29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Adrianko,jak jsem psala,odtekla první část vody a v 23.30 zbylá, odjela jsem bez kontrakcí do porodnice, první kontrakce přišla okolo 1.30 a Ondrášek se narodil v 2.28 na druhé zatlačení. Váží 2750g a měří 49cm. jsem oba v naprostém pořádku, kojíme a téšíme se domu. Bylo to strašne rychlé. Slniečko.
Moja, blhoželám ti a závidím ti tú rýchlosť
Není tady
Moc dekuji za novinky, netrpelive jsem na ne cekala. Adri, pokud muzes, moc ji i Ondraska od nas letnich maminke pozdravuj! Moc gratulujeme! Skvele, ze porod probehl tak rychle, take zavidim.
Preji hodne mlicka!
Není tady
Slniečko taky moc a moc gratuluju k Ondráškovi!!! Vybrali jste moc pěkné jméno! A porod super rychlovka.
Není tady
Slniečko, velké gratulace k Ondráškovi..to byla rychlovka
Slniečko, moc gratuluji k narození Ondráška, moc závidím tu rychlost . Jsem moc ráda, že jste oba v pořádku. Hodně štěstíčka a mlíčka !!
Není tady
Slniečko, gratuluji ti k Ondráškovi .
Není tady
Slni, blahopřeji k chlapečkovi, ať hezky roste.
Není tady
slniecko-moc a moc grratuluji!!!!
Není tady
Holky vsem Vam moc moc ze dekuji.
Není tady
Stránky: 1