|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj Rebeco. Matraci do postýlky mám 120x60 a je to kombinace kokos-pohanka. To nepromokavé prostěradlo pořád nevím, buď toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=12810271&tab=3, nebo spíše ten chránič: http://www.pokojik.cz/chranic-matrace-6 … /d-72543/.
Na povlečení a mantinel koukni na Mimibazar nebo na Aukro, dá se tam vybrat.
Není tady
http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP.e … ource=NAVI
to je cela jejich nabidka
Jinak co se tyka matrace v predporodnim kurzu nam rikali, ze at si koupime cokoliv pouzite, ale jen jednu vec nesmime a to je matrace.

Není tady
Ja ma to povleceni svetle ruzove s jemny bilym puntikem a v horni 1/5 je tam na bilem podkladu slon.

Není tady
ahoj všechny těhulky 
potřebovala bych poradit ohledně mateřské,zítra jdu po měsíci na ko. k dr. a na těhu průkazce mám napsáno-NÁSTUP NA MATEŘSKOU DOVOLENOU OD 13.7 do 27.7.2010.Pořádně nechápu princip nástupu,mám si říct,že chci nastoupit hned 13.7 ´? nyní jsem na neschopence.co se týče zbývající dovolené ,tak jsem domluvená,že si ji nechám proplatit ,nebo je v tom rozdíl když si ji vyberu?
děkuji za Vaše rady a hezký slunečný den
Není tady
Lenulo,
kdyz bys sla na jeste pred md na dovolenou, tak se osidis o penize. Jako rizikova bys mela nastoupit 8 tydnu pred stanovenym terminem porodu. Navic s md se ti zvysi davky, nez kdyz jsi na nemocenske. Nasledne po ukonceni materske, ti nabehne rodicovska a zamestnavatel ti uhradi veskerou zbyvajici dovolenou, takze si prilepsis k rodicaku.

Není tady
Babu, necekej na aukci. Nasla jsem to v beznem prodeji za stejnou cenu: http://www.e-detskysvet.cz/scripts/podr … p?IDZ=8442

Není tady
lenula napsal(a):
ahoj všechny těhulky
potřebovala bych poradit ohledně mateřské,zítra jdu po měsíci na ko. k dr. a na těhu průkazce mám napsáno-NÁSTUP NA MATEŘSKOU DOVOLENOU OD 13.7 do 27.7.2010.Pořádně nechápu princip nástupu,mám si říct,že chci nastoupit hned 13.7 ´? nyní jsem na neschopence.co se týče zbývající dovolené ,tak jsem domluvená,že si ji nechám proplatit ,nebo je v tom rozdíl když si ji vyberu?
děkuji za Vaše rady a hezký slunečný den
Ahoj, co že k nám nezavítáš častěji
?
Nástup na MD si můžeš vybrat, nastoupíš buď 8 nebo 6 týdnů před porodem. Dovolenou si nech určitě proplatit, zbytečně si ji nevybírej, přišla bys o peníze.
Není tady
Simonas napsal(a):
Babu, necekej na aukci. Nasla jsem to v beznem prodeji za stejnou cenu: http://www.e-detskysvet.cz/scripts/podr … p?IDZ=8442
Jo, koupím to v kamenném obchodě, zbytečně bych platila poštovné. Jen se nemůžu rozhodnout, jestli to prostěradlo, nebo ten chránič...
Není tady
Babucha napsal(a):
lenula napsal(a):
ahoj všechny těhulky
děkuji za Vaše rady a hezký slunečný denAhoj, co že k nám nezavítáš častěji
?
Nástup na MD si můžeš vybrat, nastoupíš buď 8 nebo 6 týdnů před porodem. Dovolenou si nech určitě proplatit, zbytečně si ji nevybírej, přišla bys o peníze.
babu-neboj nic,určitě se ještě zapojím častěji
měla jsem teď takové období,že jsem spíš jen nakukovala 
Není tady
Tak to jsem ráda

A jak se cítíš? Jsme na tom s metříkem téměř stejně 
Není tady
ještě jsem se Vás chtěla zeptat,zda některou z Vás něco bolí ? já už 14 dnů mám bolesti spodku( omlouvám se za tento výraz) ale co mě trápí víc,bolí mě vnitřní strany stehen-úplně nahoře,nejvíce při chození a taky při spaní,když se chci otáčet na druhý bok.Je mi to dost divné,protože jsem v poslední době necvičila a ani nic nevyváděla 
bolí to jako když máte namožené svalstvo ze cvičení,ale já nic nedělala!
nemá to taky někdo?
Není tady
Leňul to jsem měla, bolel mě "spodek" a stehna, jako bych jezdila na rotopedu... dr mi řekla, že to může být nedostatek vápníku...
Upravil(a) Babucha (28. 6. 2010 14:53)
Není tady
To jsou vazy Lenulo, uvolnuji se.Budou se pridavat klouby v kyclich a taky stydka kost jak mimous poroste.Vyhlidky dobre, ze?

Není tady
No co, holky, to nějak vydržíme, ne 
Upravil(a) Babucha (28. 6. 2010 14:55)
Není tady
rebeca napsal(a):
Ještě Babucho,
když koupím to nepromokavé prostěradlo, tak už asi nepotřebuju normální prostěradlo navrch, že?
Jo, dává se ještě i normální nahoru, teda co vím od ségry...
Není tady
Babucha napsal(a):
Tak to jsem ráda
![]()
A jak se cítíš? Jsme na tom s metříkem téměř stejně
No babu-je to různé,jsou dny kdy jsem nevyspalá a jsou dny kdy srším energií,až tedy na těch posledních 14 dnů 
občas mě pálí žáha,ale dá se to,někdo z Vás tu tenkrát napsal,že pomáhá studené mléko a ono fakt zabírá
Mám tak 2 skleničky denně
když mě to chytne - nejvíc v noci.to pak zase lítám na wc,jsem tak 2 až 3 za noc v zhůru. ale nestěžuji si.Malá dává o sobě pěkně vědět 
už se na ní s manžou moc těšíme 
Byli jsme taky na kurzu o porodu,který trval 1,5 h a ukázali nám i porodní sál a pokoje.U nás chtějí za nadstan.pokoj 1000kč na den,výhoda je,sprcha přímo na pokoji ,výběr ze 3 jídel a lepší postel.V klasických pokojích je člověk ve dvou-staré příšerné kovové postele,sprchy přes chodbu.Nevím zda si mám pak o nadstan.pokoj zažádat,nebo ne? co vy na to? Když jsem byli v porodnici na té prohlídce,tak tam zrovna probíhali návštěvy a u jednoho pokoje bylo na chodbě snad 20 našich (černých) spoluobčanů 
No to se tedy opravdu nedokážu představit.Chudák ta druhá ženská ! Nejsem žádná rasistka,ani manžel ale tohle vidět,to bylo na nás moc........
Není tady
Simonas napsal(a):
To jsou vazy Lenulo, uvolnuji se.Budou se pridavat klouby v kyclich a taky stydka kost jak mimous poroste.Vyhlidky dobre, ze?
simonas- tak tedy nevím,zda si mám dr.postěžovat ,když jsem jí asi v 5 měsíci těhu říkala,že mě bolí na levé straně v podbřišku a že se nemůžu ani v noci protáhnout jak to tam mám celé ztuhlé,tak na mě koukla a řekla,že na nějaké protahování můžu teď zapomenout ! až prý po porodu 
jinak ti docela závidím ty kurzy na které chodíš,u nás níc takového není a to nejsme malé město! Máme tu pouze ten jednorázový kurz o porodu a to je vše
a když jsem chtěla začít chodit v červenci na cvíčo,tak mi řekli,že přes prázdniny se nic bohužel nekoná! no fakt děsný.....nemáme tu ani pořádný krytý bazén na plavání,je tu jeden asi 40 let starý s příšerně chlorovanou vodou a malinký,že bych se bála,že mě někdo kopne do bříška
a v okolí to vypadá podobně nejbližší je pro mě Praha cca 50 km.a to se mi nikde dojíždět na 1 hodinu plávání opravdu nechce 
Není tady
Mi se taky strašně špatně spí. Večer lehnu do postele a třeba ještě dvě hodiny koukám do stropu... pak cca 3x za noc čůrat a z té noci nemám nic moc 
No a ten nadstandard... já to zvažovala, právě z toho samého důvodu, o jakém píšeš... ale asi půjdu na klasický pokoj a budu doufat, že mé spolubydlící budou v pohodě...
Upravil(a) Babucha (28. 6. 2010 15:17)
Není tady
No zalezi na tobe, ale v tomto pripade, ze by se muselo chodit nekam dal do sprchy nebo na zachod bych asi volila nadstandart. U nas je soucasti normalniho pokoje, ktery je jen pro dve, sprchac a zachod. Na pokoji je taky vaha, myci box,prebalovak a myci prostredky pro miminka. Nadstandart se lisi tim, ze matka je tam sama, ma k dispozici televizi, ktera je u bezneho pokoje za poplatek a lednici. Ja bych chtela jen, abych mohla byt pripojena na internet v porodnici a tim to konci.Stejne po normalnim porodu propousteji treti den, pokud mimous nema zloutenku. Po cisari paty az sedmy den.
Upravil(a) Simonas (28. 6. 2010 15:17)

Není tady
a ve meste, kde budu rodit tak nejsou tmavi spoluobcane.Prase vsak muze byt i svetly spoluobcan, ze....

Není tady
Téma zavřeno