29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dryáda napsal(a):
Jen jsem chtěla, aby si to taky užil. Nicméně příště už ho "nutit" nebudu, když mu to takhle vyhovuje, tak budu prostě sobecká
Jeho prostě vzrušuje tvoje tělo a tvoje reakce - proto jeho erekce nezvadne, když ho budeš stimulovat zároveň v těch samých chvílích, kdy hladí on tebe... taky mu při tom můžeš dýchat (slastně vzdychat) do ucha (to taky krááásně povzbuzuje erekci)...
Kdyby přestal s hlazením a drážděním tvého těla on, přestaň raději taky, ať nemá pocit, že jsi iniciativnější víc než on (to samo o sobě také ho může utlumovat - třeba proto, že by mohl začít přemýšlet, kde se to v tobě bere - a jak známo, jak chlapi začnou přemýšlet... ) ... Být sobecká (?!) je blbost (ve vztahu i v sexu), to si do hlavy nevkládej raději ani omylem, jen na to doplatíš, i podvědomí funguje, proto je to PODvědomí ?!!!) - stejně jako je hloupost myslet si, že se všem mužům musí líbit kouření, anebo všem ženám že se musí líbit anál... Nemusí. Prostě nemusí.
Upravil(a) tříska (27. 6. 2010 19:25)
Není tady
tříska napsal(a):
Dryáda napsal(a):
Jen jsem chtěla, aby si to taky užil. Nicméně příště už ho "nutit" nebudu, když mu to takhle vyhovuje, tak budu prostě sobecká
Jeho prostě vzrušuje tvoje tělo a tvoje reakce - proto jeho erekce nezvadne, když ho budeš stimulovat zároveň v těch samých chvílích, kdy hladí on tebe... taky mu při tom můžeš dýchat (slastně vzdychat) do ucha (to taky krááásně povzbuzuje erekci)...
Kdyby přestal s hlazením a drážděním tvého těla on, přestaň raději taky, ať nemá pocit, že jsi iniciativnější víc než on (to samo o sobě také ho může utlumovat - třeba proto, že by mohl začít přemýšlet, kde se to v tobě bere - a jak známo, jak chlapi začnou přemýšlet... )... Být sobecká (?!) je blbost (ve vztahu i v sexu), to si do hlavy nevkládej raději ani omylem, jen na to doplatíš, i podvědomí funguje, proto je to PODvědomí ?!!!) - stejně jako je hloupost myslet si, že se všem mužům musí líbit kouření, anebo všem ženám že se musí líbit anál... Nemusí. Prostě nemusí.
![]()
Já to myslela tak, že si prostě nechám dělat dobře a nebudu se po něm "sápat" a snažit se ho nějak uspokojit, když o to nestojí...
Není tady
Mám kamošku, ktorá tiež nemá rada orál a celkovo je radšej ONA AKTÍVNA... Tvrdí, že keď jej robí chlap orál, začne sa po chvíli nudiť a má chuť ísť štrikovať alebo robiť neičo užitočné... Proste potrebuje akciu a ešte aby ona sama bola akčná...
Není tady