29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, mám dotaz ohledně hubnutí a sportovní aktivity. Už tak 2 měsíce chodím pravidelně (2x-3x týdně) na jumping, zpravidelnila jsem jídlo, večer se nepřežírám, snažím se i o docela zdravou výživu a výsledky nikde dokonce mám o 1 kg víc,ale to dle kamarádčina názoru přisuzuju ke zvětšené svalové hmotě.. nejsem hubená ani tlustá, mám 54kg na 157cm,chci dát dolů tak 5 kilo a hlavně zpevnit, ale myslela jsem si,že když začnu konečně něco pravidelně dělat,zlepším stravu,že výsledky snad nějaké budou ale mě nemá zatim moc co motivovat...
Není tady
Tvoji váhu bych chtěla mít :-)
Hubnutí líp než vážením, změříš objemem. Zkus se místo vážení měřit. Hlavně když cvičíš, tak zhubneš tuk a nabereš svalovou hmotu... - můžeš na váze i přibrat, ale budeš štíhlejší, protože svaly jsou těžší a míň objemné.
Ať se Ti daří :-)
Není tady
no,ale můžu ti říct,že ted' si to ještě dokaážu docela v pohodě udržet,ale čím budu starší tak si už budu muset dávat pozor,protože moji rodiče jsou v celku obézní (především v oblasti břicha),což sleduju i u sebe,ale zase mám (zatím) výhodu,že když hubnu,tak ty tuky jdou snad nejdříve v oblasti právě břicha.. Proto chci do svého života už pokud možno na stálo zařadit pravidelné sportovní aktivity,bohužel budu a jsem jediná z rodiny,kdo sport takto provozuje. No každopádně jsme se již změřila a uvidíme jestli se centimetry budou ztrácet:)
Není tady
Podle mě jde o to, jak se cítíš ty. Ne co ukazuje váha. Je pravda, že když se začneš hýbat, přibude svalová hmota, a tudíž může váha stoupnout i přes to, že krejčovský metr ukazuje míň :-)
Hlavně vytrvat ;-)
Není tady