Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 6. 2010 21:41

Sirael
♥♥♥----
Registrovaný: 31. 5. 2009
Příspěvky: 107

Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

otázka jasná, abych to uvedla na pravou míru -

> do jaké míry se u vás změnil po pár letech sexuální žiot, v čem a jak  k horšímu nebo k lepšímu, jak to zvládáte...

> na co myslíte při sexu? taky na věci co s ním nesouvisí typu "upeču zítra bábovku nebo štrůdl"

uvítám každou reakci od zkušených. a jestli si někdo i po pěti, deseti letech sex zamilovaně užívá, a prosím napíše recept:)


hjarta

Upravil(a) Sirael (23. 6. 2010 22:15)

Není tady

 

#2 23. 6. 2010 21:46

Sirael
♥♥♥----
Registrovaný: 31. 5. 2009
Příspěvky: 107

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

nepovinné čtení o tom, proč se na to vlastně ptám...

(my s přítelem(24, 27) jsme dospěli po pár letech do takové fáze, že ačkoliv na začátku vztahu byl ten sex skvělý, bylo to i kvůli tomu, že pro nás oba to bylo po dobách dlouhé samoty, on věděl co se mi líbí a dělal to tak, prostě na rozdíl od toho předchozího byl skvělý! dosahovala jsem orgasmu, bylo mi to příjemné.
přestože se nic v sex. oblasti nezhoršilo, ztroskotal na tom nᚠvztah. nechu k sexu, jakási "nuda" není to o tom, že by se mi to nelíbilo, ale o tom, že když se na mě vášnivě podívá nebo mě obejme, je mi z toho hezky, jsem ráda, veselá, ale absolutně necítím žádné motýlky. vzrušení asi bude, protože celkově vlhnu a dost... ale prostě já jsem při tom schopná myslet na milion dalších věcí než na něj. třeba:
"za jak dlouho dnes asi budu, už aby to bylo, taková dřina...!"
"chudáček, nenadře se tolik, když jsem pod ním?"
"pověsila jsem ty ponožky na šňůru nebo zůstaly v pračce?"
"co musím zejtra nakoupit?"

naopak na začátku vztahu to byly myšlenky, které se úplně vytratily:
"on je tak úžasný"
"miluju jak vzdychá"
"chci ještě, ještě...!"

..no a prostě i když se mi to líbí, já si to neumím užít, ztratila jsem tu schopnost že vnímám jenom to naše spojení a pocit, že je ve mně a že je to nádherný...jako on do mě vstoupí, je to příjemný, al že by to bylo nádherný..to zas hezčích je milion jiných věcí, třeba když mi řekne něco hezkého..daleko víc věcí s ním je krásnějších než sex, který u mě postupem času začínal hrát podřadnou roli a to se mi nelíbí, začal mi prostě být nějak jedno...nepotřebovala jsem to třeba ani pár týdnů. po něm se mi stýskalo strašně, když byl pryč, šíleně a všeím jsem na něj myslela, ale sex bylo něco, co mi fakt nechybělo.....je to normální?
přitom ten sex s ním byl fakt původně luxusní..mohla jsem to mít několikrát za sebou, bylo to prostě to nejlepší co jsem zažila...a teď to jako nepotřebuju?
už je to dlouhodobé  a nepomohlo odloučení ani techniky oživení ..

když mě líbá, tak  také. strašně se mi to líbí, pořád mám potřebu mu dávat polibky, líbat ho a objímat, to mě uspokojuje a je to krásný, řeknu na férovku že objetí a políbení od něj je krásnější než milování..
ale vůbec nic necítím, je to jako kdybych políbila dobrého kamaráda,samozřejmě kdo rád nelíbá, že wink dělá mi to radost auspokojuje mě to, když je dlouho někde pryč, toužím po něm a chci ho, moc, ale když přijede, opět ty stejné popsané pocity...je to fajn, ale je to takové úplně normlní. kdybych mu dát pusu nemohla, chybělo y mi to, ale i u toho sexu..jako by mi chyběl polibek jako akt a ne to, že líbám JEHO. to, co jsem cítila dřív. že on dostane polibek ode mně, že on je ten, který je mi nejblíž. teď mám prostě radost z blízkosti jako takové....

asi je to zmatené alenevím jak to popsat.
každopádně v tom sexu jsou kvůli tomuhle u mě pochyby, jestli je to takhle v pořádku...přeci na začátku je vztah plný chvění a radosti, že vy jste spolu, že on se s vámi miluje.... a najednou to, že on se s vámi miluje je úplně jedno, radši myslím na nakupováníneutral

zkoušela jsem nové techniky, svádění, nějaké oživovací prvky, netradiční techniky, romantiku..to ale pomohlo jen tomu, že mě sex bavil, ale zase - bavil, ale jen jako takový! ten pocit, že mám sex s NÍM, prostě nebyl výjimečný, byla jsem soustředěná na vlastní pocity a na to jak udělat partnerovi radost. ale chybí tam ten požiek z toho, že ten sex je vzájemný akt... sad

on to cítil podobně a tak jsme se rozešli. Teď by to chtěl dát dohromady a zkusit, jestli se nám ta sex. stránka nezlepší, protože ve vztahu dvou lidí je důležité, že si  vzájemně rozumí a to my jsme si fakt skvěle rozuměli, nehádali se a byli nejlepší přátelé. pro život v partnerství a v padesáti letech je to ideální..ale děláme dobře, zkusíme-li to?

uvítám jakoukoliv radu nebo zkušenost.. Rodiče nám radí, že tohle se v sexu stane v každém vztahu. Kamarádky mi zase radí, že se to sice částečně stane, ale nikdy ne takhle úplně, jako to popisuju já. a rozhodně ne teprve po 4 letech. a že motýlci a chvění občas přiletí, i když není samozřejmě každý sex jako na začátku.

to je mi jasné.. máme čekat a zkoušet, jestli se vášeň vrátí a motýlci někdy přiletí? přeci jenom my dva v sobě máme jistotu toho, že budeme zvládat vést rodinu a budeme se mít v padesáti báječně, přítel věří co říkají rodiče, že to v každém vztahu pomine..já si od našeho rozchodu jiným vztahem neprošla, on ano. Říkal, že to bylo přesně to první pobláznění, skvělý sex, atd..ale pak viděl, že s absolutně do budoucna nemůžou rozumět, hádali se, vytáčela ho..prostě to co u nás se nestalo. Že asi souhlasí s rodiči, že tohle se se sexem stane vkaždém vztahu.  Oni byli každý jiný a rozešli se. My si dovedeme představit že se domluvíme na všem, že se budeme spolu smát, stárnout, vychovávat děti, povídat si.....JEN ten sex je takový jaký jsem popsala..)

Není tady

 

#3 23. 6. 2010 22:03

hhanca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 31. 10. 2008
Příspěvky: 2343

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

Myslím, že se nic nezměnilo smile Pořád je to fajn ..uvidíme jak dál smile


http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

 

#4 23. 6. 2010 22:06

misha88
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 15639

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 10:25)


http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

 

#5 23. 6. 2010 23:47

veronka83
♥------
Registrovaný: 27. 10. 2009
Příspěvky: 22

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

v mém posledním dlouhém vztahu to bylo úplně stejné...jako bych to popisovala jam fakt to sedi uplne stoprocentne :-) byli jsme spolu 6 let, bylo to krasne ale postupem casu jsem to uz necitila jako na zacatku. Pri sexu jsem si predstavovala jine situace a i jine partnery, i kdyz jsem toho sveho milovala. Po rozchodu jsem mela uz nekolik partneru, kde samozrejme bylo presne takove to vzruseni, po kterem jsem predtim touzila a ktere mi chybelo...Jenze clovek chce asi vzdycky to, co zrovna nemuze mit - takze ted, i kdyz si uzivam naprosto skveleho sexu, tak kdyz pritom zavru oci, predstavuju si jedine sveho ex :-)

Není tady

 

#6 24. 6. 2010 9:31

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 1. 8. 2007
Příspěvky: 2636

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

Sirael napsal(a):

nepovinné čtení o tom, proč se na to vlastně ptám...
..no a prostě i když se mi to líbí, já si to neumím užít, ztratila jsem tu schopnost že vnímám jenom to naše spojení a pocit, že je ve mně a že je to nádherný...jako on do mě vstoupí, je to příjemný, al že by to bylo nádherný..
asi je to zmatené alenevím jak to popsat.
každopádně v tom sexu jsou kvůli tomuhle u mě pochyby, jestli je to takhle v pořádku...přeci na začátku je vztah plný chvění a radosti, že vy jste spolu, že on se s vámi miluje.... a najednou to, že on se s vámi miluje je úplně jedno, radši myslím na nakupováníneutral

....pokud si ve všem rozumíte, je vám spolu dobře, sex je fajn, jen vám při vzájemném doteku neběhá mráz po zádech, tak věř, že je to normální a po čase to tak bude s každým partnerem.

Pokud je vztah postaven jen na úžasném sexu, jinak si ti dva moc nerozumí, tak logickým vyústěním toho vztahu je rozchod, protože ten erotický náboj prostě po čase vyprchá.Vás vztah je postaven na něčem jiném, co funguje, takže šanci na to, že spolu budete dál máte.

A klidně si u toho občas představuj někoho jiného..smile

Upravil(a) laminanonte (24. 6. 2010 9:32)


Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

 

#7 24. 6. 2010 11:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

Sirael napsal(a):

a prosím napíše recept:)


hjarta

vypni mozek a užívej si svoje tělo


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#8 1. 7. 2010 23:04

Ela..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1393

Re: Sex v dlouhodobém vztahu-na co myslíte při tom, jeké to je..

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů