|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jaňule, to je pěkná váha 
Kolik měla při narození??
Já teda separačku dávat budu, jsem nakoupila deky v Ikee, tak je musím zužitkovat 
Peti, si to užijte, taky to mám na víkend v plánu, mamina říkala, že mají vodu 27 stupňů 
Není tady

Clari,my jsme měli kojení v pohodě,V noci pil kolem 1.,pak asi ve 4 a ještě pospával třeba do půl 7.Začal řádit po hexe,pořád čekám,až se srovná.
Sissi Tobík je prostě chlapisko,krásné míry.
Můj chlap teď přijel z práce a zas odjel.Musí přivézt koberec svojí sestře,oni chtějí za odvoz 240kč,tak poveze
4metrový koberec na střeše felicie:dumbom:
.
Není tady
Mag 3170g ... no se snaží dohnat bráchu ten měl v 6 měsících o 100g víc,ale už dokrmovanej 
...no počítám že teď se to zastaví a na roce budeme mít těch hezkejch 10 jako měl Šíma.
jo a jedna naše novinka dneska už lezeme i dopředu.Technika sice nic moc,ale to se vychytá 
Není tady
Janule to je váha 

Teo..taky tak vozíváme vše možné..ve fabii combi..ta toho odvezla už 
Holky má smysl napouštět bázen větší??? 
Dojedou děcka..o jééééééééééééééééé, mě jeb.... 

bupertáci už oba dva.. 
Není tady
A bolí mě bříško z ms
přesně na den došla
Tak už asi funguju
ahurá na další ne?? když toto trvalo 5let....
chjooo, ted je mi do zpěvu..ale nebylo...a jak se nebude dařit..no aspon jedno sluníčko mám 
Není tady
Tanko, já tě chápu, že máš strach, ale ten Nurofen je fakt svinstvo na játra a u takové teploty po očkování je to zbytečný
A taky radši používám Paralenový čípky. V nurofenu je stejná látka jako v Brufenu a to je všeobecně svinstvo na játra a neměli by ho lidi s postižením ledvin a problémy se žaludkem. Snažila bych se tu teplotu zvládnout třeba vlažnejší koupelí nebo zábalem na ruce a nohy - vlažným.
Teo, naše story s dudlíkem. Když jsem za noc vstávala po padesáté kvůli dudlíku, tak jsem to pak přestala počítat
Jinak mám takový hezký psaní o spánku dětí a jak je neaučit spát celou noc, kdybys měla zájem, tak mi do Sz písni mailovku.
Mag, to je teda dobrý s tím zadkem, ale jestli si trochu nevymejšlíš, jsem jak lunt
Já dneska vytáhla plavky, že se taky smočím v bazénu a hnus pohledět 
Sissi, bazén napusť, my máme takovej akorát, mrkni na rajče, a Niki se v něm vyblázní.
Ahojky
Tak jsem Vas jen rychle proletěla,nemam ted moc času
Mala je už v postylce,vykoupana venku
a napapana
Mi chcete říct,že jen Terezka da 300 kaše?
Clari ja davam ryžovou kaši od Hami s příchutí vanilka a je fakt dobra
krasně se rozmícha .Jsem/ teda spíš Terezka/ spokojena.Tady mam jednu do foroty od Nestle,tak jsem teda zvědava co to bude
Holky ja valím na schůzi
Tady založili novou stranu a ja se nechala uvrtat a napsat na kandidatku
Tam mame scuka ve sklepě
Tak papa
Není tady
Tak u nás se spinká, ale malý se mi zdál teplejší..a ejhle, má 37.4-5.... Ten čípek paralen je od 7kg, takže kdyby něco tak už dát celý? Nějak jsem se zapomněla zeptat 
Není tady
No a ještě jsem nic nejedla tak si smažím hromadu hranolků 
A přemýšlím jestli mám jít přeparkovat auto..stojím na chodníku, bo ke garáži já teda nevyjedu pozadu do kopce kdesi do prrrr
To spíš odřu gumy a výfuk 
Není tady
Teo ...u nás se po první Hexe začalo spát celou noc
Matěj je prostě zlatíčko
zítra jdeme na druhou takl jsem na to zvědavá,minule měl teplotu 39 
Upravil(a) Leninka41 (29. 6. 2010 20:45)
Není tady
Tak už mu slezla na 36.8 
Spinká jak belina 
Leni třeba bude bez reakce. vy už jste měli ten prevenar 13 žejo?? kolikrát to je?? já zapomněla 
Není tady
sissi myslím,že 3 dávky
Není tady

jitu, ty jsi cvok
ale jak se říká, dobrovolnosti se meze nekladou 
a jinak na těch 300ml možná budeme brzy taky, protože Koki vyslopla skoro 200.... Holky, jak to počítáte?? Já to asi moc řeším, ale když je vody 200ml a pak se tam nasypou odměrky mlíka a ještě nasype dávka té kaše, tak pak to množství udělá skoro 250 ml... počítáte to pořád jako 200?
sissi, hoď mi sem talíř hranolků a hodně tatarky prosím
i když mi není dobře, tak jíst bych mohla pořád 
Ten čípek celý... když už má sedm. Mně říkal doktor půlku, když měla 5,14kg (ale zdá se mi, že na krabce bylo od 9 kil - že bych blbě koukala?
)
Není tady

Teo, SZ pošleš tak, že pod ikonkou dotyčné klikneš na "Zpráva". A taky si dej nějaký pěkný avatar - holky tam třeba mají fotečku s dětmi, sissinka tam má pejska
a já to tak různě střídám. Udělá se to nahoře v liště "Nastavení" a dál Identifikace. A tipy na avatary máš s dovolením zde, já jsem z nich teda nadšená 
http://avatar.7910.org/?lg=en&non=1 … avatarpg=4
Není tady

Leni,Matěj je vážně zlatíčko.Moje děti mají heslo"všechno se dá zhoršit".Matula mi vypil obě prsa,krásně usnul a ze spaní se olizuje.Tak uvidím,jak dlouho to dnes bude.Minulou noc,když se prvně vzbudil,mrknu na mobil a vidím 2.Tak mě to potěšilo,ale přemýšlím-necítím se že spím už přes 4 hodiny.Podívám se znovu a ono 22:(.
Není tady

A já se odeberu do hajan...dobrou soudružky 
Není tady

Clari,avatar mám v plánu,jsi můj velký vzor:).Jsem trošku pomalejší,odbíhám sem po chvilkách,teď jsem vyhazovala Filipa.Zatím pracuju na fotečkách,ať vám je ukážu.
Není tady
Potvur,tak ja teda priste zkusim vydrzet s tou teplotou 
K veceri mame zeleninovy salatek s tunakem a toustem zapecenym s nivou..mnaam 
Ale hranolky ty ja taky muuzu.. 
Není tady
Tak u nás se dneska ještě nespí 
Není tady
Jani,mas v albicku moc hezky hackovany cepicky..to ty sama?Me by moc zajimal navod na tu ruzovo-bilou totiz 
Není tady