29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kuk Plakal moc, ubožátko??
Není tady
No minutku a pak už se usmíval...prý kužátko
Holky co ta s ním dělala...že je hrozně pevný...nožkama se jí zapřel o břicho a za ruce zvedla...páni jak držel
No a jinak jsem myslela že prevenar je jedna pichule a další bude s další hexou..a zapomněla jsem už kolik těch prevenarů je celkem pichulí
No a jinak jak jsem předpokládala..určitě všichni věděli že budu řídit JÁ, pač bylo všude lidí jak nasr... Ale zvládli jsme to... Na jedné křižovatce na mě zezadu zatroubil, kretén..jsem musela dá přednost a on asi neviděl že mi jede auto..jsem říkala..den idiotů
Není tady
Jo a váhu máme viz metřík...příkrmy máme začínat zeleninou kaše nemusíme dávat...tak já nevím, V sobotu zkusíme lžičku mrkve...
Není tady
Clari, no protože Kika je prostě celý tatínek S autem je mi to líto.
Sudi, prodávám na aukru, teď jsem tam prodala 3.
Theo, gratuluji k přetočení S tím nočním kojením je to u nás stejné, přes den už nekojím a v noci jsem se rozhodla, že jí po dvou hodinách nedám, protže nemůže mít hlad, dvakrát jsem vtala jí pochovat asi ve dvě si jí vzala do postele a ve tři, že jí teda dám cucnout a pode mnou louže z mlíka, mokro tak půl metru na půl metru, takže jsem prala potah na matraci
Vlasy už mi neoadají a navíc už mi dorůstají
Jo a dva dny nekojení a naplnil se mi zadek
Není tady
sissi napsal(a):
Jo a váhu máme viz metřík...příkrmy máme začínat zeleninou
kaše nemusíme dávat...tak já nevím, V sobotu zkusíme lžičku mrkve...
Sissi, příkrmy se vždycky začínají zeleninou a kaši asi ne proto, že tak hezky spí a krásně prospívá
Není tady
Jo Clari, nám tu lítají takřka všechny ještěrky bez ocasu čičák je drtí
Holky jak to děláte se zvířatama?? Jsou venku nebo na procházce a 100%ně mají na sobě klíště..nemusí být ještě zakouslé..a někde doma ho vytrousí...já je nechci vůbec pouštět dovnitř ..už jsem našla jednoho, čičán se jen otřel o malého a už lezl po něm!!!!! A jednoho rozšláplého před dveřma...a frontline nezabírá....
Jak to řešíte??? Zvlášt když máte velké chlupaté bobany???
Není tady
sissi, nejdřív gratuluju že jste to tak zvládli bez pláče a malej je teda taky kusanec, máme tu pořádné chlapáky v chlívku
no a to další - já mám kočky přes den venku, na noc chodí domů. To jsou ovšem v chodbě+pokoji, který je vyhrazený jen pro ně, takže do místností kde jsme s Kikou, vůbec nepřijdou. Další věc je, že frontline už není co býval a klíšťata jsou čím dál agresivnější - můžeš mi věřit, že jsem vyzkoušela kdeco a jediné co nám zabírá i na psy, je toto
http://www.mall.cz/antiparazitika/beaph … -psy-70-cm
nedá se sehnat všude, ale v tomto eshopu jo.
Holky já vás FAKT obdivuju, že ještě žijete, s tím kojením... já když musím vstát jednou na krmení, tak jsem z toho úplně přejetá Mag a nekecej s tím zadkem
to takhle nefunguje
Není tady
Nám na psa zabírá Scalibur, zatím neměla ani jedno klíště.
Clari, fakt funguje
Není tady
Mag ahaaa. No a já koupila jakési s probiotikama v DM..no však to se nezkazí.
Jo a s tím nočním krmením. Jak jsem ještě kojila malý si cucnul a usnul, dle toho jsem uznala že nemá hlad. Takže už tak 14 dní, když se probudí kolem 4-5, jenom ho otočím na bok, dám dudu a spí dál až do rána
Clari pes je kráskosrstý jezevec a on nemá žádné..a čičán...co na čičána... Když ty klíštata jsou schopné dolézt všude i po zemi..jsem o nich četla
Není tady
jsem ti koukala do fotogalerie hubenější už je snad jen Daja
máte moc krásné fotky s Aguš..... nás nemá jaksi kdo fotit, pan otec na to moc není - a když už ten foťák veme do ruky, fotí blbosti jako třeba můj velký zadek, nebo jak sedím u stolu a jím a podobně
Není tady
Clari ten prodávali u nás v potřebách pro zvěř Kočce nechci dávat obojek..pak koukám aby se neoběsil někde
Není tady
taky jsem se bála, ale naše šelmy se povětšinou válí někde na slunku... myslím že akorát dvě jsou schopné vylízt na strom Utáhla jsem to tak akorát, aby je to neškrtilo, a neměly to volné.
Není tady
clariceann napsal(a):
jsem ti koukala do fotogalerie
hubenější už je snad jen Daja
máte moc krásné fotky s Aguš..... nás nemá jaksi kdo fotit, pan otec na to moc není - a když už ten foťák veme do ruky, fotí blbosti jako třeba můj velký zadek, nebo jak sedím u stolu a jím a podobně
Ježíš děkujeme, ale právě jsem sežrala balení sušenek s čokoládou, za chvíli ze mě bude almara U nás fotím já, jinak musím H. dlouze přemlouvat
Není tady
a já pořád čekám, až se ten můj neplodný den vzbudí, ale ona je fakt jak šípková růženka
Aspoň pak už nebude takové vedro venku, snad.
Není tady
clariceann napsal(a):
a já pořád čekám, až se ten můj neplodný den vzbudí, ale ona je fakt jak šípková růženka
![]()
Aspoň pak už nebude takové vedro venku, snad.
Mi taky spí
Ale v manduce
K večeru jedeme na grilčo, resp. vezeme tam taťku, tak musí být vyspalá, aby byla roztomilá
Není tady
mag napsal(a):
Ježíš děkujeme, ale právě jsem sežrala balení sušenek s čokoládou, za chvíli ze mě bude almara
U nás fotím já, jinak musím H. dlouze přemlouvat
a já jsem snědla od včerejška balení hrošíků, co jsem měla schované kdyby přišla návštěva s dětma
Jsem si říkala, že bych si chtěla nechat udělat profi fotky s Kristi, až trošku povyroste, teď s ní není při focení řeč.
Není tady
Sissi, moc pěkné, není to těžké, já se učila podle MMB a youtubu Akorát tu krásnou čepičku, co teĎ dodělávám, unosí Agi tak za dva roky
Není tady
Clari u nás to kojo není žádný trest. Kojí než jdu spát a pak až ve tři ráno a pak v šets a to zaspíme u mě psteli. Ofiko vstávačka je v devět ráno
Sissi Tob je kus chlapa. A řidička jsi na jedničku s *
Mag prej zadek
Sissi začíná se mrkví, bo po kašičkách už jim ta zelenika moc nejede . I když ta rýžová kaše je pěknej hnus
Není tady
..tak se vám taky pochlubíme s aktuálníma mírama 67 cm a 8 110g no moje malé kojené děťátko mě asi sežere bo co
jo a včera jsem testovala vaření v babycook a jsem nadmíru spokojená...do 15 minut hotovo i umixováno
Není tady
jo a už zkouším Flpiky bez separačky a je to zdá se lepší tak uvidíme
Není tady