6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych se s Vámi podělit o zkuenosti s léčením mykózy. Léčila jsem se asi dva měsíce a nic mi nezabíralo. Byla jsem 3x u gynekoloky a za léky zaplatila několik set Kč. Nakonec mi doktorka udělala kultivaci a zjistilo se e mám laktobacilózu. Take úplně opačný problém. Příznaky jsou ale stejné jako u mykózy. Take jsem si koupila sodu za 22 Kč a 2x týdně si dělám výplach a zatím dobrý Ale kdy si představím co léků jsem do sebe nacpala zbytečne A také u vím, jaké je to it s cukrovkou, jeliko jsem se pokouela dret protikvasinkovou dietu - ádný med Zaplapánbů e se mě to zatím netýká. Moc silnou vůli nemám. Tak doufám e tento můj příspěvek třeba někomu pomůe.
Upravil(a) katula (23. 6. 2010 14:21)
Není tady
No, píí, e je to málo známé...
onemocnění pochvy a zevního pohlavního ústrojí projevující se svěděním a pálením, přítomen je hustý výtok. Obtíe jsou nejsilnějí před menstruací, poté se dočasně zmírní. Stav připomíná plísňové onemocnění (kandidózu), ovem místo kandid jsou přítomny vláknité organismy (dlouhé laktobacily). Léčí se antibiotiky (např. penicilinovými
Oni ti doktoři dnes toho umí u tak málo....
Kdyby to byl dobrý doktor, tak by pouil ji ze začátku nystatin a kdyby nepomohl, musel by na to přijít. No, koda, e ses trápila, hlavně, e je ji znám problém.
A tu sodu poradil lékař?
Není tady
Jo to mi poradila doktorka. A kdyby to nepřelo tak mám přijít. Take by mi asi pak napsala ty antibiotika.
Není tady