29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já na GroBaby zbožňuju svrchňáky, bohužel jejich vkládačka je řešená dost nešťastně a svrchní, co prodávají samostatně, jsou zas úplně jiný než tyhlety ze setu Takže trochu smolík. Používám je, ale bez separačky bych je nedala...
Není tady
já mám dvě Gro baby na frajeření u dr,jsou docela fajn,náš natlakovaný kakanec teda jen plínka nevezme.Kalhotky jsou hned suché.Nemyslím si, že malému vydrží celou dobu,nemáme je zmenšené.Jsou pěkné,miluju ty zelené.
Není tady
zuzi, čo je to alana? .co:
def, takže ano či nie? vrchné gačurky sú krásne, preto nad nimi uvažujem. separačku myslíš irmu?
čo sa týka toho nočného látkovania, zatiaľ nejako neriešim savosť, malú prebalujem vždy keď kojím, čo je momentálne á 2hoďky. neviem ako sa to zmení časom... kedy bude spať aspoň 4 vkuse ?
Není tady
Adri ekojednorazovky z DM drogerie Alana.
Není tady
Def,ale ty kalhotky ze setu jdou používat samostatně,ne?Já jsem v nich včera měla Kiko na draka dokonce bez snapky a v pohodě.
Není tady
Teo - jasně že jdou používat samostatně Každý kaťata z AIO plenek jdou používat samostatně, pokud ten vnitřek člověk nemusí odstřihnout či jinak oddělat násilím
Já je taky samostatně používám a už ve mě hlodá nápad, udělat k nim trochu vychytanější vkládačku
Adri - jedny se ti doma určitě neztratí a využiješ je Oni mají hrozně zajímavý střih těch kaťátek. Když je položíš na rovnou plochu, tak se nikde nehrnou, nekrčí, neodstávají. Prodstě netvoří jakoby tu "pr...". Ale na dítěti sedí moc krásně a neotlačují
Není tady
holky prosím poradu ... tak jsem zkusila Flipky bez separačky a výsledek ..opravdu suché vydrží i 2 hodiny,ale Anet měla večer červenou pipku.Tak nevím jestli ten materiál a nebo to horko??
Není tady
Jani to může být reake na ten materiál. Mě se to stalo i IB SIO, kd je použitý podobný materiál. Ale třeba je to opravdu horkem. Tak chvilku používej jiné a vrať se k nim zase za čas
Teo, když dáváš draka, nevadí ti, že má malý tu mokrou plenu kolem pasu? Tohle mi dost vadí u většiny plenek. Že se po nich ta vlhkost rozvede a je mokro nejen mezi nožkama, ale i třeba na bříšku a i když je to přes delší spánek, tak i na bocích. A to právě u klasik skladů do obdélníku není
Není tady
Jaňu - to je microfleece, že? Na to občas mají malý mimča reakci. Já stejně měním při sebemenším čůrnutí, i když má separačku, co jí udržuje v suchu. Tak nějak mi to přijde lepší. Možná jsem cíťa
Peti - to mi u těch kalhotovek taky trochu vadí Ale ty od Anavy, ty prostě musíme mít, alespoň jedny, to nemůžu neozkoušet
A dneska jsem přišla na zajímavou věc. Včera jsme se celý den válely s Matu na zahradě. Několikrát se jí podařilo vyčurat se do vypuštěnýho bazénku (slouží jako hrací centrum ), tak to utřu čtvercovkou, hodím jí na sluníčko proschnout, atd. Dneska jsem ty plínky (točila jsem tři, hodně se čůralo
) dávala do prádla a přísahám bohu, že nesmrděly ani maličko
Myslíte, že to dělá to sluníčko? Dokonce jsem je sušila jen tak na trávě, ani nebyly pověšený
No, jsem z toho jelen
Není tady
Def mi přijde že to mimičůrání není cítit..to až pak s měnící se stravou a taky pitným režimeme.Teď to mají spíš jak vodičku.
Ju a Anavy mám taky na cestě no a s tím mikrofleecem mě to teda zlobí jsem zvědavá jak bude reagovat na bambusky chjoo . Já jinak taky přebaluju co chvilku,ale byli jsme odpolko venku taak jsem to zkusila dvě hodiny a ejhle večer koukám a červeno tak snad se to zklidní
Není tady
ještě se zeptám nezkoušela jste některá co máte Flipky dát tu plínku do kapsovky Bum Genius ... já jen jestli ta velikost sedí nebo ne
Není tady
Jaňu - u nás už to moc mimičůrání není Sice je pořád plně kojená, ale taklovej kyblík s počůranýma plínkama, když zůstane zaklopený, to je nádhera
Není tady
Jani, Agi to má s tim microfleesem taky tak, u nás nemůžeme používat mommys touch, i když stejně nejsou naše oblíbené Ale jenom ve vedrech, jakmile se trochu ochladí, tak je to ok. Tu originál vkládačku do flipek jsem zatím ještě nezkoušela, dávám tám bambusové čtverce, ale dneska to zkusím, tak snad nezčervená.
Def, u nás ten kýbl taky dost smrdí, hlavně když tam házím třetí noční plenu
Není tady
Defi ten poznatek s plenkama mám taky. I třeba s prostěradlem. Dávám ho na zem jako deku pro Danho a je jasný, že ho počůrá. A když jde pak uschnout na slunko, tak je jak z pračky
Takže to je úplně nejlešpí BKM, kterou znám
Jani bambus bude v pohodě. Na ten u nás nikdy žádná reakce nebyla
Mag jak jsi spokojená s těma vícevrstvýma plenama od IV?
Není tady
Peti, já mám vícevrstvé od popoliny, zatím jsem zkoušela jednu, jelikož je teď taky pořád bez plen (a s tím sluníčkem je to pravda), tak není moc kdy testovat Mám velikost M a přijde mi dost dlouhá a nevím, jestli to založit na zádech nebo bříšku, pak je tam toho toitž docela dost, jinak asi savé budou až až, vzhledem k tomu, kolik je to vrstev. Od IV mám separačky, ale co mám doma deku IRMU, tak jiné separačky nepoužívám.
Není tady
Dobré dopoledne,
Teo, díky za recept, při nejbližší příležitosti to vyzkouším, mám ty separačky IV, tak je zkusím zvlhčit, ale přijdou mi tvrdé i když jsou počůrané, tak uvidím.
Adri, Natálce to v plence moc sluší, je to takovej prcíček
Taky musím mít jednu Anavy, ale teď mají cca na 14 dní výpadek, prý i paní má nějakou angínu či co... a mají krásný vlňáčky. Tak už mám zamluvenou jednu plenu na snapku a ty vlňáčky... už se na ně moooc těším!
Upravil(a) KatjaCat (1. 7. 2010 9:53)
Není tady
hele holky......a ted si nejsem jistá.........když dám látkovku-tak mi příjde že mu v ní musí být ted hrozný vedro.......no a když má jednorázovku tak to je zas igelit ne?? tak co je ted lepší..........?????? jako doma je taky vynahacenej-ale třeba do kočárku.....???
(a ted -včera jsem si udělala radost-teda já......
-štěpánkovi..... došla mi itti bitti bio bavlna froté......)
Není tady
Sudi, ono se to sice nezdá, vypadá to na pohled, že jednorázovka musí být "lehčí", ale věř, že látkovky jsou prostě prodyšnější i když máš svrchňáky s PUL zátěrem - prostě jsou prodyšný no, prcina prostě luftuje i když je zabalená .
Není tady
Sudi - tak třebas nedávej Pulky Dávej jen čtverce nebo kalhotoky a často v kočíku kontroluj pohmatem, jak jste na tom
Lehký otisk na prostěradle nevadí, však ono to vyluftuje
A cože konkrétně ti to přišlo? Hoď odkaz, pls
V jednorázovce to musí být v tomhle počasí pekelný
Upravil(a) Definitiv (1. 7. 2010 10:17)
Není tady
sudina napsal(a):
tyhle:http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=5631122
zatím jsme nezkoušeli.....
Já už si říkala, že jsem nějak mimo mísu Tihle jsou Tots Bots, na Itti Bitii
Tak to potom v pohodě.
Z těhlech TB jsou snad nej nej nej peříčka (Fluffle), jsou senza plyšový a nadýchaný, na malinký prcíky úplně k sežrání
Není tady
Peti, do draka ho balím na doma a přebaluju často:),takže nemá šanci být durch.+dávám tam trojitě Ikea žínku
Upravil(a) teodora (1. 7. 2010 20:29)
Není tady
chtěla jsem vám se taky dát obrázek, ale já to prostě neumím. Tak můžete mrknout na rajče. http://oskarkag.rajce.idnes.cz/Lucinka/#IMG_0498.JPG
Upravil(a) oskárka25 (1. 7. 2010 14:22)
Není tady
tak mi dnes dorazila Anavy...červená pruhatá měkoučká ..se tady s ní ˇnuchňám no ouplnej blázen
tak jsem zvědavá!!
Není tady