6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní s číslem 70. Vítězkou minulého kola jsem byla já , a protože máme první letní den, navíc má můj syn narozeniny, spouštíme nový Babinet, prostě samá radost, tak to pojmu zcela volně, aneb vyhlašuju
- vytvořte ločko pro radost, tak jak jsme každá začínala, jak nás to bavilo, žádná omezení, žádná pravidla...prostě ločko s velkým L, co vás bude bavit, bude to na něm poznat a nebude vůbec ničím vázané. Tento týden prostě nejsou pravidla !
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 27.června 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodržujte čas vložení ! Díky.
Není tady
Není tady
Asi budu prvni Ale jdu ulozit kluky a nejspise uz nevstanu
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
s radostí se mi dělalo LOčko pro radost... a jak jinak než z Natali design
Není tady
Já dnes vkládám Ločko Andrejce pro zasmání, protože smích léčí. Potřebovala jsem začátek na videoprezentaci fotek z tancování. ;)Radost mi udělalo to, že jsem to nakonec zvládla, vyšla mi přesně i hudba a dokonce jsem to nakonec dostala i ven z počítače mohla poslat dál
Upravil(a) Floranka (27. 6. 2010 20:42)
Není tady
Není tady
Není tady
topazio
Chtělo to malinko sytější fotku a vůbec by to nemělo chybu!
sillwan
Výborně, ločko bez kytiček a motýlků je pro mě velmi příjemné osvěžení! A navíc se mi líbí.
dagi
Fotky prostě umíš, to všichni víme, ale dnes mi to připadá takové drobet mdlé...?
Štěpánka.Š
jj, sice možná až moc kontrastní, ale přesto se mi to vysloveně líbí!
pacina1
Naprostá bomba! Fakt!
AndreaP.
No špatné to vůbec není, ale na mě trochu moc divočina...
Jiruska
Taky parádní práce jako u paciny, obvzlášť barevné sladění a fotky!
Floranka
Vlastně výborné! Máš originální rukopis a to se vždycky cení!
Verulinka76
Malinko se ztrácí fotka, mohla být ostřejší a výraznější jako elementy, ale zpracování perfektní a líbí se mi.
čarodějka
To se mi líbí! Výborně vymyšlené i zpracované!
lentilkayes
Kdyby ta fotka měla malinko jiný odstín, nemělo by to chybu...
svarapaja
Zpracování nemá chybu, možná by to chtělo příště malinko víc fantazie...
annave
Skvělá fotka i barvy, to beru!
Není tady
Vítězí pacina1
Není tady
Paci, moc gratuluju, máš to parádní ! A těším se na SZ
Jirko, díky moc za komentáře Nepochopil, že divoká žena občas holt udělá divočinu
Není tady
Paci, gratuluju A Jirkovi díky za komentáře
Není tady
tak mdlé, jo? ty ty ty, jirko . néé, děkuju za postřeh a obrovská gratulace pacince . těším se, co vymyslíš
Paci moc, moc gratuluji. No a Jirka nezklamal a potěšil
Není tady
Paci mooooc gratulujiiii
Jirko dííky
Není tady
Paci.... mám radost.... nádherné dílko...!!
Jirko díky...
Není tady
hurááááá jé móóc děkujííí,já mám takovou radost,děti si myslí,že jsem se zbláznila jak jsem tu skákala po pokoji:)
A děkuji za komentář a všem,že jste
Není tady
Pacinko - veliká gratulace pro Tebe, je to moc zasloužené! máš to nádherné, moc se mi to líbí!
Jiří - děkuji za komentář, který mě samozřejmě moc potěšil
Není tady