku kde jsem vyrůstala
.....
Není tady
Já jsem teda taky jukla naten FB, ale měse na těch plenkácj pro novoušky nelíbí, že jsou tak přes stehýnka. Přijde mi to dost omezující v pohybu nožiček
Adri já FLIP nedopínám na fest. Mám uprostřed 4 patenktky volné (dvě řady)
A BKM u nás asi jak u Def. Dávala jsem po každém vybalení na umyvadlo a před znovuzabaením taky.
Kakali jsme pokaždé mimo plenku , ale čurání jak kdy. K suchým plenám přes den se dopracováváme až teď.
Dany i většinou vydrží nepočurat plenu , protože ho fakt okamžitě po rozbalení dám nad nočník. A kakáme jenom do nočníku
(a nebo do postýlky
... njn byl tam navostro a v nestřeženém okamžiku ......)
Není tady
tak objednány jedny vlňáčky anavy, 2 plíny bambusové šijeme dětem, bum huggery a váhám nad cuddlebamboo
Není tady
hehe holky, zas jdu otravovat, jak mám objednané plíny a jedny ty vlňáčky
kolik svrchňáků a jaké máte ?
ty kapsovky nejsou žádná věda , ale totok
Není tady
Jani,
já mám 6tery - všechny IV ve velikosti L, doufám, že nám vydrží až do konce , jo a ty vlňáky....
Ono se to nezdá, někdy mě nestačí a jindy (jako třeba teď v létě, kdy je skoro bez plenky ) peru třeba jen dvoje...
Jojo je to věda .
Není tady
Holky hledala jsem Flipky, chtěla jsem koupit 1ks a koukám, že se prodávají jen v sadách. TO mě překvapilo.
Vy co máte starší dítka, kterou vkládačku upřednostňujete? Já mám obě,ale u naší malé Lucinky, která ještě nemá tak obrovskou dávku čurání to nějak nemůžu posoudit.
Taky cena je docela rozdílná.
Není tady
Oskárko, ale ta testovací sada jsou jedny kalhotky s jednou vkládačkou Jinak já mám jenom stay dry, tak nemůžu srovnávat.
Není tady
Není tady