29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,ze to ale pomalu speje,ze to bude zase moderni..ty elastaky taky si pamatuju tuhle modu,ale to sem jeste nechodila na dýzu
Clari,vubec nejses strasna,ja taky Alicka samozrejme paradim a kdyby se podarila priste treba mala slecna,tak nas ty nausnicky taky neminou...
Není tady
ahojky Jitu neřeš jestli něco děláš nebo neděláš...naopak si udělej co nejpříjemnější chvilky, když je u vás teď neveselo, hm? No a třeba se
pěkně kousne, a poučí se definitivně...Chybu může udělat každý, jde o to, jak se k tomu postaví.... Budu držet palce.
holký a já jdu spát...dneska jsem měla doma "hodné dítě" ale stejně jsem unavená, něco na mě leze. Dobrou vám i vašim drobečkům
Není tady
Clari po kaši spinká hezky, teda aspoň se to tak jeví.
Leni dej si , snad ti to pomůže
Tanko ať je Alíčkovi zítra už dobře a máte klidnou noc. No a vy jste snad předběhli i nás
Není tady
sudina napsal(a):
chááááááá ted jsem si úplně vzpoměla jak jsem šla vyparáděná na svojí první dýzu-lesklý elasťáky-půjčený od jedný holky z vesnice co chodila s vietnamcem
a halena s obrovskýma puntíkama.boty lodičky s mašlí
já taky já taky
Není tady
A ted něco pro tu naši Lenču Nevím,za co kamenovat??
Leni bude Ti líp,ted to ještě netušíš a nedovedeš si to představit,ale vždycky je někdo,kdo Tě ma rad
Ted jde " jen " o to se od něj citově odpoutat
Vymaž číslo,zakaž si číst,co ti píše a hlavně mu nepiš,nevolej
Ja vím,že to bude těžke,ale vydrž.Mě každy říkal,at od něj odejdu/myslím byvaleho /naši mě nechapali,každy jen kroutil hlavou.Ale ja si nedala říct,jsem ho tááák milovala
A za to jsem měla od něj jen nadavky,ponižovaní,sem tam facka,sem tam jsem lítala po pokoji jako mokry hadr
brrr nechci na to ani vzpomenout .Ale jsem nevěděla jak dal,co s barakem,co s půjčkama,kluk tady měl domov
tak jsem držela a překusovala to ponižovaní
Ale když mi rozmlatil hrncem se svíčkovou přední okno na autě,tak to ve mě bouchlo
Jsem se proměnila ve fůrii
,chytla nějake jeho věci a vyhodila ho
A potom jsem brečela,že je mi po něm smutno
a chtěla ho zpatky
ale ustala jsem to a dnes jsem rada,že je pryč.Ted je mi líto,těch skoro 10 let,ktere jsem mu věnovala,ale byla jsem slaboch
,že jsem to neudělala dřív.Tak jsem se dost zatvrdila a myslím,že si úplně k tomu srdíčku už kromě dětí nepustím nikoho.
Máš svoji cenu a tohle jednaní si nezasloužíš.Tak moc držím palečky,at to ustojíš
Není tady
Tanko jak je Alíkovi? Posílám pofoukání Ty jo a je to kus chlapa. Tohle bude ožná vážit Dany teď v osmi měsících
Jo a leginy se přece už pod šaty nosej
Clari jak se Týnce lesknou oči na té fotce
Sissinko já bych n tu internu radši šla. Pro jistotu
Marluk taky ještě nemám porod v hlavě OK, takže na těhule pohlížím píš s obavami. Sama do toho ještě asi nepůjdu
Leni přeju hodně sil. Ono to nakonec nebude tak hrozný, jak se ti to jeví teď. Bolest přejde a ty zase budeš koukat na svět bledě modře (růžovou nemám ráda ) Hlavě, ať to máš rychle za sebou
Mag a přes den teda nekojíš vůbec? Ani jen tak pro formu?
Jitu jen do něj. Chlapisko jedno. Nic jinýho si nezaslouží
Není tady
A tady je moje lína princezna
http://www.youtube.com/watch?v=D6WhALmIg4U
Není tady
Holky mně dneska volali z práce, jeslti bych nešla na léto jako záskok za dovolené. asi půjdu. Sice ne na celé dva měsíce, ale na nějaký ten týden jo. Ale nevím, jestli zvládnu "opustit" Danyho
Sem asi praštěná
Není tady
jitulak napsal(a):
A tady je moje lína
princezna
http://www.youtube.com/watch?v=D6WhALmIg4U
Omlouvam se za primitivní komentař
Není tady
jitulak napsal(a):
A ted něco pro tu naši Lenču
Nevím,za co kamenovat??
Leni bude Ti líp,ted to ještě netušíš a nedovedeš si to představit,ale vždycky je někdo,kdo Tě ma rad
Ted jde " jen " o to se od něj citově odpoutat
Vymaž číslo,zakaž si číst,co ti píše a hlavně mu nepiš,nevolej
Ja vím,že to bude těžke,ale vydrž.Mě každy říkal,at od něj odejdu/myslím byvaleho /naši mě nechapali,každy jen kroutil hlavou.Ale ja si nedala říct,jsem ho tááák milovala
A za to jsem měla od něj jen nadavky,ponižovaní,sem tam facka,sem tam jsem lítala po pokoji jako mokry hadr
brrr nechci na to ani vzpomenout .Ale jsem nevěděla jak dal,co s barakem,co s půjčkama,kluk tady měl domov
tak jsem držela a překusovala to ponižovaní
Ale když mi rozmlatil hrncem se svíčkovou přední okno na autě,tak to ve mě bouchlo
Jsem se proměnila ve fůrii
,chytla nějake jeho věci a vyhodila ho
A potom jsem brečela,že je mi po něm smutno
a chtěla ho zpatky
ale ustala jsem to a dnes jsem rada,že je pryč.Ted je mi líto,těch skoro 10 let,ktere jsem mu věnovala,ale byla jsem slaboch
,že jsem to neudělala dřív.Tak jsem se dost zatvrdila a myslím,že si úplně k tomu srdíčku už kromě dětí nepustím nikoho.
Máš svoji cenu a tohle jednaní si nezasloužíš.Tak moc držím palečky,at to ustojíš
Není tady
Jitul, ty sis teda užila Video moc pěkné, si Terku asi dost naprdla, což, na konci se začíná pěkně vztekat
Peti, dneska jsem kojila jednou a prsa už mi netvrdnou. Peti si oddáchneš, přijdeš mezi lidi a psk budeš spěchat domů. Jsem zvědavá na sebe
Není tady
PetraP napsal(a):
Holky mně dneska volali z práce, jeslti bych nešla na léto jako záskok za dovolené. asi půjdu. Sice ne na celé dva měsíce, ale na nějaký ten týden jo. Ale nevím, jestli zvládnu "opustit" Danyho
![]()
Sem asi praštěná
Peti,ja bych mohla jít taky na leto na zaskok,ale jsou to i 12 a děla se do 10 večer To ještě nedam,ale ty peníze by se teda hodila.Takže praštěna nejsi
Sudi nebylo a už to nikdy nedovolím,aby se ke mě někdo takhle choval
,ale cesta to byla dlouha
Upravil(a) jitulak (28. 6. 2010 21:45)
Není tady
Peti,dekujem za pofoukani no asi pred pul hodkou jsem ho merila a ma po odectu 37,1,takze dobry,ale ma takovy skleneny ocicka a fajn mu asi neni..uvidime zitra,minule mel druhej den vetsi teplotu.
A uplne te chapu,ze se ti od Danyho nechce..me by se taky nechtelo
Jo,Jitu to fakt napsala dobre. Leni,chce to jen prekonat tohle blby precitlively obdobi a jednou si reknes,ze jses rada,jak ses rozhodla.
Není tady
Jitu taky pěkně čilá, kočička
Mag já vím, jenže ta přestava, že jsem tu Danyho nechala... i když s mojí mamkou a u ní vím, že zachová Danymu všechno, na co je zvyklej .... ale stejně
Nějak nemáme přestřiženou pupeční šňůru
Mě se právě prsa pořád hodně nalévají. Večer, když Dany po kaši nechce pít, tak musím regulerně odstříkávat. Sice jen cca 50ml , ale musím
Pak do toho dělám kaše a nebo ho dávám do příkrmů. A jak se Dany po nich pak hrne
Holky jak tu někdo psal že mu ta rýžová kaše od Nestlé hrudkuje ..... mě taky. A nehoustne
Není tady
Jsem Terezku asi vůbec nakrkla,že jsem ji dala na bříško Zatím to není její moc oblíbena poloha
Poslední dobou si vůbec nevydrží hrat sama Jsem si to ale taky asi zavinila sama
Mala zaknoura a mamka už valí
Není tady
Jitu u nás je to stejné. Já k němu taky hned běžím sotva kníkne
A dneska po hodně dlouhé době se u nás opravdicky plakalo Měl břuškabol a nešlo mu vyprdět a tak musel opravdu plakat. A tak jsme masírovali bříšenko a seděli na nočníku ....... a nakonec jsme prdy vyhnali teploměrem
Není tady
Tak mě už mlady dycha na zada tak ja padam
Zítra bez proudu
zas budu bez informací
Tak papa
Není tady
PetraP napsal(a):
Jitu u nás je to stejné. Já k němu taky hned běžím sotva kníkne
A dneska po hodně dlouhé době se u nás opravdicky plakaloMěl břuškabol a nešlo mu vyprdět a tak musel opravdu plakat. A tak jsme masírovali bříšenko a seděli na nočníku ....... a nakonec jsme prdy vyhnali teploměrem
Peti ja jsem musela male taky včera pomoct teploměrem .Taky hrozně plakala,že jí to nešlo .Tak a už fakt jdu
Není tady
Ahoj , tak jsem to tu zase všechno pročetla
a ...kočárkovou fobii máme taky jezdím se strachem kdy mě zase ta naše kráčmera vyřve no a zastavit se třeba na hřišti s Šimonem a nechat ji v kočárku,no to si vůůůbec nemůřu dovoloit,takže u nás to ergo jistí
Mag tak pak napiš jak vám plínky jdou .. u nás super sedí perfektně,ale musím přebalit co hodinu tak nevím jestli se to zlepší , nu už jsem objednala nějaké bambusky a vkladačky a ještě chci nějaké kapsovky,ale to musím zase až budou nějaké finance
a ti chlapi no co na to říct s nima je to na ... a bez nich taky... ,ale než se trápit !! já si toho užila dost s našima kteří spolu byli jen proto,že by to mamka s náma finančně neutáhla,nebo si myslela že by to neutáhla.Hádky na denním pořádku o alkoholu u táty nemluvě.Nakonec od sebe šli až nedávno,ale my jako děti z toho máme zážitky na celej život.A jestli si myslej že nás to nepoznamenalo,tak to se bohužel moc pletou...ale to jim neříkám protože to mamce nechci dělat těžší . Takže dobře jste udělaly Jitka a Lenka
Není tady
Tak jdu do pelechu...zítra to očkování a ještě jízda autem
Leni zas bude dobře
Janule..že kráčmera
Nové holky pište sz Zimě. Jesrtli chcete na nástěnku.
Holky brouuuuuuuuuuuuu
Není tady
Jani jaký máš ty FLIPk? STAY DRY a nebo organic? Ty org. jsou opravdu morké, ale SD jsou na té vrchní vrstvě na omak suché. Já je dávám na dlouhé denní akce , protože je vnich prťka fakt v suchu
Není tady
Peti mám stay dry a za hodinu jsou prostě mokrý tak nevím jestli tolik čůráme, a nebo to dělaj separačky? jinak ty svrchní gatě jsou epesní..nic neproteče a že jsou to nálože od naší madam
Není tady
Chci vám všem poděkovat za slova útěchy.
Jituš tobě obzvlášť za to co jsi napsala číslo nejde vymazat,znám ho nazpaměť.jednou to přebolí,ale bude to boj.
Není tady
Tak já už musela vstát a jít uklidit po posovi blití
Jaňule, mám tady navíc bambusové vkládačky, chci je dávat dospod, když bude potřeba, jinak gaťky sedí určitě nejlíp ze všech plen co máme. A že těch značek máme dost Agi už brzo vyroste z Mkových Itti bitti, tak už asi máme náhradu.A když se osvědčí, tak asi prodám i tots bots.
Upravil(a) mag (29. 6. 2010 6:53)
Není tady