|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní s číslem 69. Vítězkou minulého kola se stává dagi, která rovněž zůstává u klasické a oblíbené jednokitovky a zadává vytvořit ločko z kitu Follow Me 2008 od PST Designs - s tím, že je možno použít jakoukoliv masku i text
Kit stahujte zde http://pstogether.blogspot.com/2008/04/follow-me.html
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 20.června 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodržujte čas vložení ! Díky.
Není tady

Upravil(a) Jiruska (20. 6. 2010 20:05)
Není tady
za FLORANKU
za EVAJSKA

Není tady
a za sebe 

Není tady

Není tady

Není tady

Není tady
A tady to druhé LO, protože nevím které sem dát, nemyslí mi to, tak zcela náhodný tip
A jdu na dortu, mám ji doma ještě asi půlku, nechcete někdo dort? Už to nemůžu ani vidět 

Není tady

Ještě než začnu hodnotit, musím se omluvit: nemám rád fialovou. Vůbec. Ani trochu. Takže dnešní hodnocení berte z mé strany s ještě větší rezervou než normálně. děkuji za pochopení. 
Jiruska
No paráda! Vida, i s fialovou může vzniknout parádní ločko! Moc se mi to líbí!
Floranka
Moc hezky zpravované, vhodně použitý zlatý řez, málo fialové... Co víc si přát! 
evajs
Taky dobře vybruslené z fialové a možná proto se mi to tolik líbí!
lentilkayes
Sice bych ocenil trochu větší fotky (trochu se mi v tom ztrácí). ale jinak je to hodně zdařilá práce!
dagi
No je to technická paráda, ale trochu váhám nad barevnou kombinací pozadí fotky a ločka... Ale je to drobnost, přeci nebudu pořád jenom chválit, protože je to pochopitelně povedené! 
Štěpánka.Š
Jo, tohle beru! Příjemně jednoduché a ani zpracování není vůbec špatné!
annave
Drobet nepřirozená pleťovka, ale chápu, barvenému sladění se musí holt ustoupit!
Ale, aby bylo jasno: líbí se mi to!
svarapaja
Chtělo to větší fotky (a možná ostřejší) a bylo by to ono!
spunt
Tak především chválím za výbornou fotku! Možná bych jenom tu prolínačku s papírem udělal malinko méně výraznou, když už je použitá stejná fotka...
AndreaP.
Tak tady není co řešit, naprosto bez chyby a klobouk dolů!
Není tady

Vítězí AndreaP. 
Není tady
Andrejko GRATULACE VELIKÁ 
A Jirko dík za komentář s rezervou

Upravil(a) svarapaja (20. 6. 2010 22:14)
Není tady
Andrejko, moc gratuluji a Jirkův komentář je milý, potěšil. Díky moc
Není tady
andrejko, gratuluju moc
. a jirkovi díky za komentář 
Andrejko, gratuluju 
Jirko, díky za komentáře.
Fialovou taky nemusím 
Není tady
Andrejko, veliká gratulace pro Tebe... tvé LO se mi líbí 
Jiří - děkuji za komentář... potěšil mě... jinak já mám fialovou ráda 
Není tady

Andrejko veeeliká gratulace 
a Jirkovi dík za komentík 
Není tady
Díky moc za gratulace, po těžkém týdnu je to takové pohlazení pro mě, takže díky moc
I když netuším, co teda vymyslím
A pochopitelně moc díky Jirkovi za komentář, jsi zlatíčko 
Není tady

Andrejko já se také přidávám ke gratulantům, LO jsi měla krásné obě, výhra je zasloužená
Není tady

Andrýsku, moc gratuluju, tvý Ločko je fakt skvělý
Mně to teda moc nešlo, ale díky Jiřímu za milý komentáře 
Není tady
Andrejko, velká gratulace a Tomáškovi všechno nééééééj!!!!! 
Není tady