6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máme 16ti měsíční holčičku a protože se nám moc nedostává penízků, rozhodli jsme se, že budu chodit 2-3 dny v týdnu někam na brigádu, hlídání zajistí babičky. Hledám tedy něco málo přes týden, na pár inzerátů jsem odepsala, zatím odnikud nepřišla odpověď.
Napadlo mě pracovat u McDonalds. Manžel mě od toho odrazuje, že prej to je dřina. "Láká" mě především to, že jsem slyšela a četla ve starších diskuzích, že bych si snad mohla plánovat směny (pro začátek bych brala 2 dny v týdnu na 8 hodin). Plat je myslím cca 70 Kč/hod, což by docela šlo. Nevíte jestli bych si mohla "určit", že bych chtěla pracovat JEN na přípravě jídel (příp. úklid)? Nechtěla bych vůbec být u kasy a obsluhovat lidi. Nevíte jestli se to dá tak zařídit? I s těmi směnami.
Pokud máte i důvod proč mi tuhle práci doporučit, či naopak rozmluvit, sem s tím. Zatím to beru jako "tutovku", ale nevím jak to chodí. Díky za reakce...
Není tady
Ahoj Kijjo, pracovala jsem u McD brigádně rok. Plat je kolem 50Kč/hod. Jako brigádník musíš mi splněno nějakých 40hod/měsícně. Práci si vybírat nemůžeš, musíš umět všechno. Jinak s těma směnama se to dá domluvit, to by neměl být problém. Ale záleží na dané restauraci. Já osobně už bych do toho nešla, po 8hod směně jsem byla zničená jak blázen. Pořád někde lítáš a něco děláš, pokud zrovna nejsou zákazníci pošlou tě umývat výlohy, záchody, odlepovat žvýkačky z chodníků, uklízet parkoviště, vyměňovat koše. Děláš tam opravdu všechno a za ty peníze si myslím, to nestojí. Ale klidně to můžeš zkusit a uvidíš. Znám spoustu lidí, kteří přišli na první směnu a ta pro ně byla zároveň i směnou poslední. Takže to je moje zkušenost...
Není tady
70 dostaneš v hrubým. Takže v čistým se budeš potácet okolo 51 Kč/hodinu.
Jak píše Ivetta musíš dělat vše, takový kolečko. No, když to čtu, úplně mi běhá mráz po zádech
A to si u nás kozy mladý stěžujou, že mají 100 hrubýho za úklid domácností
Není tady
Jo Def, kéž by hrubýho já měla těch 51Kč/hod v hrubým!! Takže ve finále šul nul ale každá restaurace má jiný platy, záleží na majiteli. V Praze jsou určitě vyšší.
Za úklid domácnosti je to pěkná částka, pěknej přivýdělek. Musím se po něčem takovým mrknout, to by mě bavilo.
Není tady
Iwetta napsal(a):
Jo Def, kéž by hrubýho já měla těch 51Kč/hod v hrubým!! Takže ve finále šul nul ale každá restaurace má jiný platy, záleží na majiteli. V Praze jsou určitě vyšší.
Za úklid domácnosti je to pěkná částka, pěknej přivýdělek. Musím se po něčem takovým mrknout, to by mě bavilo.
To snad ani není možný Že se jim tam ty lidi pořád hrnou
Hoď mi do SZ kde bydlíš, úklidů mám spoustu
Není tady
ahoj, co znám lidi co dělali u McDonalds, tak říkali, že už by tam nešli znova. je to prý celkem dřina. a jestli máš malou holčičku, tak se ti síla bude hodit spíš pro ni. a co mi všichni říkali, tak práci si nevybereš. to prostě nejde a s těma směnama to taky má omezení. Většinou ale lidi říkají, že nejhorší je, že ti někdo pořád stojí za zadkem a jak prostě pořád něco neděláš, tak je problém. Nejde o to, že by ses flákala, ale třeba děláš jídlo a máš chvilku času, tak sotjíš. To tam ale nesmíš. Raději musíš utírat pracovní stůl, i když už si ho třeba utřela desetkrát za hodinu.
Není tady