29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tanka..nee já jsem levá jak šavle to mám od jedné šikovné mamči z MMB
Není tady
Jsme se vrátili domů v sedm a Agátka si dáchla deset minut v autě, tak byla svěží Tak snad už.
Není tady
Clari,tak uz se nedivim,ze te to zlaka menit avatar,kdyz mas takovy stranky,ted to laka i me
Jani,ahaa..no to neva,a jeste sem ti zapomela napsat,ze mas krasny deticky
Není tady
No, na pánev se mi z pytlíku vysypalo hranolků....a jsem to všechno sežrala
Janule taky taky čepičky z MMB??
Není tady
och och se tu tetelím ...jen nevíme po kom je maj neb taťka hnědookej tmavej a já zelenooká tmavá ...že by soused
Není tady
Sudi,paradnickej avatarek ted tu bude avatarova smrst? Ja se hned zas tesila,ze dalsi dusicka se ulovila
Teo,bacha je to tu navykovy
Není tady
Není tady
Tak jsem taky změnila avatar,když to tu jede ve velkém.A dobrou noc
Není tady
Clari, taky jsem si klikla na avatary a vyjeli mi samý prasárny
Holky, Sofi už teplotuje, teď má 38 bez odečtu, takže ráno valíme k doktorce a já se asi půjdu někam oběsit, protože nevím, jak Niki budu vysvětlovat, že nesmíme ven
Teo, poslala jsem ti to na mail.
Bré ránko
potvůr, tam si musíš nahoře navolit jakou kategorii chceš - ale klidně si tu dej nahatýho chlapa, nám to neva
S teplotkou mě to mrzí - nemůže Niki vzít ven někdo jiný?
Tak u nás se v noci po té kaši nekrmilo, ale stejně se Kuky vzbudila kolem čtvrté a ne a ne zabrat...podával se dudlík, přebalovalo se, povídalo se.. A já jsem pořád nachcípaná, takže místo abych se šla opalovat, piju čaj s medem
Tak pěkný den!
Není tady
Jaňule napsal(a):
och och se tu tetelím
...jen nevíme po kom je maj neb taťka hnědookej tmavej a já zelenooká tmavá ...že by soused
Teo, hlavně že jsou zdravý...
Není tady
Ahoj, já jsem krmila v devět a v noci jsem jí prso nedala a vydržela až do 5, ani se nebudila Jenom jsem si jí musela v zít k sobě, tak ještě odbourat tohle a možná se i vyspím.
Teď narozdíl ode mě vyspává
Není tady
Se mi tam nevešla hlava
Není tady
Ahojky
u nás se taky vyspává už hodinu v mojí posteli
Není tady
Mag to je šikulka
Upravil(a) Leninka41 (30. 6. 2010 9:00)
Není tady
Agi je fakt šikula za chvíli bude chodit.Já byla včera u kámošky má 9 měs holčičku a ta je na kolínkách teprve teď a houpe se dopředu dozadu.Takže počítej s tím,že Agátka v 9 měs bude chodit.
Není tady
Leni dík a nestraš
Moc pěkný avatar, asi si tam taky něco vyberu
A samo že dospává u mě v posteli
A tady ještě jedno video
http://www.youtube.com/watch?v=KwBQeTVHX08
Upravil(a) mag (30. 6. 2010 9:10)
Není tady
Video je krásný taky máš pěkně uslintané mimčo
na mě včera kápla pěkná slina když jsem ho držela ve vzduchu a dělala s ním letadlo
Taky něco natočím,ale já trávím hodně času venku,protože doma to na mě padá a bulela bych tu jak želva.Není mi do smíchu,ale snažím se jak to jde.
Není tady
Bré ráno,
u nás več grilovčka, a pak jsem ještě jela nakoupit a šla spát po půlnoci
A ladej dneska chtěl vstát v sedm. Tak jsem na něj koukala, jestli se nezbláznil, ale bl nekompromisní. Jenže už v osm pláč že zase spinkat. A teď se válí v mojí posteli a já tu čučím jak šnek do tunelu
Mag zírám na Agátku Ta jede
My pořád nic
Teo takže jsi se účstnila i večer Bacha na závislost
Sudi normálka jsem se té kozi lekla
Není tady
Mag možná, kdybys Agi dala na ten koberec, tak už byla na všech čtyřech . Oni ti pucláci přece jen kloužou
Není tady