29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
no tada je zase událostí Leni, Jitu, holky držte se. Ty chlapi by fakt potřebovali pár přes hubu. A Leni, doufám, že to sbalení je definitivní a že tě zas neukecá
On už prostě jinej nebude a abys čekala jestli jednou dospěje nebo ne, tak to ti taky může být najednou padesát, život v háji a chlap, kterej je spíš přítěží.
No my jsme o víkend byli zas jak v pracovním táboře V sobotu jsme jeli koupit novou sekačku a křoviňák, takže se sekalo, řezalo, čistil se znovu bazén, ušila jsem takovou plachtu ze záclony, aby se tam nekazila voda. A večer jsme grilovali, Niki šla v deset spát a my jsme do jedný domalovávali pokojík, rozebrali jsme Niki postýlku, bude spát na válendě a lepili jsme obrázky, aby to tam holky měly hezký. Já jsem při tom vytřídila teplý a malý věci a v jednu se šlo spát. Vstávačka po sedmý, snídaně, stěhování Sofinky do Niki pokoje a nástup na zahradu
Postavili jsme takovej ten velkej piknikovej stan, natřeli lavičku, já umyla obě auta, vykoupat psa, do toho krmit děti a uspávat na střídačku
a večer zas grilovačka, protože na vaření jsem čas neměla. No krásnej víkend
Sofinka šla spát v půl osmý, krmila jsem v půl jedný, pak jsem si šla lehnout a vzbudila jsem se v půl devátý, takže nám odsun do pokoje pomohl
A parádně jsem si spálila záda, takže dneska se moc vystavovat nebudu
Nikolka je veš školce, ale má zas od soboty rýmu, tak čekám, co se z toho vyklube. Chystám se jít se Sofi na kožní, má strašný pupínky a dětská neví od čeho
HOj damy,
Tak dneska nas ceka to ockovani,uz aby to bylo za nama
Jinak ALicek vcera zacal strkat kolinka naraz pod sebe a vystrkoval zadecek az do nebe.A ted rano jsem si sla udelat kafe a otocim se a dite uplne jinde on mi odcouval z hraci deky
Leninko,preju pevny nervy,ja nevim jestli bych na to mela,ale je mi jasny,ze to musis zvladnout,kdyz mas tri deti.Mel by ti davat aspon nejaky penize,jenze jak ctu,tak s nim asi moc domluva neni co..chjo.
Není tady
Dobré ránko!!!!!
Všechny vás kočičky moc zdravím po víkendu. Máme napilno, a je hezky tak vyrazíme ven - odpolko se tu doufám stavím.
A posílám jednu fotodokumentaci z včerejšího výletu - hlavně na mě neposílejte sociálku
jo a holky!!!! co jste uvažovaly o té tašce z DMka, tak jsem vás chtěla ještě upozronit, že je tmavě modrá, byť se tváří jako černá. Tady na té fotce na jasném slunku je to vidět. Na krabce myslím nic nebylo, takže se zřejmě vyrábí jen v této barvě. Tak ať víte
Není tady
teodora napsal(a):
Ahoj holky, můžu k vám?Mám zimňátko Martínka a chybí mi pokec s podobnýma maminama.
jasně, pojď mezi nás písni něco o vás a hoď třeba nějakou fotečku.
Jinak to tu žije spíš odpolko a navečír, to tu soudružky skecnou klidně až do noci
Není tady
Teo,jen se pridej ,radi te tu privitame...
Není tady
PetraP napsal(a):
A mele a mele a mele. Baba, tata a mama už je na denním pořádku , pak když je rozčílenej tak říká Hač a Haží, na mě pořád volá Nemé a taky tu frčí Umpa. Má toho víc, ale teď si nevzpomenu.
Peti, a co ho rozčiluješ?!
Není tady
Tanko, držím palce - u nás byla po druhém dva dny teplota a plačtivo, tak snad to zvládnete líp. Mi leží dítě furt jak placka, asi začne chodit v osmi letech
Není tady
Jo a Sofi fakt brutálně nesnáší kočár, v sobotu jsem s ní sekala v šátku, zpocená až na zadku Zásadně v něm nespí, jediný kdy to vydrží, tak je na břiše a musím jí sundat tu látku z boudičky, takže tou síťkou vidí ven. No a to vydrží max. 15 minut a pak ječí
Já už fakt nevím co s ní
Jé,díky moc.Já mám čas hlavně dopoledne,když se zbavím většiny svých chlapů.Mám ještě čtyřletého Lukýska a téměř plnoletého Fildu.Přiznám se,že vás už nějakou dobu čtu a obdivuju vaše miminka.Je to nádhera,mít takového sladkého prcínka.
Není tady
Moc ráda se pochlubím fotečkama,ale jsem na to poněkud negramotná,musím donutit nejstaršího aby mě zaučil.Někdo se dožaduje kojení,tak zatím.
Není tady
Potvůr ty jsi snad nadčlověk Já bych asi zdechla
A zimňata mají prostě všeobecnou alergii na kočárky
Clari máš super slunčník nakočáru. To je ten z MMB ?
A neboj, dojedem k vám na návštěvu a ty naše děti si kráně poleží jak placičky a my dvě aspoň pokecáme
Teo vítej. A piš piš piš, nebo tě ní myš
Tanko držím palčáky na očko. V tomhle vedru ..... nic moc
Jo a super je, když něco čteme, cokoliv ...jeho knížku, časák, tak u toho vždycky vykládá a vždycky na mě koukne, jestli jako poslouchám a já mu to odkejvnu, že jako jo, že ho vnímám on se zase otočí k tomu čtivu a zas začne vykládat
Je to fakt sranda
Není tady
Jo Jitu, co ten Expicial? Už dobrý? Já vím, že jsi se mě tu na něj ptala, a já nějak nereagovala
Clari a co u vás? Pořád prťka bolavá ?
Není tady
Ahoj Teo, pojď do klubu, bude nás tu víc Teď jak je hezky, tak jsou všechny holky v čudu
Peti, nejsem nadčlověk, ale je tu práce jak na kostele a jindy než přes víkendy to dělat prostě nejde Pokojík jsem vyfotila, tak to stáhnu a mrknete. To víš, starej barák, starej nábytek, tak člověk nemůže chtít zázraky no
A myslím, že mě včera už můj muž nesnášel , vždycky když si chtěl sednou, tak jsem řekla, že bysme mohli ještě tohle a támhleto, tak odevzdaně zase vstal a šli jsme na to
Upravil(a) potvurkapodivna (28. 6. 2010 10:59)
Potvůr já to znám, taky máme starší barák se zahradou
Ale já jsem ten typ.kterej se prostě zastaví a relaxuje. ta práce prostě počká . O jí z mě stejně nikdo neudělá
Tky to tu podle toho občas vypadá. A pak se hecnu a potom to tu lítá
Hmmmmm tak já jdu teda uklidit ten bordel tady
Není tady
Jé,snad se mi povedly metříky.Matulka je zatím hodný, brumlá si pod hrazdičkou.Za chvilku trochu pofackuju domácnost a odpoledne vyrazím pro Lukču do MŠ,to je na celé odpoledne s nákupem a zmrzkou.No a pak už se k pc nedostanu,protože budou chlapi doma a budou mně "pomáhat.
Upravil(a) teodora (28. 6. 2010 12:59)
Není tady
Ja mela poetickou dopoledni zabavu,sedela jsem u Alika s kelimkem a cekala az bude curat
Clari,my jsme minule taky meli zvysenou teplotu dva dny..a navic dneska dostane jeste Prevenar 13..
Jo a ten slunecnik je boziii do takovyho bych sla taky,vzdy zarucene cerstvy
Potvur,ty ses dric fakt ja nemam ani pulku tvy aktivity a staci mi to
Není tady
No já jsem totiž zjistila, že bych se v paneláku ukousala, já jsem magor a povětšinou musím pořád něco dělat Ale taky umím být pěkně líná jako veš a užívám si to. Jenže ono to prostě jindy než o ty víkendy nejde zvládnout, tak pak teda makáme od rána do noci. Kdybysme měli hlídání pro Niki, bylo by to zas lepší, protože na ní pořád musíš dávat pozor, má hovězí nápady
Už bouchám fotky na rajče, tak pak mrkněte. Ale nestihla jsem je vytřídit, tak se nedivte, že tam bude jeden záběr na něco pětkrát
Teď si jdu uvařit kávu a musím pověsit prádlo. K obědu mám bramboračku od včera a zaplácnu se nějakým ovocem
Upravil(a) potvurkapodivna (28. 6. 2010 11:18)
Žiši, člověk na hodinu vypadne a tady to tak žije
JDu vás dočíst, my byly venku v mandce, jsem obě úplně mokré
Není tady
Potvůrko,my taky opravujeme starý baráček,vždycky přes zimu bydlíme a v létě bouráme.Příští týden likvidujeme staré podlahy,budeme betonovat,nejstarší bude mít plovoučku,prostřední vyžaduje kostkované lino.No s mimčem to bude veselé.Asi koupím stan na dvůr na spaní pro velké chlapy,já a prcci zaberem ložnici,ta už je hotová.
Není tady
Ahoj Theo, ty máš doma chlapáků
Jsem musela pověsit prádlo a teď máme pohodu na balkoně
Ale asi bych měla něco uvařit, chtěl ajsem zapíct brokolici s bramborem, ale to bych musela po obědě uspat hádě
A mám na poště flipky, hurá Jsem se minula s pošťákem
Tak všem, co jdou na očko, ať to mají dětičky bez reakce, Potvůr pupínky a ať nejsou nic vážného a já asi teda půjdu taky něco dělat, nebo se budu před potvůrkou stydět
Není tady
Ahoj Mag,jojo,jsem utlačovaná,ještě s nama bydlí můj otec.Odkud máš flipky,taky je chci,vypadají super,jen musím počkat,až se mi vylíhnou někde prašule
Není tady
http://www.nejenprodeti.cz/moderni-plenky/?filtr[]=35
U nás (jako tady v chlívu) je používá Petra a Jaňule
Já jsem na ně zvědavá, dneska jsem přeprala, co jsem měla doma, zítra budu dělat předváděčku kamarádce, co rodí za tři týdny
Jo a ještě s váma bydlí taťka, tak to je mazec
Upravil(a) mag (28. 6. 2010 12:48)
Není tady
ahoj,
zdravím novou maminu
tanko-a dočkala jsi se čůrání??
clari-krásný paraplíčko má kristýnka
noholky-to se mi právě nechce nosit štěpu v manduce když tam je takovej hic.........v kočárku je to přeci jen vzdušný žejo.... -a když teda kouknu z okna tak mi asi nic jinýho nezbyde....tady to zas vypadá.....
-ráno jsem byla venku-ale tím staveništěm tady to je docela adrenalin.....
a ted už se odsud nedostatu vůbec
Není tady
BAF jsem zpět
Tak vítám novou mamču. Holky pište SZ zimě, udaje jako jsou na nástěnce, at vás tam přidám.
Clari vítečný levný slunečník
No a já jsem tam jěla uplně naprd...posílá mě na interní vyšetření a na to já z vysoka aám možná si to rozmyslím... Jsem myslela že mi dá léky a zdar..
Není tady
Teo ... vítej mezi námi
Holky moje.... sbalení je definitivní,dluží mi 10 tisíc výživné na malého,takže jsem mu mavrhla ať zruší svou pojistku a peníze mi dá,souhlasí s tím,tím se zbaví dluhu a od července bude řádně platit.Přijede si dnes pro věci,takže na mě myslete,není to příjemná věc.Rve mi to srdce,ale jinak to nejde,snad na něj brzo zapomenu.Chce chodit za malým,tak to bude těžký,ale já ho k sobě pustím už jen jako kamaráda,aby jsme spolu mohli nějak komunikovat.
Peťo ... díky za nabídnutí pomoci.Mě by pomohl jen zázrak,potřebovala bych vyhrát.Musím se co nejdřív vrátit do práce.Mamka řekla,že jak malýmu bude rok,půjdu zpátky do práce Já se tam přece nemůžu vrátit a koukat tam na něj a na ní.To po mě nikdo nemůže chtít.A jít od drobečka.Takže mám půl roku na to potkat svého prince na bílým koni,co mě bude na rukách nosit.Ale kdybych věděla kde hledat.
Není tady