18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny studující při zaměstnání. Zrovna dokončuji dálkové bakalářské studium a rovnou se vrhám na kurz počítačové grafiky, který otevírá jedna umělecká kola ve Frýdku-Místku. Pak se chystám začít pracovat na vlastní pěst v oblasti počítačové grafiky, a proto se chci zeptat, zda-li máte někdo zkuenost s uplatněním na trhu, jestli je o tyto sluby zájem.
Díky za kadou reakci
Není tady
Zdravím, o počítačovou grafiku zájem je a troufám si říct, e i bude. Záleí na vás, jak jste v grafice dobrá a jak moc se umíte prosadit. Hodně těstí!
Není tady
Ahoj..ja doufám ze to ma budoucnost ..jdu taky na počítacovy kurz, ktery jsem nala tady na těchto stránkách http://www.ucednik.cz/skoleni/it-a-pocitace/
Mají tam spousty a spousty kurzů, tak e premyslim určitě do budoucna i o jiném,ale tento počítacovy je ted pro me důlezity.
Není tady
Určitě počítačová grafika není ádný propadák a vstupenka na pracák.Nejde ani tak o prosazení se řekla bych,po absolvování kurzu,ale o to,nenechat se odradit prvními odmítnutími.Prostě jít si tvrdě za svým - kdy jsem dělala vreklamce,pracovali pro nás někteří grafici co byli na vl.noze,take bude mí t monost i pracovat doma třeba.Hodně ted letí i 3D grafika,tak přeju hodně těstí.
Samotnou mě tohle začíná zajímat,by nejsem na pracáku,ale pracuji z domu a musím být i hodně v terénu,abych splnila kritéria,které na nás firma klade a to u mě nebaví.
Na kolik přijde takový kurs ve FM? Nemám totam daleko.
Není tady
Ahoj holky, to by mě taky zajímalo, na kolik to vyjde...?
Není tady