3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
Asi tam hned zavolam a poradim se. To bude nejlepsi. Pak dam vedet.
Není tady
Tak jsem volala a mam hned prijet, tasku do porodnice s sebou, kdyby si me tam nechali pres noc. Tak hned vyrazim, bohuzel neridim, manzel se z prace vrati az za dve hodiny, tak musim jet vlakem. Tak mi drzte palce, snad se budu moct vratit domu, ale mam prijet nechat si natocit monitor a podle toho se rozhodne, co dal.
Mejte se a drzim palce i Oliii. Zase jsem ji zahledla online, skoda, ze nenapsala. Budu na ni myslet.
Papa!
Není tady
Sakur, moc na Tebe myslím!
Jsem zvědavá na Oliii.
U mě nic nového, pupík se mě drí. Sice se taky u moc nemrská, včera se tedy přemístila celkově
noičky byly vlevo a ráno u byla zase otočená, ale vypadá to jetě na nějaký ten společný den, nic se neděje.
Bude to maminčin mazel
Není tady
Sakuro, snad je to jen tím, e má mimi málo místa, hodně těstí přeji.
Není tady
Slniečko napsal(a):
Tak u nas jako kdyz utne a Adri,je to uplne stejne. Ondrasek v noci tlaci se zavrenyma ocima i hodinu a u toho se opravdu spat neda a kdyz mu podrzim nozicky,tak se samozrejme probere a kojime,takze mam pocit,ze jsem uz vycucla jako houba a obe prsa mam vytahana jako dva dudliky.
Ale divala jsem se do zapisku a u Matyaska to bylo uplne to stejne, takze evidentne rustovy spurt a do toho zloutenka na ustupu a jinak pracuji streva. Je mi zahadou,ze kdyz byl mensi,tak si pritahl nozicky a slo mu to samo a ted ani nahodu a nadela u toho tolik humbuku,ale mozna je to tim,ze tam nebylo tolik vzduchu a tolik nejedl a ono kdyz je tam jeste stolicka,tak uz to jde hure.....No obavam se,ze klidne obdobi a spici miminko je minulosti....
Nepsala sem tento příspěvek náhodou já??? U nás je to toti úúúúplně to samé. Je vidět, e jsou kluci i stejně staří. Prakticky te sem dokojila a u mi to tu zas kňourá.
Není tady
Denny . Ja jsem si rikala,jestli se zblaznil jen Ondrasek a chce dohnat vsechno,co nestihl za ty tri tydny a ono ejhle,kdepak,ale jak jsem psala, u starsiho to bylo jako pres kopirak,takze je to naprosto normalni a bezny vyvoj,jen nevim,jak dlouho vydrzim spat na nohou, stale byt mlikarnou a jeste se starat o starsiho.
Není tady
Slniečko napsal(a):
Denny
. Ja jsem si rikala,jestli se zblaznil jen Ondrasek a chce dohnat vsechno,co nestihl za ty tri tydny a ono ejhle,kdepak,ale jak jsem psala, u starsiho to bylo jako pres kopirak,takze je to naprosto normalni a bezny vyvoj,jen nevim,jak dlouho vydrzim spat na nohou, stale byt mlikarnou a jeste se starat o starsiho.
No to néé, mi vás v tom samotnych nenecháme. Já mám ale proti tobě výhodu, e starí děti mně nechají u vyspat , take se v posteli válíme klidně celé dopoledne. Sem si včera četla, e spurtík je třetí a pak estý týden. Sem toti myslela, e je na něj jetě brzo. A ejhle- je to tu.
Není tady
Denny a jeste 3 mesic.
Není tady
teda,tam je hic fuuuj
holky,nemeli bysme si udelat novej chlivek?ale pristup ma jen cieska a oskarka,ze?
dopo jsme tu meli kamaradku s dvouma klucinama,kubik si pekne vyhral se starsim a o mladsiho - 8mesicu se pekne staral.ted spi...nejspis dorazi svagrova...
a vecer mam jet na jednu akci,co jsem vyhrala,ale nejak se mi nechce...
co asi ta nase Olii...a Karal,jak je?
pristi pondeli jdu uz do porodky na KO
Není tady
Ahoj teda u vás je ivo
Olíku moc na tebe myslím
Sakur hodně těstí na kontrole,věřím,e je to jen tím,e nemá Erička tolik místa v tom tvým malým pupíku
Denny mě pomohli homeopatika na podporu laktace ricinus communis 5 CH moná jen psychicky ale prsa sem musela a odstříkávat
jo a fakt ten 3 a 6 týden odpovídal
Karal vydr prďka
vechny ostatní maminky,miminka a zbylé těhulky zdravím
Není tady
a ete 6.mesiac... nám u purt skončil, ale teraz mám zas plné prsi a u tožko necucá, dúfam e sa mi to zníi nás dnes celý deň bolí brucho, plače a plače...
Není tady
Adri tak si odříkej zásobičku do mrazáku pak a zase příjde spurtík bude hodit
ta tvoje malá beruka má to,ale trápení s tím brůkem holky
Není tady
Jeje, nazdarek Gabu..CHodim se k tobe koukat do albicka na berusku, zrovinka ty fotky v kybliku jsou uzasne..
Ted jsme tu meli dopo navstevu, tak to slo, malej si hral, ja sedela a kecala se sousedkou..ted si dam neco k snedku a zkusim na chvili zalehnout..brisko klidne, poslik zadny..asi nacerpavaji sily na vecer..vcera bych prisahala ze uz :-)) zitra tu budeme mit segru s Krystufkem, tak by se to hodilo..ale jestli Barus ceka na snih nebo vyraznejsi ochlazeni, budu ji nosit jeste dlouho :-)))
Není tady
gabu,ale keď budem odstriekava, bude sa mi tvori stále tožko veža mlieka, potrebujem zníi troku...
Není tady
tak odrříká jen,aby prsa nebyla tak plná,a bylo ti to příjemný né do plnejch
odtříkává se i kdy je hodně a i kdy je málo,na srovnání.....neznamená to,e tím jen zvyuje tvorbu
Není tady
Adri,tak jak pise Gabu, jen odstrikej,aby se Ti ulevilo, vic urcite ne a tim se Ti tvorba nezvysi, neboj,ono se to po par dnech opet srovna,podle toho,jak bude Natalka bumbat.
Není tady
Tak nový chlívek je zaloený, tak upky tam!
Není tady
Téma zavřeno