29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
mě zase v noci zvracela Nikča
Není tady
ahoj,
jdu k zubařce tak už jsem čilá......a po....... strachy....já sem hroznej stresák
holky-v noci takový helekání a štěpánek v postýlce-otočenej na břiše a hroznou prču z toho měl......on se ted furt přetáčí na bříško to je děs....
mag-kde prodáváš plínky-já bych se chtěla po něčem podívat a nevím kde.....,ted sem si vydražila itti bitti na mma-ale tam skoro nic není......-tuhle jsem koupila "pastelku" a ač vypadá nejobyčejněji tak je z nejlepší těch co mám doma
Není tady
jitulak napsal(a):
A tady je moje lína
princezna
http://www.youtube.com/watch?v=D6WhALmIg4U
Jitu takhle přesně je to u nás - ale cení se i snaha, ne?
U nás zas příšerná noc...já mám nějakou virozu, snad to nechytne Koki, v noci měla soplíky v nose. Nechce banánovou kaši, takže jen mlíčko, takže budíček co 4 hodiny. Navíc pořád kaká a kaká, už jdu volat k doktorovi, jestli jí dát nějaká probiotika nebo co.
Pěkný den všem!
Není tady
Ahoj,děkuju všem za milé přijetí.Jejda,tady to vážně žije večer,asi něco dělám špatně,mám divný režim,ale když já umírám už kolem 9.Martínek od očkování strašně špatně spinká a nechce se to spravit.Mám takový spánkový deficit,že se někdy bojím řídit.
Clari,jestli se nebudeš zlobit,mám zkušenost s ujíždějícím očičkem.U Fildy to bylo dost výrazné,řekli mi,že do půl roku může,do roka se to ještě spraví,do dvou let jsme byli občas na kontrole.Nikdy s tím nic nemuseli dělat,je vpořádku.Ale Kristýnka je podle mě v pohodě,nenervuj se.
Ježiš je to dlouhé,nezlobte se.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Chci vám všem poděkovat za slova útěchy.
Jituš tobě obzvlášť za to co jsi napsalačíslo nejde vymazat,znám ho nazpaměť.jednou to přebolí,ale bude to boj.
Leni
přijď se zahlásit, ju, jak jste přečkali noc... Chtěla jsem ti říct, že lepší je, si pamatovat pin ke chlapově kreditce!!
Pardon, to byl pokus o vtip, ale hele - život je fakt sinusoida, kašli na něj a hlavně ať se ti podaří zvládnout ty penízky
Teo, ahoj, já jsem taky večer mrtvá nebo civím na telku, ať dávají co dávají, hlavně že je u toho klid
Díky za povzbuzení, doktor už mi řekl, že není třeba se vzrušovat, jen kdyby opravdu výrazně šilhala, nebo po roce života to bylo patrné.
Holky, já už jsem na mrtvici - proč mají všichni potřebu mi sdělovat, jak je malá podobná na tatínka? Já se to dovídám opravdu každý den, od sousedek co mi lezou do kočárku, od mých známých, od přítelovo známých, to je hrůza - tak si říkám, ještě že jsem mu byla věrná
Není tady
Zdravicko...
Alicek se na me dneska parkrat i usmal,tak snad bude lip dala jsem mu v noci Nurofen,mel 38,1 bez odectu a ja jsem posera
Ted uz vypada celkem v pohode,uvidime pres den..ma byt pekelne..
Mag,to sou budicky co?Taky zname v ruznych obmenach s kockama..kdeco rozbityho,vylityho,poblityho a podobne
Jinak ja bych byt tebou jeste plenky neprodavala,myslim,ze holky rikaly,ze Flipky asi nebudou moc na pohybujici se dite,ze tam ve svy podstate tu vkladacku nic nedrzi,tak ze se bude asi sesunovat...abys pak zas nedokupovala uznova kapsovky zbytecne.
Sudi, ja prodavam nejaky plinky na MMB,a jeste je myslim bazarek plen na branakdetem.cz
Teo,no tak jestli se staras o tolik chlapu jak jsi psala,tak neni divu..
A tvuj prispevek rozhodne neni dlouhej na to jsou tady jiny..treba ja
Není tady
clariceann napsal(a):
Chtěla jsem ti říct, že lepší je, si pamatovat pin ke chlapově kreditce!!
Není tady
Tanka napsal(a):
Alicek se na me dneska parkrat i usmal,tak snad bude lip
dala jsem mu v noci Nurofen,mel 38,1 bez odectu a ja jsem posera
Ted uz vypada celkem v pohode,uvidime pres den..ma byt pekelne..
Mag,to sou budicky co?Taky zname v ruznych obmenach s kockama..kdeco rozbityho,vylityho,poblityho a podobne
tak hlavně že je mu líp, s tím nurofenem se ti nedivím, já jsem vyměkla. Očkovali jsme jak byly ty šílené vedra, bála jsem se fakt přehřátí, jak byla malá rozhicovaná.....
U nás jsou horory se zvěří na denním pořádku...už to ani nekomentuju, jen uklízím. Pět koček, dvě koťata, tři psi. Hrůza. Navíc kočičí matka si usmyslela, že bude mladé učit lovit - tahá domů mrtvolky ptáků, holátek, krtků, myší.. Jednu myš jsem jí zabavila ještě živou, dala jsem jí sýr a hroznové víno a pustila jsem ji do sklepa, vědět to chlap, sežere mě
Není tady
Tanko,chudáček malinký,já bych mu ten nurofen taky dala,vím jak se po něm uleví.Maťka je teď uřvouněnec,tipla jsem si asizuby,namazala dásně,na noc dala taky nur.ale efekt žádný.
Máte někdo tip, jak naučit na dudlík?Mně už se to 4 měsíce nedaří,vyzkoušela jsem už Avent,Nuk i obyč gumové.
Lukča byl větší řvoun a dudlík moc pomohl.
Není tady
Teo,a co mas na ty dasne a kolik to tak stoji??A myslis,ze to pomaha?
S dudlickem neporadim,my mame od zacatku jeden a hned se ujal.Uz bych asi mela koupit novej
Upravil(a) Tanka (29. 6. 2010 10:52)
Není tady
Teo, mně se zdá, že když si mimi nezvykne na dudel hned po narození, tak pak už asi ne...
Není tady
Tanko,je to Mundisal gel,asi pomáhá,ale pro Lukču jsem měla něco jiného(nevzpomenu si název)a to se mi zdálo lepší.
Clari, Lukáška jsem to musela učit 2krát.Nejdřív obyč a se zubama Avent.
Hurá,Martínek se před chvilkou poprvé přetočil.Ten vzteklý řev,než se překlopil.To bude poblitých plyšáků!!!
Není tady
tanko-já bych při téhle teplotě taky dala nurofen.....áááááá nás čeká zítra očkování.........-už z toho mám nerva......
theo-tak super že se malý přetočil!!!!ten náš je na břiše pořád-jako sám se přetáčí......to je děs....a jak u toho vrčí-ted zas-se ho snažím uvozit v postlýlce a on mručí-protože mu to do kopce nejde se otočit
no jinak u zubařky dobrý-sic jediná bolest byla v mojí peněžence.....sem docela čučela kolik si za to řekla... vždycky jsem platila za plombu tak kolem 300,- a ted 520,-
Není tady
Ahoj, tak vás tu jdu trochu seřvat
Tanko, pokud měl 38,1 bez odečtu, tak měl 37,6, což je po očkování normálka reakce, aby se tvořily protilátky. Já srážím teplotu až nad 38,5 po odečtu a to ještě ne vždycky. Když mi doktorka řekne, že je to virový, tak Niki nechávám až do těch 39, protože při týhle teplotě se ničí viry.
No a holky já chápu, že máte o prcky strach, ale nezapomeňte, že to jsou všechno léky chemie a může se to odrazit na funkci jater, ledvin atd, takže fakt vždycky zvažte jestli je to fakt nutný. Když byl Niki rok, měla virozu, 3 dny měla ke 40. horečkám a poslali nás do nemocnice, dva dny jí dávaly Nurofen a pak jsme musely na jaterní testy, protože to je svinstvo na játra, tak bacha na to.
Jinak Sofi se dneska vzbudila unudlaná, hnusný zalepený nudle a už to má i v očích zašmudlaný Niki chraptí, kašle, smrká, to budou teda prázdniny
Clari, ty jsi dobrá duše Ale myš do sklepa bych si fakt dobrovolně nepouštěla.
Teo, s dudlem neporadím, my jsme ve vaše věku ho Sofi sebrali Ještě si ho neuměla sama podat a celý noci jsem jen nandavala dudlíka. Od tý doby, co ho nemá, spí mnohem líp
Holky tak jak říká Sofi, přesně takové mám rady od homeopata ke kterému s mladým jezdím už 15 let a musím říct, že bývá fakt málo nemocný a když už tak to má krátké trvání. A srážet teplotu jen pokud je už přes 39 kvůli křečím a to ještě spíše zábaly.
Peti to jsem psala já o té kaši a na radu Jíti jsem včera šejkrovala ve vlašce a hrudek bylo mnohem méně.
Není tady
Ahojky
Tanko já souhlasím s tím Nurofenem s Potvůrkou. Taky čekám, až bude teplota u 39°. A hlavně spíš dávám čípky s Paracetamolem, bo mi to přijde šetrnější. když je to možná jen moje milná představa
Jani ještě k těm plenám ... já separačku nedávám bo z té STAY DRY vrstvy jde všechno žlučákem snadno sundat.
A vkládačku jsem teda taky ještě nepotřebovala
Clari s tou myší ....
Teo s dudlíkem taky neporadím Vím, že to řešila Defi a že zabrl až Nuk v šesti měsících. Do té doby Matu taky nic nechtěla
Potvůr vy budete zase nemocný? Kde se to pořád bere. Ať je kočkám brzo dobře
Sudi pětikilo za plombu???? Já jdu za chvilku taky aám ještě dva velký kazi a vypadlé plomby. To se asi prohnu. Doufám, že už se ten postup ničení zubů srovnal, když vlasy už přestaly padat
Já mám na zoubky připravený Callgel
Není tady
Potvůrko,umí se vzbudit i po hodině a půl,nepomůže šššššš, hlazení,z dudlíku nebo flašky má hysterák,pomůže jen prso.Nenapije se,párkrát potahne a vytuhne.Má mě jako anatomický dudlík,začínám být zoufalá,potřebuju se aspoň trošku vyspat.
Není tady
Holky pořád si v hlavě řeším tu práci. Na jednu stranu jsem ráda, že mají o mě zájem, ale najednou se mi od Danyho nějak nechce I když jen na dopoledne, ale stejně.
Já jsem tak pitomá
Není tady
týjo peti to je dilema co...... ,já chodila na brigádičky-ale to byli adamovi už 2 roky.....
jooooooo padání vlasů-katastrofa-mě začli padat ted a to je mazec......jako já mám hrozně hustý vlasy takže se nic neděje-ale ze sou všude
Není tady
Sudi mě začaly padat taky tak 4 měsíce po porodu.A do toho se právě ještě pos...y ty zuby
Není tady
Peti, já bych šla, kdyby se mi něco takového nabízelo a já mohla.... ale záleží, jak to cítíš.
No a já jsem právě při couvání do vrat promáčkla bok auta....ono je sice už na odpis a bude se kupovat jiné, ale stejně ten zvuk se mi zařezal až do kostí...
Jo a koťata si hrály s ještěrkou, měla ukouslý ocásek. Snad se z toho vzpamatuje.
Upravil(a) clariceann (29. 6. 2010 12:36)
Není tady
Holky,ja vim.Vsak uz se to tu resilo kdyz ja mam strach,
Dneska je Sissi s Tobikem na ocku...snad budou bez teplot,pac je to fakt neprijemny,me je jich tak lito tech malinkejch miminek
Teo,gratuluju k pretaceni
Clari,kdyz jen promackla,tak to je dobryy a jeste k tomu na starym aute,ale je to divnej pocit co?Ja taky promackla dvere vloni,ale nekomu jinymu..na parkovisti
na aute kterym jsem to promackla,nebyl ani skrabanecek
Není tady
žasnu, Kristýna prospala celý včerejšek a dneska v tom zřejmě hodlá pokračovat
holky, dáváte někdo rýžovou kaši od Hami?? Na radu pediatra ji mám dávat Kristýně celý jeden den místo mlíka, ale paní lékárnice to komentovala, že jí asi nebude moc chutnat
Není tady