|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Romana.P napsal(a):
Jak jste na tom s nemocenskou? Já nic
myslis jako prašule ??? 
Není tady
No...
Není tady
nechci te nejako rozzuřit 

ale za květen, ji mám už utracenou 

a jak na smilovani cekam na 12. cervence, aby mi prisla za cerven 

Není tady
Zuřim

Není tady
Romana.P napsal(a):
Zuřim
![]()
![]()
tak to pardooon 

Ale chvalim našu sociálku, že nemusim zbytečně a zdlouhavě čekat 
A moc lituju vás, co jste úplně bez penez 
Není tady
No musim říct, že jsem z toho lehce nervozní 
A s tou váhou seš taky dobrá
Já už začínam být trochu zděšená, už se mi to přestává líbit

Jestli ty nejsi tady jako nějaká provokatérka

Není tady
Mi už taky penízky došly...
Není tady
Neeeeeeeeeeeeeee nejsem provokaterka ... vazne 

Vis jak jak bych si prala aby se ta vaha pohnula alespon trosku
ale ono nic .. at jim co jim
a to nejim málo 
A jak dlouho jsi bez penez ???
Není tady
No naposled jsem někdy 10.6. dostala zaplaceno těch druhých dubnových 14 dní

Což byla bída. Zvlášť když jsem předtím dostala 10.5. těch prvních dubnových 14 dní, což byla jseště větší.
Není tady
Romana.P napsal(a):
No naposled jsem někdy 10.6. dostala zaplaceno těch druhých dubnových 14 dní
![]()
![]()
Což byla bída. Zvlášť když jsem předtím dostala 10.5. těch prvních dubnových 14 dní, což byla jseště větší.
Takže maji spoždění 2 mesice ??? 

Není tady
Dostala jsem peníze za duben. Teď čekam na květen. Jo, asi tak.
Není tady
To je blbé, ale mi jednou udělali totéž... zavolej jim tam...
Upravil(a) Babucha (27. 6. 2010 21:11)
Není tady
Ahoj babu, no já počítam, že díky tomu prvnímu zpoždění mi to teď bude chodit takhle blbě. Počkám do toho 10.7. a pak tam zavolam. Snad do tý doby přežijem.
Není tady
Ja bych volala hned zitra a nebo bych se tam rovnou zastavila a zeptala se proc to posilaji tak blbe ... 
Není tady
No tak uvidim, třeba to fakt nevydržim a zajdu tam. Ještě, že mam nějakou malou rezervu, jinak fakt nevim 
Není tady
Jé, kiki, koukám, že jsme přesně o čtyři týdny 
Není tady
Romana.P napsal(a):
No tak uvidim, třeba to fakt nevydržim a zajdu tam. Ještě, že mam nějakou malou rezervu, jinak fakt nevim
Ja kdybych nemela rezervu, tak bysme určo nevyšli ... takže se už mooc těším, až ukončím neschopenku k poslednimu a nastoupim dovolenou 
tu vyberu a pak rovnou šupky hupky na mateřskou 

Není tady
Romana.P napsal(a):

ja si toho všimla už dřív 

ale moooc se mi to libi 

Není tady
No, já to asi udělám jako někdo, už nevim, kdo to tady psal...Nejdřív nastoupim na mateřskou, dokud je slušná a pak si po novým roce, až ji zkrouhnou, přilepším tou dovolenou.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
ale moooc se mi to libi
Akorát, že jsem si uvědomila, že jsem vlastně podle vyšetření o pět dní míň
Takže nic 
Není tady
Romana.P napsal(a):
No, já to asi udělám jako někdo, už nevim, kdo to tady psal...Nejdřív nastoupim na mateřskou, dokud je slušná a pak si po novým roce, až ji zkrouhnou, přilepším tou dovolenou.
Ja bych to taky tak rada udelala, ale mám v plánu ted o prázdninách pobývat hodne mimo trvalé bydliště .. a nechci riskovat, že přijde kontrola .. za to mi to fakt nestoji, abych pak litala po úřadech a vysvetlovala, kde jsem vlastne byla 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ja bych to taky tak rada udelala, ale mám v plánu ted o prázdninách pobývat hodne mimo trvalé bydliště .. a nechci riskovat, že přijde kontrola .. za to mi to fakt nestoji, abych pak litala po úřadech a vysvetlovala, kde jsem vlastne byla
A jo, ty nemáš neomezený, tak to chápu 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
ale moooc se mi to libi
Akorát, že jsem si uvědomila, že jsem vlastně podle vyšetření o pět dní míň
Takže nic
a to vadi ??? metriky mame krasne sladěný 

jinak ja podle vystreni jsem o 4 dny míň 

Není tady
Romana.P napsal(a):
Romi, zavolej jim a zeptej se, kde je problém... Právo je na tvé straně: Dávky vyplácí příslušná OSSZ prostřednictvím účtu ČSSZ, a to nejpozději do 1 měsíce následujícího po dni, v němž jí byl stanovený doklad pro nárok na výplatu dávky včetně příslušných podkladů doručen.
Není tady
Kiki, já se rozloučim, mě ty záda v tom sedě docela bolí. Půjdu se natáhnout. Tak zase zítra, ju? Ať se ti dobře spí 
Není tady
Téma zavřeno