|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Káti _ i my občas použijem jednorázovku na noc. Ale řekla bych, že si to Matylda teď začla uvědomovat. za jednorázovku se hrozně tahá (jakoby zepředu v rozkroku), látkovka jí nechává lidnou. Tak nevím, ejstli to má nějakou spojitost. Každopádně nám jednorázovky docela slušně protýkaj 
Není tady

Def, tak nejsem jediná blbá, která neumí dát jednorázovku.
Protékají mi buď zády a nebo na pravé stehýnko.
Upravil(a) teodora (29. 11. 2010 13:30)
Není tady

Já taky dám občas jednorázovku, když třeba jedem na dýl někam, kde nemůžu přebalit.
POužívám jen Alany z DM. Zatím nikdy neprotekla. Akorát Dany se vždycky diví, proč mu to mezi nožičkama šustí a musí to rukama všetřovat a to samozřejmě najde ty pásky a plenku rozlepuje 
Není tady
holky, tak nakonec pani mela posledni kousky FB v shopu na vymenu a tak jsem zadny flipky nedostala
ale diky za postrehy
A moc se divila, proc ji vracim nepouzite rezervni vkladacky z plin, ze se teda nedivi, ze mi protykaly. A u BG to samy, ze jen s jednou vkladackou je to tak do 1 mesice
No nic, tak jsem to zkusila a az ted si to latkovani muzu patricne uzit
No a neptala jsem se tu uz nahodou, jestli tady pouziva nekdo ty druhe vkladacky? Myslim, ze vsechny rikaly, ze neeeeee
samo, ze jsem je taky nepouzivala. Ale neda se to srovnat. Prebaluju treba az po 2-3 hodinach a nikde nic mokryho, jako predtim.
Kati, jednorazovku sem tam uzijem, meli jsme obdobi, kdy jsem ji davala na noc(vadil mi ten smradek moci v latkovkach po ranu a sem tam to protykalo) a kdyz jedem nekam na dyl, stejne jako psala Peta a nemuzem prebalit. A snasi to dobre. Taky vi, ze oboje je plinka a latkovky hazi do kose a jednorazovky do pracky
V tom ma jeste zmatek 
Def, me Alany treba nikdy neprotekly, coz je paradicka 
Upravil(a) lischinka (30. 11. 2010 9:58)
Není tady
Lischi - Alany sjem snad neměly ani jednou. Ani envím, jak to
Někde jsem něco zanedbala 
Jinak jednorázovky rpotekly snad všechny, co jsme vyzkoušely
Do FB, BG, i dalších dávám vždycky dvě plenky, jinak by to fakt bylo akorát tak na krupnutí 
Není tady
def, no to mi rikas az ted?
Ne, zas takova hruza to nebyla, protekly jen ty FB, ale ja se naucila prebalovat po 2 hodinach, nekdy i driv a ted je pro me 2-3 hodky luxus a to bez toho, aby bylo bodycko vlhke. BG drzely i s jednou vkladackou 
Alany eko maji v DM, jsou takovy hodne jednoduchy, papirovejsi nez ostatni, ale my je mame radi 
Není tady
Tak já se přiznám, ze do BG dávám jen jednu plenu a to si říkám, že Luci trochu povyrostla a už to nemá mezi nožkama tak objemné. Takže asi tady je zakopaný pes.
Není tady
aj ja dávam len jednu a nepretieklo nič
asi to ešte príde. a doma dokonca dávam len štvorce.
tú malú vkladačku z BG dávam na noc do BG spolu s kikko bambus.
Není tady
Adri - no tak ty máš malou ještě hodně malou 
U nás občas jedna satčí, páč většinou chodíme na nočňajs. teď se z něj ovšem madame naučila vstávat, takže ne a neposedí
Ale zatím jsem vypozorovala, že vstává, když se jí nechce, když se jí chce, tak to hned pustí a utíká pryč 
Není tady
Def, to máme stejně, jakmile se Agi nevyčůrá hned, tak se jí prostě nechce a nemá cenu jí tam držet 
Není tady
Unas na nocnik ani ranu
od te doby, co umi vstat, zene pryc, co ji nohy staci, ale jak vzpomenu nocnik, leze do nej cela, nejdriv nohy a pak telo
ale jak ma, tak je z ni vichrice 
Adri, az zacnou protekat, narvi tam tu malou vkladacku a je po problemu.
Není tady

Holky do BG myslíte tu malinkou vkládačku nebo tu větší s patentkama. Já dávala tu větší a tu malou přidávala na ven apod. Nejvíc se mi ale stejně líbily Kikka. Alany jsem měla jednou a malý měl červený zadek. 
Hádanka: když pošlu
pro plínky a řeknu: cokoliv, jen ne pampers, jaké plíny přiveze? 
Adri, tady se nejspíš potkáme
. Nádherný svícen 

Není tady
Teo, jj, tu malou pro vice savosti a jistotu, ze neprotecou. Ja nikdy nervala nic jinyho do plinky, asi bych to mela zkusit, at muzu debatovat s vama, kikko bambusovy ctverce doma mame, ale jako jen na okrasu
Zitra to tam narvu a uvidime 
Chlapovi musis rict, ze ty, co chces, jako ze nechces a on je doveze
teda jen MOZNA 
Není tady
cauec,nejdu vam rict nic novyho..
jen potvrdit,ze taky pouzivame do BG obe vkladacky..a to uz tak asi od Alickova pulrocku si myslim,kdy nam zacali protejkat kdyz tam byla jen ta velka.Jo a jeste davam tu malou bliz k telu,nevim jestli by to bylo jinak,kdybych ji davala opacne.Obcas ted malinko protecou,ale to uz muze bejt blbym zapnutim nebo velkou davkou najednou.
Mame taky jednu Fuzi bunz a ta protece vzdycky a ja myslim,ze to je tim flisem.nebo co to je za matros,ale prijde mi,ze chvili trva nez to nasakne,takze to spis jakoby stece povrchu 
Na noc davame taky jednorazovku.
Teuš,myslim,ze prinese Huggies
edit:ahaa to byla jen recnicka otazka
na me se musi pomalu 

Upravil(a) Tanka (30. 11. 2010 22:08)
Není tady

Lischinko, mě bylo nejdřiv líto ty barevné Kikka používat na čurání, měla jsem je na parádu, ale jsou skvěle savé. Jen to srážení. Pořád se chystám, že ty nejvíc sražené pro srandu přeměřím . 
Není tady
Teo ano, uz bohuzel nejsou tak hezke, jako na zacatku, zehlit se teda nedaji vubec, jen teplou zehlickou, ale to mam pocit, ze to taky neni uplne ono
tak asi pofrci do kapsovek, ale ja mam porad hrozne moc vkladacek, co jsem ted vytahla ty rezervni 
Není tady
Tanko - u flísu je velkým problémem používání mýdla, protože se následně stává vodoodpudivým
Takže pokud jsi si FB třeba předepírala žlučákem, tak je vyřešeno. Ideální postup to je na flísový svrchňáky, ovšem pokud si takhle naimpregnuješ kapsovku zevnitř, je to trochu k prdu 
Není tady

Def, pokud si ten flís naimpregnuju mýdlem
, při praní v prášku se to pak spraví? Peru všechno ve slizu, tak teoreticky by to mělo protékat, ale zatím ne. Nechce se mi pár kapsovek prát zvlášť v něčem jiném. Já nevím, ostatní, co používáte sliz, jak to řešíte? Anebo s tou sodou se ten účinek mýdla ruší? (smajlík, škrábající se na hlavě) 
Není tady

Jak jste tu psaly o těch bambuskách, že se sráží ..... mě je P. před žehlením vždycky roztáhne na skoro původní velikost. A pk je ještě rozžehím a jsou heboučké a zase velké 
A flísové vkládačky nám taky vždycky protečou. A ve slizu neperu a žlučák na ně nepoužívám
Není tady
Pouzivame na den pouze kapsovky BG. Doma tam davam 2cc slozene na 12-tiny (jeste neprotekly ani po 3h) a na ven davam origos vkladacky BG velkou a na ni malou (taky vic dopredu, kde je vic curani), davam je hlavne pro mensi objem plinky, jinak bych tam taky nacpala cc-ty jsou proste nej, co se savosti tyce. Jinak Filda chodi pres den castecne na nocnik, hlavne teda na velkou, kdy to na nem poznam, curani se odchytnout moc nedari, uz to nejak neresim. Na nocniku vydrzi sedet pod podminkou, ze mu podam jeho mega puzzle s autama, bez neho by se pekne prosim nevysr.l
Pokud nema sve kakaci puzzle u sebe, nevydrzi sedet ani vterinku a odbiha do dali, kde si vesele ucvrkuje.
Na noc stale jedeme v kombinaci Bum Hugger, na to vkladacku BI a vlnaky Disana. V noci neprebaluju ani nedavam curat. Jednorazovky pouzivam jen v nutnosti pri cestovani delsim jak 1 den, v CR jsem koupila Alany, ale obcas protekly.
Není tady
Teo - já ti včera psala odpověd a nějak jsem jí smazala.
Já ve slizu taky neperu a jak napravit flís si nejsem jistá. U separaček byh to zkusila normálně povařením, jenže to se u kapsovek nedá. Pak mě napadá akorát ocet, nebo možná jar? Ale fakt nevím, vyzkoušené to nemám a nerada bych ti zprasila plenky 
EDIT: ahá, tak do novýho 
Upravil(a) Definitiv (3. 12. 2010 11:00)
Není tady

Ahoj holky,
pořídila jsem si koš Sangenic Hygiene Plus.
Funguje bezvadně, naprostá spokojenost - jak po hygienické stránce, tak i pocitové (zápach při každém otevření klasického koše je pryč).
Co mi ale hned vadilo, byla cena náhradních kazet do koše. Přes 200 Kč?!
Tak jsem chvíli hledala na netu a našla jednoho výrobce fólií na míru do těchto košů. Výměna mi zabere minutu, posílají vše poštou, takže nemusím nikam chodit a ušetří mi to obrovské peníze. A nemusím vyhazovat pořád ty prázdné plastové kazety, takže je to i ekologičtější řešení.
Doporučuji!
Jo a ještě link: reklama
PS. Snad se bude hodit...
Upravil(a) mala.popelka (4. 1. 2012 11:37)
Není tady