|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky, jak mam malou naucit usinat v postylce?
doted mi spala v kosiku,navic jsem ji navykla na vozeni pri usinani. kosik ji bude za chvili maly,tak jsme si s manzelem rekli,ze ji zacneme zvykat na postylku. jenze ona mi tam ted silene place az mi to rve srdce
chodim k ni, hladim ji, davam dudlik,ale nic nepomaha. kdyz ji vezmu do naruce,tak se uklidni,ale sotva ji polozim zpet,tak zacne plakat
Upravil(a) jancas (30. 6. 2010 9:29)
Není tady

A včera jsem dostala nadáno od P. že neumím udělat týdenní nákup pod 1600,- 
A to jsem ani nekupovala žádné příkrmy a extra zeleninku pro Danyho.
Kde dělám chybu? 
Není tady
Peťo podle mě je týdenní nákup za 1600 v pohodě,chlapi tomu nerozumí a nebo ho nech jeden týden nakupovat,ať ti to ukáže on 
Není tady
Peti, já jí odpoledne teda dám na koberec, ale jestli se hne, tak uvidíš 

Já když musím udělat velký nákup, tak taky utratím cca tolik
A to mě moje mamka soustavně zásobuje sýrama, těstvinama, drogérii...
Jancas, moc neporadím, bo Agi dost pláče, když nemůže zabrat a já chovám až do uspání, nebo jí uspím ve velké posteli a pak přenesu 
Leni, slintá fakt strašně 
Není tady
Zdravím všechny maminky a drobečky 
I když sem už tak často nechodím..tak na vás moc myslím a doufám že se všem daří skvěle!!
Už jsem tu nebyla snad dva měsíce. Tak Vám kočky chci alespoň podat info z půlroční prohlídky a jak se nám daří.
Koukám že máte moc šikovné dětičky...jsou prostě kouzelní!! 

Danielek je velice živé dítko i doktor říkal že je extra na kluka živý. Ještě ani pořádně nesedí a už když se nečeho chytne tak stojí na nožičkách 
Před pár dny překutálel celou postel a zbuchnul. Měli jsme pěknou bouli,ale naštěstí vše v pořádku. Už ho nemůžu nechat chvíli samotného,jedině musí když potřebuji od něho odejít do postýlky. Teď spinkáme na balkoně 
Papáme na noc kašičky a nepohrdne ani zeleninkou,přesnídávky,banánem,jablíčkem i jahůdku jsme už zkoušeli.Papá vše a nejraději by už jako dospělí. Včera ochutnal omáčku a úplně se na ní třásl 
Máme 73 cm a 7,34 kg 
Chodíme na plavání a taky se už potápíme. Hodně cestujeme a navštěvujem rozhledny..ty miluje 
Celý den se okolo Danielka nezastavím.. a když spinká tak uklízím
.. takže pořád v pohybu.
Nezlobte se za tolik fotek, ale já se sem určo zase nějaký ten čas nedostanu 

Není tady
Teď jsem chtěla napsat to co Lenka, pošli ho jednou na nákup 
Není tady
jancas napsal(a):
holky, jak mam malou naucit usinat v postylce?
doted mi spala v kosiku,navic jsem ji navykla na vozeni pri usinani. kosik ji bude za chvili maly,tak jsme si s manzelem rekli,ze ji zacneme zvykat na postylku. jenze ona mi tam ted silene place az mi to rve srdce
chodim k ni, hladim ji, davam dudlik,ale nic nepomaha. kdyz ji vezmu do naruce,tak se uklidni,ale sotva ji polozim zpet,tak zacne plakat
Zkus uspávat na rukách a pak vložit do postýlky.Matěj už usíná sám a to jsem ho uspávala každý den.
Není tady

Ahoj po ránu.
Mag,ta jede,šikulka.Taky tak prskáme.
Potvurko,moc díky,nastuduju,použiju.Máš krásné jméno.
U nás po noci jak po výprasku,ale zjišťuju,že čím jsem starší,tím míň spánku mně stačí.Buzení ve 22.45,0.30,2.15,3.50 a ve čtvrt na 6 definitivní vstávačka s řevem.Přitom ve dne je to sladký andílek.Směje se, kecá,většinou usíná sám v postýlce a vydrží si sám hrát i 20 min.
Peti jak jsem přetáhla svoji hodinu, tak jsem pak nemohla usnout.Přítel zíral, že to balím tak pozdě.
A ještě mi ve 4 přišel Luky oznámit,že musí spinkat u nás.Ještě že můj chrní u fotbalu.
Není tady
Ahoj RAIEM, ta podvodní fotka je super 
Není tady

jancas, neber ji. Jakmile ji zvedneš, je to pro ni znamení, že když vydrží dlouho brečet, přijdeš a pochováš ji. Už jsme to tu několikrát probíraly - když je čas spát, uložit do postýlky. Za pár minut přijít, popusinkovat, pohladit, šeptat že musí spinkat, a odejít. Ten interval prodlužovat a hlavně vydržet s nervama - výsledek se dostaví 
mag, ta je šikovná!! budu mít za měsíc taky lezoucí děťátko?? 
Peti, u nás je týdenní nákup vyšší..... zrovna včera se to řešilo. Snažím se chlapovi vysvětlit, že když si rád dopřává a nutí mě do domácí kuchyně, nemůže se divit, že tolik projíme....
Není tady
Raiem ahoj
máš krásného klučíka je to šikulka 
Není tady

teda, koukám že se nás tu slezlo!! I absentéři jako třeba Raiem

akorát Sissinka s Tobikem nám vyspávají, nojo, to se vykecává do noci a pak to neví, kdy vylézt z pelechu 
ale já musím jít něco dělat, neplodný den se uložil k sladkému dopolednímu spánku

Není tady
Hoj ahoj,
no jako Agatka je proste sikula...
Ja toho potrebuju tolik nakoupit,to penovy puzzle si taky musim pripsat.Ale me se tak nechce to resit...
Holky ,jedete nekdo nekam s mimcama na dovcu?My mame moznost jet ted na chatu na prehrradu a ja bych docela jela,jako treba jen na dva nebo tri dny,ale mam trochu obavy jak to cely zvladnem.A hlavne,my budem spat ve spacaku,ale co Alik?Z pod deky se ihned vykope,takze doma spi jen v overalku,ale v divocine??Mu bude zima 
NO a jeste vam chchi rict,ze ja sem ujeta na latkovy tasky nakupni a mam jednu koupenou z netu a ted sem mrkla na jejich stranky a oni tam maj tooolik novyho.Schvalne mrknete,sou kraasnyy
http://www.ecobag.cz/
Není tady

Raiem AHOOOOJ! No že se taky ukážeš. Moc ti to sluší 
A Danielek je šikula! Ta potápková fotka je kouzelná 
Jani já nevím, s tím uspáváním. Já bych to ais řešila tím, že bych tam byla s ní, třeba zpívala a hladila a dávala najevo svojí přítomnost. Asi bych jí taky hned nevyndavala. Ale je m jasný, že to lehké není a učitě bych pláč tky nevydržela 
Já jsem tohle řešila ukolébavkama. Zpívala a zpívala jsem pořád dokola
Hplky P. už nakupoval. Jenže jenom to, co měl na lístku od mně, a na ten jsem si nevzpomněla na všechno, takže jsem pak stejně musela jít dokupovat u nás. Takže on s velku sláou nakoupil za litr a já tady ta 800,- dokupovala pošusty 
Mag to určo přeleze celý pokoj
A počurá koberec 
Není tady

Tanko my jedem. Asi do chalupy ve Českým ráji na týden
A původně jsme měli jet pod stan a to jsem měla vymšlené, že Dany bude spát prostě v zimním fusaku, když bude nejhůř. A nebo v tom spacím pytli, co v něm spal v noci v postýlce
Není tady
takhle se tu na mě šklebí ![]()
Není tady
A já jdu něco dělat mezi 12-13 hod jdeme na 2.Hexu 
Není tady
Tyo,ja nez sem napsala tech par radku,tak je tu cela nova stranka 

POdvodni fotka je fakt hezkaa 
Peti,tyo,ja to vubec nezpocitam,jenze ja chodim nakupovat kazdej druhej den a nejak sem to neresila,kolik to je tydne,ale kdyby prislo na setreni,tak bych urcite mohla vyskrtnout nejaky veci,jako treba rozinky v cokolade,cokoladu,chipsy,pito
a jeste bych zhubla..
Asi ho vezmi sebou na ten velkej nakup at vidi,ze nekupujes blbosti,ale dulezity veci,ne? 
Janci,ja s uspavanim neporadim,Al spi s nama v posteli,ale meli jsme taky pred nedavnem problem s usinanim a holky tady radily nechat usinat samotnyho a jen kdyz zacne plakat,tak jit dat duudlicka,nebo utesit a zase odejit a vyplatilo se..Usina krasne sam od ty doby.Cim vic sem se snazila predtim,tim min chtel spat.
Sem zvedava cos e bude dit,az bude lezt a tak podobne,ted mu prece jen nic jinyho nezbyva,maximalne se otoci na brisko.
POtvur,myslim,zes psala ty,ze Sofi spi na brise.U nas taky tak.Mam strachy sice,ale co se da delat 
Není tady
Peti,no vidis to me nenapadlo
ten zimni fusak,to je dobrej napad
spaci pytel prave nemame,jinak bych to resila tim,to je jasny.Diky za napad.
A anketka :rehtaj se vase deticky nahlas?
Není tady
Tanko řehtá se nahlas,ale dá to fušku ho rozesmát a děti se mi smějí co dělám za blbiny
Většinou se řehtá všem okolo a já mu moc k smíchu nejsem 
Není tady
Leni,tak at to zvladne chlapak..a bez teplot
Teo,u nas prave zatim jen obcas a je to takovy hykani spis 
Není tady

U nás je hlasitej smích na denním pořádku. Dřív to bylo hlavně na podnět z naší strany, ale teď se směje prostě jen tak ...... leží na zádech a hlasitě se směje a nebo hýká 
Leni kouzelná fotka 
A já jsem si teda aspoň vyčistila zuby a umyla hlavu. Ale kdo tu uklidí, to nevím ......
Není tady
hoky, diky moc za rady, urco se budou hodit. je mi jasne, ze to budeme muset vydrzet vsichni,ale bude to boj
jsme si tim vozenim pekne zavarili s manzou... chjo,ale co se da delat. 
Není tady
Ahoj holky,
Raiem krásně rostete
Ukažte se častěji.
Mag Agi je fakt moc šikovná
Někdo se tu ptal na dovču, my pořád někde lítáme. Naposled to byly chatky ve Bělé pod Bezdězem, spali jsme v pěkný kose, takže jsem také využila zimní fusak. Můžu doporučit 
Teď jsme se vrátili z té svatby, zítra jedeme na chatu a příští týden na 4 dny do Krkonoš, až to vypadá, že přítel nepracuje co
S Kamčou už si po ČR dokážu představit všechno, jediné co bych ještě nedala je dovolená u moře.
Kamča teď začala makat na sedu
Staví se do mostu a zkouší si sednout. Dneska se jí to skoro podařilo, ale místo toho se překulila na záda
Jinak stále couvá, dopředu to nejde, ale už si hezky dává kolínka pod sebe.
Nahlas se směje, ale musím na ní dělat opičky 
Není tady