Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 27. 6. 2010 19:00

pajošek
♥------

Špatné užití antikoncepce

Dobrý den,
chtěla bych se poradit ohledně špatného užití antikoncepce. Nevynechala jsem, právě naopak, nedopatřením jsem užila dvě talety neráz.
Myslela jsem, že jsem si předešlí den nevzala (což se potom ukázalo jako myslé přesvědčení, protože jsem si měla nové platíčko otevřít od úterka a místo toho jsem si vzala první prášek v pondělí... tudíž když jsem se zpětně podívala, zjistila jsem ve čtvrtek druhé týdne užívání, že středu nemám vybranou, tak jsem ji užila i s práškem ve čtvrtek, avšak potom se ukázalo jsem jsem si jen posunula dny z kterých jsem prášky vylupovala)
Proto se chci zeptat, zda to má nějaký vliv na další užívání prášků? když jsem v druhém týdnu snědla prášků osm místo sedmi a tudíž na konci platíčka mi teď schází jeden?
Děkuji za odpověd...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí