29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mladá maminka hledá práci na doma * a hlavně bez podvodu. Jen prosím žádný prodej šperků, kosmetiky a drogerie. Ovládám velmi dobře Microsoft Excel, Word, PowerPoint,www stránky. Za nabídky velice děkuji
Není tady
mohu vedet, odkud jsi? diky za odpoved,Lu*
mail: lufin@cmail.cz
Není tady
PC ovládám jen základně,tak já bych radši něco manuálního - třeba ořezávátka někdo kompletoval - ale dotyčná maminka mi neprozradila "kam na ně chodí".
taky dík za nabídky a hezký den!
Není tady
ElinaH. napsal(a):
PC ovládám jen základně,tak já bych radši něco manuálního - třeba ořezávátka někdo kompletoval - ale dotyčná maminka mi neprozradila "kam na ně chodí".
taky dík za nabídky a hezký den!
tyhle manuální přívydělky..kompletování výrobků a tak, je spíš způsob, jak si ukrátit čas, než jak si přivydělat.
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (9. 9. 2011 19:51)
Není tady
Čím víc zkušeností, tím víc šancí! Kdo hledá podvod, tomu se podaří několik najít! Stačí myslet a přijde vše!!!
Není tady
book napsal(a):
Mladá maminka hledá práci na doma * a hlavně bez podvodu. Jen prosím žádný prodej šperků, kosmetiky a drogerie. Ovládám velmi dobře Microsoft Excel, Word, PowerPoint,www stránky. Za nabídky velice děkuji
Pokud to všechno opravdu ovládáte, nebylo by lepší začít myslet co je pro Vás lepší. Zda čekat na zázrak zda se něco vyskytne, nebo udělat to co Vás opravdu baví? Časově to vyjde nastejno, ale sama sebe se podvést nemůžete.
"Práce" na internetu to je kapitola sama pro sebe. Buď budete stoprocentně vědět co opravdu chcete, nebo se z Vás stane "kopírovač" jiných.
Zbavte se konformity a domněnek a budete si vybírat!
Není tady
Chcete si přivydělat nějakou korunu na víc a hledáte práci a ještě jste nic pořádného nenašli?
Tak já Vám nabízím práci na doma.Tady příjdete k pěkným penězům a opravdu to funguje.
Pokud budete mít zájem tak se mrkněte na odkaz.
www.revolucni-prijem.cz/1BDC2E
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:21)
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (24. 3. 2013 15:53)
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (25. 3. 2013 20:36)
Není tady
Ahoj,
vím jak můžete hezký vydělávat https://teleoperator.com/cs/provize
Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdýž se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, takže máte šanci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, takže se můžete někoho poradit jak využít systém pro výdělek.
Není tady
Ahoj,
Zkusila jsem vydělávat na internetu s https://teleoperator.com/cs/provize a už mám první úspěchy
Není tady