|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj
tak jsem se vydala na úřady....-nejdřív se dát teda vyfotit
-na řidičák,no pak na socku kvli rodičáku-tam mi řekla at si zajdu na ossz kvůli nákýmu potvrzení....-ale až na začátku srpna-protože ted zas něco mění..... :dumbom:takže nic......jo a pobavila jsem se-předemnou byli cikánky..... 
-začali tam ječet jak šílený-tak jsem se pak paní ptala co vyváděli-prej-nojo tahle tady vyvádí furt-její 16 letá dcera má dítě-a stará za ní vyřizuje (asi v tom holka umí chodit....)a paní za přepážkou že po nich chtěla taky náký potvrzení a stará se mohla po..... 
pak jsem šla teda vyměnit ten řidičák......no fronta šílená....-když jsem přišla byl pořadník na 40 a já byla 63......
tak to zkusím ještě před zavíračkou..... 
Není tady
Tak moje beruška ještě pořad spí
Tak snad to pomůže a bude jí líp
Sudi někdy to na těch úřadech stojí za to
Clari my jsme takhle jeli pro auto do Ostravy
Ja měla zadek cvaklej celou cestu
a jak jsem doma vylezla,tak se mi třepaly kolena 
Není tady
jitu tak snad se z toho vyspinká 
sissi-snad i tobíkovi bude brzy dobře 
jo a ten fenistil je na splasknutí sliznic-já ho dávám adamovi když má kašek a rýmu a nebo když se objeví laringitýda...(když nepomůže tak bohužel jednou došlo i na kortikoidový čípek
)
Není tady
Ahojte holky
Tak my kojíme přes den taky docela často, ale už najedeme na příkrmy
. Na noc mu dávám kašičku, protože vstávat co hoďku a půl to bylo na palici a já musela nějak fungovat, teď vydrží do 4 do rána a pak zase kojím co hoďku, ale bohužel jen do 7 pak milostpán vstává
- Peti tiše závidím 
Jo a s tím zvýšením hlasu na prcky - když si tak vzpomínám na sebe před 16 lety tak to jsem ho na malého určitě zvyšovala a nebo mi ujely nervy, teď si to nějak víc užívám a nebo tím, že jsem už postarší matka, tak mně to nechává chladnou a jak říká Péťa spíše je mi malého líto, ale u mně to bude zmoudření věkem 

[/img]Není tady

Mag jj, chodím do práce každý den. Dneska jdu až později odpoledne, tak jsem si aspoň umyla ty nejvíc špinavý okna 
Docela jsem ale unavená.
Ještě k tou nočnímu kojení ...Dany taky dostává večer kaši a pak se budí až kolem třetí an kojo. To hned zaspí a pak jedeme od těch 5-6 ráno po hodince. Mě to neva, bo je u mě v posteli a jen se natočí k prsu a sosne a oba u toho spíme. A usíná od začátku sám a bez problémů.
Je možný, že kdyby spal sám, že by možná dokázal spát celou noc, ale já to nějak nechci. Chci ho mít pořád u sebe. Zavislačka 
Prostě ta pupeční šňůra není nějak přestřižená

Jitu tak uvidíš, jak Terezce bude.
To jsou ty horka. Ono to s organismem dots zamává. Vždyť i Leninka psala, že je nachlazená
Leni jak ti je? Už to přešlo?
Není tady
Jitul Kamča má kojenecké zarděnky.
Peti odnaučuju závislost na koze. Noc u nás vypadá tak, že kojím co hodinu až dvě, ale neříkejme tomu kojení, protože Kamča jen dudá. Nicméně si békne, já jí dám prso, chvíli dudá, pak se další čas pereme o prso, když už konečně vyhraju a Kamča spí dál, tak se zas bojím jen otočit, aby se neprobudila a pak už nemůžu spát, protože vím, že se brzo zas začne dožadovat své největší lásky. Tohle byl extrém posledních pár dnů, samo že jsou dny kdy je to lepší, samo že to souviselo i s tím vedrem, ale upřímně tohle není kvalitní spánek nejen pro mě, ale hlavně pro ní.
Holky ta je tak nevrlá to je děs.
Není tady

Dají tak to jo. Já to asi nepochopila. Omlouvám se. To chápu, že to musíte odbourat.
Dany právě regulerně pije a pak se pouští a už zase spí. Spícího ho i vracím zpátky do postýlky.
Dají vždyť je nemocná. Ty určitě taky nejsi příjemná, když je ti blbě 
A ráno taky regulerně pije. To má pak úplně promočenou plenku. Takovou ji nemá za celou noc, jak za těch pár hodin po ránu 
Není tady
Já jí to prso jednou za noc dám a stejnak moc nesaje a když si zabrečí, tak jí chvilku drncám aq spí dál, takže hlad nemá.
Není tady
Peti já myslím, že to jsou spíš zoubky, poněvadž bez teplot je už několik dní a vyrážka taky ustupuje.
Není tady
Tak mi pořad 38
ale spapala oběd
no,ale je takova jak hadrova panenka
Tak ji chovam,nosím,pač samotna byt nechce a zkusím ji zachvíli uspat.Byla nas zkontrolovat tchyně
a že ji pry můžu vzít do kočarku ven
Tak to asi nehrozí
Peti,mladej ma 18 a ta pupeční šnura tam,i přes naše občasne spory, pořad !!!!! je 
Není tady
Ahojda kočky a malý koťátka. Po dlouhé době jsme doma o vás vůbec přehled nemám na baráku internet nemáme. Museli jsme včera přijet pač jsme měli povodeň až na pozemek a pak voda šla k prvnímu schodu k baráku a nemohli jsme ani spláchnout na záchodě kvůli septiku tak jsme odjeli. Ale voda už je zpátky v řece tak zítra zase razíme.
Pořád jsme při čtyřech zubech už máme snahu si sedat, ale hodně se předklání dopředu tak si musí ještě chvíli počkat. Malej okoukal vyplazování jazyku tak je s ním hrozná sranda taky se naučil se pěkně vztekat, když není včas jídlo. Koupání v bazénu miluje mlátí nohama i rukama jak zběsilej. v těch hicákách se totiž v baráku na náměstí nedá vydržet spaní to je vopruz tak je líp na baráčku u vody. I ty děti v těch hicech jsou dost podrážděný tak dáváme tomču spíš do chládku a tam je spokojenej. A co vy a vaše dítka piště opravdu přehled nemám a zítra zase razíme.
Není tady
Jo abych nezapoměla náš největší rekord po kašičce na dobrou noc bylo vstávání o půl osmé ráno. A to chodí pořád spát v osm večer. No koukala jsem s manželem jak blázen, ale spíš je budívá kolem té šesté ráno převážně.
Není tady
Niki přehled:papáme příkrmy, spíme od 7 do 6 cca...chceme furt sedět a momentálně jsme trochu nachcípaní...povídáme, snaží se lézt..no a to je vše asi 
Teda Tobi spal v kočárku na prochajdě od 16 do 18....a pak od 18.45 spinká 
Není tady

holky, jak vám prckové jedí jablíčkový příkrm (myslím od Hami)? Kristýna dělá šílené ksichty a nechce ho, tuším že jí připadá kyselý. Doufám že nebude mít to co já - občas dostanu při jezení třeba i jen trošku kyselejších potravin do čelistí bolestivou křeč, která dlouho odeznívá 
a druhý dotaz - Kika mi najednou začla odmítat kaši (tu výbornou rýžovou, kterou vždycky dlabala..) Nestalo se vám to taky?
jitu, to je pošušňání, to vyřizování na úřadech, co?
A co je Terezce?? Něco mi uteklo?
Není tady
sissi no tak to je Tobík ukázkovej a mooc šikovnej. My jak dáme Tomču do postýlky tak v tu ránu je na břiše a pak se vzteká protože pořád naráží na šprusle no je to trdlíček.
A spinkání máte Sissi parádní.
Není tady
Niki, no, obracíme se taky, ale jen na posteli před usnutím..na dece přes den ne
I ted jsem tam byla se překuli 
Clari, chutnala mu rýžová cca 4 dny a už ji odmítá
asi ji vyhodím anebo ochutím..jo, dám tam trochu medu 
Jablíčkovou jsme zkusili...první lžička ksicht..ale pak mu moc chutnala. Od hami.
Není tady
Já kaše kupuju teda jedině s příchutěma na dobrou noc máme s banánama a jinak kupuju norm. s meruňkama. Kaše milujem.
Není tady
Clari zkus jí to jablíčko říznout mlíčkem,ta chut se zjemní
Terezka ma dnes teploty,ale ted večer se mi zda už lepší.Jsem ji i trochu okoupala a nějak pookřala
Niki tak snad Vas ta voda zase nevyžene.A jak u Vas probíhaly vrchní zoubky???
Ja davam ted už spíš Hamanka vyživu,dnes jsme zkusili švestkovou,a chutnalo jí
A od Hami tu ovocnou svačinku.
Není tady
Niki,tak tu na dobrou noc s bananem jsme zkusili a ta mi teda moc nejela
U nas valí ryžova vanilkova 
Není tady
U nás jedou zatím všechny co jsmě měli a mně připadají všechny stejné tak nevím
. Holky a kolik vám prckové vypijí té kaše?

[/img]Není tady
Ja dnes davala male ten Nurofen
Holky at netvrdí,že je to bez cukru,šak to je tak sladke,že se Terezce z toho navalovalo 
Není tady
Sissi Tobíj je nějakéj spáč? 
Jitu tak snad bude Terezce už jen lépe 
Niki Tomášek je šikovnej, že už se chce sám posadit
a ten baráček ti lehce závidím 

[/img]Není tady
Jitu u vrchních zoubků jsme měli vysoké teploty koupili jsme Panadol baby pomáhá to i při růstu zoubků a musím zaklepat po podání tak už nebyl takový křik. Ale byl to děs nevím kam ten náš mrňous tak spěchá se zoubkama v pěti měsících už jich měl ty čtyři a další zatím nevidím.
Není tady