|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já si taky jedu po svým, na doma čtverce, vícevrstvé Popolinky a Ikea ručníčky, na ven potom flipky nebo BG anebo sem tam papírovku když jedeme k našim, to se mi látky nechcou tahat.
Není tady
Holky, SOS
prosim o radu 
Fuzzi Bunz jsem reklamovala z duvodu odlupovani PUL zateru, ale pani v shopu nema dalsi FB, velkoobchod zmenil znacku na Charliebanana
http://www.youtube.com/watch?v=AHRigzouD20 dodava ted misto FB todle
takze mi muze nabidnout u nas neznamou novinku
Aaaale, jsem ji rekla, ze bych si FB uz nekoupila, kdybych se mohla znovu rozhodnout a ze tyhle CHB nechci, at mi da BG a ty jiny at proda v shopu, takze mi rekla, ze teda jo. Ona ma v shopu taky Flipky
takze prosbicka pro ty, kdo maji BG kapsovky a Flipky : Ktere byste braly radeji? Ja osobne mam BG moc rada, takze by mi ani nevadilo, kdyby flipky nevysly, ale kdyz se muzu rozhodnout, tak by me zajimal vas nazor
Diky, diky diky 
Není tady
Kapsovka BG mi sem tam proteče - hovínka nezachytí téměř nikdy, já mám 3ks. BG FLip super, z kalhotek nikdy nevytekli ani hovňousy. Navíc kalhotky jsou pěkně pružné, dají se kombinovat i s kalhokovými plenami, vícevrstvými i čtverci... za sebe hlasuji Flip - ale můj mrňous je menší, než tvá Lea.
Není tady
Oskarko
diky za radu. fakt ti BG protekaly? Hele Al kdyz byla mensi a nez jsme najely na tuhsi stravu, kadila az 10x
za den ale nepamatuju si, ze by protekaly. Ale pokud tvoje krasavice kadi jen 1x za 3 dny, tak je to hodne mozne
No jinak moc sem tam protece, ale s FB se to v zadnem pripade neda srovnat
zkusim pani z shopu predhodit, co mam zalubem a jsem zvedava, co mi na to povi 
Není tady
Lischi už kadí každý den, max obden, když ona vždy uprdne jaksi do strany, že má špinavé body i tepláčky. Minule až do kombinézky. Ale neřeším to, to se nestane vždycky že se trefí kadit do BG. Mám jen 3 kousky, moc se mi líbí a na čurání je to OK. Takže je ráda používám. Ale Flipky mám raději 
Není tady
Tak se hlásím do klubu protíkajících plen, z AIO protíkají skoro všechny, moc je nepoužívám, jen když jedeme na plavčo nebo k Dr. a ony potvory začaly protíkat. Flipky drží
Takže Lischi, taky hlasuju pro flipky.
Jediná nevýhoda je, že se s nima tak dobře nemanipuluje.
Upravil(a) mag (19. 11. 2010 14:58)
Není tady
Mag dik
Musim rict, ze sympatictejsi jsou mi BG kaps., ale kdyz vychvalujete flipky, tak se je vubec nebojim vzit
zadna negativa, tak to je fajn 
Taaak a uz nema nikdo jiny Flipky? Peti? 
Není tady
BG kapsovka protekla dneska po plavání 
Není tady
lischi, flipky mám, používam najmä tie. aj ja smerujem k štvrcom postupne
aspoň na doma. Mám aj BG kapsovku, teraz mi cestuje druhá. Používam ju ako nočnú, dovnútra dávam bambusový štvorec kikko a je super. Ale mám ich krátko. ale páčia sa mi veľmi. S flipkami nemám niajkú zlú skúsenosť. Ba hej, keď som ich objednávala mali len tri farby a teraz ich je toľkooooooooo 
Není tady

Lištičko ja s kapsovkama zkušenost nemám, ale Flipky u nás jedou maximálně. A nezklamaly nikdy. A už jsem se je naučila i rychle nasadit 
Není tady

Teď jsem koukala na ty nové Flipky, jak píše Adri. A jsou zase jen na Slovensku. Čechy nic.....
Není tady
hlásim prvú pretečenú plienku 
včera v kočíku jej pretiekli IB, ale nechápem, lebo vnútri bola suchá a chrbát mala mokrý 
Není tady
tak máme 2 nové kousky, Luci dostane k Ježíškovi Tots Bots EasyFIt . flowerpower http://www.brouczech.cz/obchod/moderni- … io-v2.html
zatím jsem ji schovala, bude opravdu až pod stromečkem
a druhou jsem ještě koupila TB Stretch, je krásně měkká
http://www.brouczech.cz/obchod/moderni- … t-c-h.html
Není tady
oskárka, super
tá vesmírna je špicová
som tu na ňu dávala odkaza ešte u vás nebola, tak už je 
ja mám utrum 
Není tady

mag napsal(a):
Asi moc upíjela z bazénu
. Marťa si je rozepíná, líbí se mu zvuk toho sucháče.
Mám absťák, jedem v papírovkách. Na vánoce budu muset pořídit aspoň dvě nové plíny, abych si to vynahradila. Hažte tipy, budu se zatím kochat.
Není tady

Malý se při pobytu v nemocnici nakazil rotavirem a byli jsme upozornění, že je může ještě měsíc vylučovat. Tak si to nechci namnožit v plínkách a v pračce. Ale je to otrava. Furt tahat balíky, vynášet koš a prudce mi stoupla spotřeba mastiček. 
Není tady
teodora napsal(a):
mag napsal(a):
Asi moc upíjela z bazénu
. Marťa si je rozepíná, líbí se mu zvuk toho sucháče.
Mám absťák, jedem v papírovkách. Na vánoce budu muset pořídit aspoň dvě nové plíny, abych si to vynahradila. Hažte tipy, budu se zatím kochat.
to bude satisfakcia! 
Není tady
tedaaa!
raz za čas treba tie deti šupnúť do igelitu nech si potom mama urobí radosť 
Není tady
Ahoj holky,
máte někdo zkušenost se střídáním látkovek a jednorázovek? Jak to děti nesou?
Od příštího měsíce budeme dávat Aničku na hlídání paní, která chce jednorázovky (má ještě 2 děti).
Předem díky
Není tady
kati, my sme s tým nemali vôbec problém... teraz už papierové doma nemám, ale ešte donedávna som to kombinovala
Není tady