|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
No Jitko letí to šíleně.. před chvílí jsme se nemohly dočkat, až budeme ve 3. měsíci a až si budeme moct trochu oddechnout... A teď už nám pomalu vypisují mateřskou...
Mě dnes nepotěšila ségra. Když mě viděla řekla mi, že mám břicho jak pár dní před porodem
A že mi porostla zadní část mého těla
. No jo, 10 kg je 10 kg, někde se to projevit musí...
Upravil(a) Babucha (30. 6. 2010 11:07)
Není tady

ahojte, jdu vas jen pozdravit a valim se ucit, zitra me to ceka, drzte palce
Není tady
Pavlinka81 napsal(a):
ahojte, jdu vas jen pozdravit a valim se ucit, zitra me to ceka, drzte palce
Pavli, držím pěstíky o 106 a neboj, to zitra dáš. Myslim na tebe 
Není tady
Tak jsme si dneska byli zamluvit kočár. A vyzvedávat ho budeme až po porodu, abysme ho nemuseli mit doma 
A v druhé polovině července budeme objednávat postýlku - jen doufám, že stačí přijít včas.
Jinak nastávající babičky se rozhodly, že se rozšoupnou a začaly nakupovat oblečení a to ve velkým. Ted lituju toho, ze bydlime tak daleko, aby je stíhala brzdit. Proste se bojim, ze buď toho nakoupi moc a nebo že nakoupi zbytečnosti 

Tak holt si to pak u nich nechame na dalsi mimco 

Není tady
Ahoj holky. Jj taky koukám přes den jsme tu tu žádná nezdržela. Na návšteve bylo fajn. Dopoledne se deti čachtali v bazénku, pak obýdek, spánek a pak se hráli doma hezky v chládečku a mi měly nožky nahoře, takovou pohodičku jsme dlouho neměla
ted už malej usíná, teda táta uspává, samotnej neusne
a já si připravila šopskej salát, tak se na nej vrhnu. Ted tu na 5 minutek sprchlo, no nic moc, ale trochu se vzdoušek doma vylepšil 

Není tady
U vas sprchlo 

ja chci takyyyyyyyy 

tady bylo dneska doost hnusne 
Zblajzla jsem 3 broskve a je mi fajn
Mám po večeři 

Není tady
vecera. napsal(a):
jj ale fakt jen chviličku, ale po tom hycu lepší než nic
á už mám v sobě mísu šopáku a jsme plná

mi taky ty tri broskve stačily 
Není tady
Babucha napsal(a):
No Jitko letí to šíleně.. před chvílí jsme se nemohly dočkat, až budeme ve 3. měsíci a až si budeme moct trochu oddechnout... A teď už nám pomalu vypisují mateřskou...
Mě dnes nepotěšila ségra. Když mě viděla řekla mi, že mám břicho jak pár dní před porodemA že mi porostla zadní část mého těla
. No jo, 10 kg je 10 kg, někde se to projevit musí...
BABU- nic si z toho nedělěj! já už mám nahoře 13 kg
někdy si připadám jak vorvaň 

ALE my jsem holky šikovný a po porodu vše schodíme 
Není tady
Ahoj holky, tak ja jsem byla dnes na vylete v Praze. Kamaradka je o dva tydny min tehotna, tak jsme pomerovaly briska a ma ho vetsi nez ja a uplne jinak. Ja ho mam porad nizko, stale od pupku balon a kamaradka ma brisko plne a az pod zebra. Tak cekam, zda se mi to tam taky posune nebo se to bude drzet dole. Bylo to strasne fajn, ale zase me chytlo bricho, kdyz jsem sedela v aute a musela jsem mit zastavky.

Není tady
hezké ránko holky
Vyspinkané?? Mi už ano. Ted jsme čistily zoubky a ted se vrhnu na snídani, dnes máme rybičky
A odpoledne hurá na 3D ultrazvuk, tak pak hned jak dorazím dám vědět 
Není tady
Ahoj všem probuzeným
Večer, držim palce na ultrazvuk, ať je mimík pěkně vidět
A chtěla jsem se tě zeptat, ty jíš šopák? Já myslela, že tyhle sýry jako balkán, feta apod. nemůžeme
A mně se celou dobu tak sbíhají sliny...

Není tady
Dobré ráno vespolek 

tak jsem si myslela, ze si jeste chvilku polezim v posteli ... ale to dusno mě vyhnalo
tak jsem se rozhodla, ze půjdu neco málo udělat doma .. ale přehánět to nebudu 

Není tady
Ahoj kiki, no to určitě nedělej, to přehánění 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Ahoj kiki, no to určitě nedělej, to přehánění
neboooj .. jsem rozmná ženská 

včera jsem to trošku ve městě asi přepískla .. tak se dneska budu šetřit. Ale příťa je rád, že kočárek je zajištěněj a už se o nej nemusíme starat. Pak ho jen vyzvedne až budu v porodnici 

A jak probihaji přípravy na svatbu? Oblečení je nakoupeny? Všechno zařízený a nebo "máte čas"?? 
Není tady
Náhodou...už zbývají jen příťovy boty 
Dneska si jdu zamluvit kytku a je to 
U nás je tak nějak divně, jako pod mrakem, ale dusno. Chci vyrazit na trh pro jahody na knedlíky a do obchodu s látkama, mrknout se na nějakou pěknou na povlečení, i moje maminka se rozhodla šít...
Že prý to vyjde levnějš
No, nechám ji při tom, ať si klidně něco ušije

Není tady
Romana.P napsal(a):
Náhodou...už zbývají jen příťovy boty
Dneska si jdu zamluvit kytku a je to
U nás je tak nějak divně, jako pod mrakem, ale dusno. Chci vyrazit na trh pro jahody na knedlíky a do obchodu s látkama, mrknout se na nějakou pěknou na povlečení, i moje maminka se rozhodla šít...![]()
![]()
Že prý to vyjde levnějš
![]()
![]()
No, nechám ji při tom, ať si klidně něco ušije
![]()
![]()
Tak to je super, ze na přípravy svatbu už finišují 

Kdyby tu byla tvoje mamka, tak ji do očí řeknu, že pokud se latka musi kupovat ... (a ještě k tomu v normál obchodě) tak to šití na 100% vyjde dráž.
Moje mamka využívá toho, že bere "zbytky" z jedné fabriky takze ji se to vyplati. Ale ještě jsem ju nikdy nevidela nakupovat metráž v obchode. 
Není tady
Kiki, já jí to taky říkala...to nemá cenu 
Tak já razim. Zatim pa pa
Není tady

ahoj devcata, tak odpoledne me to ceka, uz se dnes ucit nebudu, ve 12 vyjizdime smer Brno, v jednu me to ceka...
Dnes jsem volala a objednavala se na glukozovy test, pani me do telefonu sprdla, ze to teda volam na posledni chvili a objednala me na stredu 7.7.
Holky, co to presne je tvrdnuti bricha? Simi, ty s tim mas nejake problemy, ze? Ja totiz sem tam mam bricho tvrdsi, ale treba jen 2 minuty a pak je to zase OK, myslim si spis, ze je to tim, jak je tam mimi natocene, ale nejsem si jista. Dela se mi to hlavne kdyz stojim, ale kdyz si lehnu na bok, bricho je hned mekke....
Není tady
Bré ráno,
Pavlí, mylsím na tebe a dje vědět. držíme palce.
Romi a kdy máte termín? Přeji pohodové přípravy 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Pavli, tak at ti do dobre dopadne. Tvrdnuti bricha - u me je to tak, ze to bricho jakoby se cele vyrysuje, je tvrde jako kamen, tahne to a je to hodne neprijemne. Bolesti bych to primo nenazvala. Nekdy to mam tak intenzivni, ze se nemuzu navrovnat. A opakuje se to v pravidelnych intervalech. Pomaha mi dychani, lehnout si, magnezium, ktere svaly uvolni.
Upravil(a) Simonas (1. 7. 2010 12:10)

Není tady
Romisek napsal(a):
Bré ráno,
Pavlí, mylsím na tebe a dje vědět. držíme palce.
Romi a kdy máte termín? Přeji pohodové přípravy
Ahoj, no už 16.7. 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Ahoj všem probuzeným
Večer, držim palce na ultrazvuk, ať je mimík pěkně vidět
A chtěla jsem se tě zeptat, ty jíš šopák? Já myslela, že tyhle sýry jako balkán, feta apod. nemůžeme
A mně se celou dobu tak sbíhají sliny...
![]()
![]()
JJ jím, aj nivu jím. Tak že bych dělala špatně?? Vím že tenkrát cosi říkali že je ztoho nějaká tak listerie nebo jak to nazívali, ale tak ted už je to snad ok. Nivu teda nejím tak často, ale šopáček si dopřávám.
Není tady
Téma zavřeno