29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oskárko ale ta fotka tam byla hezky vidět, než jsi to upravila
Jani mě přijde hrozně líto, že se na takhle hezký pleny musí dávat svrchňáky. Proč se potom ty plenky takhle designují, když se to pak schová?
Není tady
Jsem někde četla, že by měli začít šít AIO. JInak se mi taky moc líbí a o nějáké na doma přemýšlím.
Není tady
já je podoma stejně budu dávat bez svrchňáků
apropo..objednala jsem si lila swaddlebees a nějak mě teda nenadchly...no po Flipkách mě asi jen tak nějaký nechytnou
zkusím foto,ale nevím zatím jak na to
Není tady
Není tady
PetraP napsal(a):
Oskárko ale ta fotka tam byla hezky vidět, než jsi to upravila ;)co:
Peti, ale byla moc veliká a rozhodila stránku, neumím to zmenšit.:
Upravil(a) oskárka25 (2. 7. 2010 13:56)
Není tady
Jani, Peti, máme ty dítka cca stejně tlusté, na kterou řadu máte flipky zmenšené? Agátka zatím na nejmenší. Příští týden si budu objednávat ještě jednu, ale zelenou, co kdyby byl další prcek kluk
Není tady
my o jeden patent a boční zapínám na třetí patentky ... ale máme tech 8kg
Není tady
Já to taky zkusím, třeba jí budou sedět ještě líp Koukala jsem na fotky, moc to malé sluší
Není tady
holky jakou máte zkušenost s obchodem -latkovky-
mám tam objednáno paní se dušuje že v pondělí balík odešel,ale stále nic a zatím neposlala ani číslo balíku abych jukla na poštu tak nevím jestli se začít bát
Není tady
Jani, já tam objednávala jednou a dobrý.
Není tady
Ahoj holky,
tak přeci jen, budeme látkovat..první odhodlání s Matym mě nevydrželo (a to jsem měla nakoupenou výbavu - imse vimse) a dodnes mě to mrzí ...teď se ozval dokonce muž, že bysme to měli přeci jen zkusit..
Zajímalo by mě jestli tu někdo látkujete s těmi All-in-one a jaká je zkušenost (ty vyžaduje tatínek ) , já bych šla spíš do klasických kalhotkových..
A ještě jeden dotaz, náhodou v Praze není nějaká kamenná prodejna, kde by se dalo ošahat a koupit? Díky
Ahoj holky,
poradíte mi, prosím? Mám nakoupené vícevrstvé Popolini a potřebuju na ně svrchňáčky. Ale mám problém, moje malá má pořád hrozně malé bříško a všechny jsou jí prostě velké. Mám koupené Baby Lucy fix ve velikosti XS a pak taky Duo Wrap, opět ty nejmenší a je jí pořád přes bříško volné. Zkoušela jsem i v obchodě s látkovkama něco vybrat, ale nějak mám smůlu. Máte někdo taky tak štíhlé mimi? Jinak malá váží už přes 6 kilčo, takže že by byla nějaká pinďa, to zas ne. Jen to bříško je malinké
Není tady
Ahoj, já mám Anavy s autíčkama,je taková ňuňací,škoda,že nejsou průhledné svrchňáky.Teď v tom vedru taky dávám bez.
Není tady
Tak ja stale vaham, ted jsme na jednorazovkach,ale uvazuji,ze bych od toho cca 3tiho/4teho mesice predci jen zkusila latkovat. Muzete mi prosim rict,s jakou cca castkou jako prvotni investici musim pocitat? Moc dekuji.
Není tady
Mishasho, kdyz jsem byla v Praze, moc dobre a ochotne mi poradili v Brane k detem blizko Manesa. Maji tam spoustu druhu plenek, satku a obleceni z biobavlny, eko prostredky, atd. Nakonec jsem vzala Imse Vimse svrachnaky + klasicke ctvercovky Imse Vimse do toho, a pak par kapsovek Bum Genius (ty ale prubnu az pozdeji, az bude miminko vetsi, jsou totiz na muj vkus dost umele). Ze zacatku chci davat ctvercovky, jsou moc prijemne na dotek, z nebeleneho muselinu. Uz se moc tesim, mala v tom bude urcite jako v bavlnce.
Není tady
Sakuro, bezva, díky! Už jsem něco početla, tak představu už mám
Nicméně potřebuju poradit a kupovat přes net, dokud ty plenky neohmatám, už nechci.
Slniečko napsal(a):
Tak ja stale vaham, ted jsme na jednorazovkach,ale uvazuji,ze bych od toho cca 3tiho/4teho mesice predci jen zkusila latkovat. Muzete mi prosim rict,s jakou cca castkou jako prvotni investici musim pocitat? Moc dekuji.
Ahoj a vítej!
Jakou máš představu, chceš obyčejné čtverce, kalhotkové, kapsové nebo AIO? Pokud budeš potřebovat poradit, tak brnkni, nebo napiš mail. Pokud bys byla někdy v Brně, tak velice ráda předvedu a ukážu
.
Upravil(a) KatjaCat (2. 7. 2010 20:22)
Není tady
KatjaCat napsal(a):
Slniečko napsal(a):
Ahoj a vítej!
Jakou máš představu, chceš obyčejné čtverce, kalhotkové, kapsové nebo AIO?Pokud budeš potřebovat poradit, tak brnkni, nebo napiš mail. Pokud bys byla někdy v Brně, tak velice ráda předvedu a ukážu
.
Kati, uprimne se ted chystam se do toho ponorit a az budu moci do Prahy,tak se pokusim zastavit jak psala Sakura v tom obchode,co se specializuje na plenky a ohmatat si to a vubec si v tom udelat trosku poradek. Zatim se v tom moc nevyznam. Ted budu muset nastudovat neco o sourozencich a jejich vztazich a reakcich,protoze musim spravne usmernit sebe i Matu.
Není tady
Omlouvam se,tento prispevek sem nepatril.
Upravil(a) Slniečko (2. 7. 2010 21:23)
Není tady
Slniečko, já jsem začínala se čtvercovkama.Koupila jsem si v Ikee žínky,asi troje svrchňáky jen abych zkusila jestli mě to bude bavit.Pak jsem si objednávala sem tam, co se mi líbilo, třeba jen jednu, dvě pleny,AIO mám zatím jen tři,teď mám na zkoušku doma vyrobené více vrstevné froté.Takže u nás byla investice fakt minimální.Ale bude se to zhoršovat
Není tady
Mishascho - v Praze mají showroom latovky.cz, vbavlnce.cz., ditevsatku.cz a ještě brána
Jájo - v tom případě bych doporučila svrchňáky od bBummis, běžně se dávají novouškům, tak by vám snad mohly padnout
Slniecko - počítej tak cca 6-7000,- Kč, to bych řekla že je strop Jestli ovšem pojedeš ve čtvercích, tak se pohodlně vejdeš třebas do dvojky
Co sem to ještě...
Jo, s tou Bránou, tam je mrzutý, že můžete narefit na prodavačku, která v plenkách nejede a moc Vám neporadí V bavlnce jsou zas hodně zaměřený na kalhotový plenky, podobně Dítě v šátku. Látkovky.cz jsou asi nejrozmanitější, co se týče obsahu. Jen Markéta je teď těhu, tak nevím, jak je to s otvírací dobou...
Upravil(a) Definitiv (2. 7. 2010 22:15)
Není tady
Def, díky za tip. Zkusím
Já jsem se právě radila v bráně, ale měla jsem smůlu, že tam zrovna byla kočenka, co tomu zjevně neholduje, tak mi holt neporadila
Není tady
ahoje hlásim že som v ďalšom leveli..urobila som natálke vlhčené obrúsky
nastrihala som papierové separačky na polovice(stále ich mám na polku,kým je taká maličká) a namočila do šalviového odvaru a dala do plastového boxu od normálnych obrúskov. mám dobrý pocit zo seba.
Natálka má v noci papmersku,neviem či to je tým ale má trošku zaparenú ritku. také malé červené bodečky. natieram sudocreamom,ale už to má pá dní... poraďte.
Není tady
Adri, nam na toto pomaha casteji umyvat prcinku a natirame Bepanthenem a u Matyaska se mi to stalo jednou jedinkrat a Ondrasek ma prcinku jako z porcelanu a to jedeme zatim v jednorazovkach. Tot moje osobni zkusenost.
Není tady