|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky s tím kakáním já to taky řešila asi měsíc než jsem začala dávat ovoce se Kamilka nemohla vykakat, několikrát denně tlačila jak blázen a pak takový nic co měla v plence. Zkuste to vydržet a nebo dát nějaké ovoce a uvidíte jak začnou kakat. Mně teď kadí i 3x denně.
Jinak já jsem taky párkrát na Kamilku zvýšila hlas, to se asi zadaří každé mámě. Přeci jen mít malé mimino je dost emočně náročné.
Jaňule naše přeučování trvá zatím dva dny, nicméně je to lepší než jsem čekala. Udělali jsme to tak, že jsme vyhodili starou postýlku, teď používáme přenosnou, protože má kolečka a hlavně tam nepotřebujeme ty vole teď vůbec nevim jak se to jmenuje, no prostě takové ty chrániče kolem, aby se dítě nemajzlo do hlavy. Ach ta mateřská 
Protože přes to na nás neviděla. Kamču večer udrncáme v postýlce, ten co má službu, tak spí u ní a jakmile si malinko békne, tak z postele drncá. Většinou to stačí. Já si myslela jak jí budeme muset chovat a utěšovat a ono opravdu většinou stačí jí chvíli podrncat a spí dál. Včera jsem jí musela jen jednou vzít k sobě do náruče asi ve 2 ráno a to jsem jí rovnou dala prso. Přeci jen mi teď nepřibírá, tak jí to uplně odpírat nechci. Skoro to vypadá jako by to dítě vicítilo, že jsme teď fakt rozhodnutý to vydržet, protože dřív naše pokusy selhaly a teď to vypadá víc než dobře. No nic už zas huláká protivka, tak běžím k ní.
Není tady
Dobre rano
Tak mala měla vcelku klidnou noc,ale ted rano jsem ji naměřila 38,5
Tak s ní raději zajedu k dr. asi mi toho moc neřekne,ale at ji raději poslechne a zkontroluje 
Není tady
Jejda aby jste nakonec neměly to co Kamča. Měla až 39,3. Tak snad to nebude nic vážného.
Není tady

Dobré ráno. Přeju všem, ať nemarodí.
Tady je 18 st, to jsou extrémy, nemůže být třeba pořád 26? Zas byly bouřky? jak jste na tom? Nestalo se nikde nic? U nás pohoda.
Martínek už 6 dní nekadí, já vím, že u koja je to normální, ale fest prdí a smrdí
.
Není tady
Teda vy jste se večír rozjely, já vás dočtu.... jenom se jdu pochlubit Agi spala od sedmi do osmi s pauzou v pšt na jídlo. Teda to jsem se vychrupkala 
Není tady

Čtu to Maťovi nahlas, ať ví, že je normální v noci se nenacpávat
.
Není tady
Taky to Kamče přetlumočím až se probudí
Musí naspat co nestihla v noci 
Není tady
Hoj holky...tady je taky 18st..to jsolu výkyvy jak pra....
Fakt, jakkdby nemohlo být 25 a hotovo.
My dnes byli u doktorky
Malý začal ještě kašlat k tomu..tak jsem raději zašla. V nci špatně spinkal bobeček můj. Tak dostal kapky tusin a kapky fenistil
Ale prudušky má čisté, i krk je ok.. 
Jak mu tu špachtlu dala do krku..jak se nadavoval 

Ale hodnounký, neplakal..koukal a usmíval se...před náma byl řev 

Není tady
Ahojky holky 
Tak se hlásíme po víkendu.Měli jsme se fajn.Opékali jsme buřtíky,blbli s dětma a s tchýní jsme si dali lahvinku Jelcina sladkého
Akorát ze spaní ve stanu sešlo,protože začlo šíleně lejt a bylo mokro i ve stanu a já se tak těšila
Tak jsme spali všichni vevnitř,ale tam bylo tolik much,že nás pořád budili a my záviděli Matějovi,že spinká v kočárku pod síťkou
Spinkal celou noc.
Dnes spinkal od 8 do 7,pak vybumbal mlíčko a spinkal ještě do půl 10 
Není tady
Tak jsme zpatky
Pry je to nějaka viroza
Mala je v postylce,ale zatím na spaní moc nevypada
Došla mi ta židlička a jsem pěkně nas....
Nějak paní zapomněla nafotit a napsat,jak je sedatko dorvane.A jak je špinava ,no fuj
Jenže co s tím??????????? Nepsala,že je v super stavu. Dala ji od korunky
Takže končím s takovymahle akcema
Sissi kapky Fenistil?? A to je naco??
Daji asi jsem nečetla moc pozorně,Vy jste měli taky nějakou virozu??
Musím za malou,už tam zase hulaka 
Není tady

Leninka41 napsal(a):
Ach jo! 
Není tady
Teo neplač
Tohle ranní spaní ja taky neznam
mala je hore třeba už od půl sedme,ale už nezabere
Ted mě ještě vytočil mladej
pry jestli mu odpoledne půjčím auto,tak jsem řekla,že pojedu s ním,tak byl hubaty
a ještě mi položil telefon
Ja chci klíííííííííííííííííííííííííd 
Není tady

Jitu, ještě auto... My jsme mladému slíbili zaplatit řidičák, když nebude žádná 4 na výzo, co myslíš? Ušetřili jsme!Aspoň se už trochu zklidnil, loni byl na zabití. 
V půl sedmé?Já jsem slyšela Lukyna lítat po baráku, jak
vstával do práce a Martin dýl jak do půl 6 nedává. 
Fuj, něco mi tu zasmrádá na klíně, ale asi zas naprázdno 
Není tady
teodora napsal(a):
Leninka41 napsal(a):
Ach jo!
Klíd, to znám a utekl měsíc a vypadá to u nás taky mnohem líp
ťuk, ťuk
Není tady
Holky nemyslete si,že takhle spíme pořád,taky má den kdy je vzhůru od 6 a nespí.Já přebalovala teď,tlačil tak,že to nešlo přeslechnout 
Já minulý týden dětem na pc změnila heslo,protože neznali nic jiného než ráno vstát a hrát do večera hry.Žádná pomoc v domácnosti se nekonala.Odjížděli jsme na víkend a v autě jim povídáme,že jestli se nebudou chovat normálně,že nebude žádný počítač po návratu domů.A co myslíte?Chovali se vzorně,pomáhali s čím bylo třeba,nemlátili se ani nehádali.Takže když chtějí tak to jde.
Není tady
Teo,ja jsem mu řekla,že chvíli bude jezdit se mnou a pak se uvidí.Ale když se chce panaček nasírat,tak to se se mnou nedomluví
By si měl uvědomit,že tudy cesta nevede
Ja když jsem jen kojila,tak mala taky tak za těch 6 dnů kadila,ale potom to stalo za to 
Není tady
U nás je to celonoční spaní asi proto, že se teď celý den nazastaví, víte co toho naběhá 
Už se těším na pubertu 

Není tady
No jo Mag
ty máš doma malou čiperku
Taky se na to těším
Ale my jsme zatím ani nohy neobjevili,šije s nima jako čert,ale ani jednou se za ně nechytil.
Není tady

Jitu, občas lituju, že jsem ho nebila.
Se spaním jsem rezignovala, aspoň si vám postěžuju. Můj mi jednou místo soucitu řekl, že však jsem věděla do čeho jdu.
Tak mu vyhrožuju, že přijdu o mlíko a někdy mu ho nechám na krku 
Není tady

Ahojky,
Dají ty odanučuješ Kamču nočnímu pití? Já myslela, že učíte samostatné usínání.
Já Danyho kojím třeba i třikrát za noc. A po páté hodině ho už mám v posteli a kojím vlastně co hodinu a tak až do devíti, než se úplně probere a vstáváme. A nějak to neřeším. Prostě nakojím a spí se dál. Tobě noční kojení vadilo?
Není tady
Peti, nechci mluvit za Dají, ale ono to asi dost sovusí, hlavně teda noční spaní v kuse a kojení, u nás nastal zlom po přestěhování, kdy jsem jí přestala dávat prso pokaždé, když kníkla a zjevně hlad nemá, bo vydrží spát celou noc.
Peti, ty chodíš do práce každý den na ty dvě hoďky?
Není tady
Peti, upřímně by mě šlehlo kojit každou hodinu
V porodnici jsem kojila nonstop
a taky jsem tak vypadal...chodící zombie 
Jak jsem ještě doma kojila, tak se budil jednou kolem 1hodiny a cucnul a spal. Tak jsem si říkala hlad teda určitě nemá a jen jsem ho obrátila na bok a spal dál i bez koja. Od té doby spí až do rána krásně 
Jak říká MAg.
Není tady

Hou hou hou! 
Jdu to tu zkouknout....koukám, jste debatily a řešily a drbaly 
U nás se pořád něco děje, dneska jsme měli jet pro auto do Znojma (já řídit cestu zpátky
), ale nedopadlo to- dítě už bylo nabalené u kamarádky, všechno přichystané...no hrůza.
Ale tak jsem aspoň doma, Koki nyná a já vezmu psa do lesa. Za chvilku valím.
Jsem ale strááášně vytočená, na sociálce mi nepotvrdili mateřskou z r. 2009 a já nesplňuju podmínku pro zrychlené čerpání RP (dvouleté)....všude už jsem to nahlásila, hlavně v práci, a teď budu muset zkejsnout doma za sedm tisíc, což si jaksi neumím vůbec představit... jsem fakticky naštvaná a člověk nemá odvolání, byť si sociálka a MPSV jasně protiřečí 
Budu holt přemýšlet, jak to ošulit. Co se dá dělat, když je nejhůř, lidi začnou stejně ten stát odrbávat jinak a pomáhat si jak to jde... 
Aspoň že Kristýna je zlatá...sluníčko hodné. Spinká, papá, všechno v pohodě, ale myslím že brzy začnou ZUBY.
Holky, tak se držte, s těma chlapama i s pubošema (Leni - seš dobrá
), a já zas brzy dojdu 
Není tady
Vem papíry a pošli je na MPSV. Nejde se odvolat?? Neházej to za hlavu, nárok na ní máš.
Není tady
Teď na to koukám a je možné podat námitky. A pokud to nepomůže, tak si stěžuj na MPSV.
Upravil(a) mag (19. 7. 2010 13:53)
Není tady